Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Aggelos

Δημοσίευση από Aggelos »

Σχετικα με τις δημοτικες εκλογες δεν γινεται παγωμα προσληψεων στο δημοσιο... μονο στους δημους ισχυει το παγωμα. Εδωσε συνεντευξη ο γενικος γραμματεας αντιεγκληματικης πολιτικης στην ερτ και αναφερει οτι μεσα στην ανοιξη θα γνωριζουμε τα αποτελεσματα απο τον ασεπ(οποιος θελει μπορει να δει την συνεντευξη στην σελιδα στο facebook γενικη γραμματεια αντιεγκληματικης πολιτικης). Επισης αναφερθηκε και σε περαιτερω προσληψεις τα επομενα χρονια λογο των μεγαλων ελλειψεων. Ελπιζουμε ολοι με τις πιεσεις που δεχονται μεχρι τον Απριλιο Μαιο να εχουμε τα προσωρινα αποτελεσματα!!!
Soldier of fortune

Δημοσίευση από Soldier of fortune »

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ123 έγραψε:Καλημέρα σας,

Να Σας Ρωτήσω Εγώ Δήλωσα Πρώτα Την Πιστοποίηση Απο Το ΙΕΚ (2ετή Φοίτηση) Κωδικός 401 με επίκληση απο το μητρώο και έπειτα έβαλα πάλι 401 με επίκληση απο το μητρώο για το λύκειο. Είναι τρόπος που δείχνει και σε βίντεο στο yοutube για μια προκύρηξη Δ. Ε διοικητικών. Το θεωρώ σωστό γιατί δεν γίνεται να μην μετρήσει και ο βαθμός του απολ. Λυκείου αν κάποιοι είναι ισόβαθμοι σε όλα. Δηλαδή εγώ έκανα λάθος αίτηση ; "Κουφό μου ακούγεται''

Το βιντεο που δειχνει ειναι υποδειγματικό για καποιον διοικητικό που μπορεί να εχει δευτερη ειδικότητα στο ειδος του... Εμεις δυστυχως δεν εχουμε συναφή ειδικότητα οπως λεει κ η προκηρηξη μεσα. . αλλα και παλι ειναι κριμα να βγει ακυρο ενα στέλεχος για ενα τετοιο λαθος. Γιατι δεν εισαι μονο ΕΣΥ πολλα παιδια θα χουν κανει το ιδιο λαθος.. Τι να πω φιλε μακαρι να ειναι λαθος τ αρθρο και να πανε ολα καλα !!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

ΠΡΟΣΟΧΗ!401 είναι για κύριο τίτλο.
Το Απολυτήριο έπρεπε να μπει στο 403, αν και δεν χρειάζεται, το γράφεις κάτω στα δικαιολογητικά (2ος Τίτλος Δευτεροβάθμιας) που θα στείλεις.

Π. Χ

1) ΙΕΚ

2) 2ος Τίτλος Δευτεροβάθμιας

3) Lower

4) Βεβαίωση Ορθοπεδικού

κτλ

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Επίσης, η αίτηση σου δεν νομίζω να ακυρωθεί... Ότι βάζεις έξτρα καλό είναι... Το πολύ να μην μετρήσουν το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ σαν 2ος τίτλο...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Soldier of fortune έγραψε:
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ123 έγραψε:Καλημέρα σας,

Να Σας Ρωτήσω Εγώ Δήλωσα Πρώτα Την Πιστοποίηση Απο Το ΙΕΚ (2ετή Φοίτηση) Κωδικός 401 με επίκληση απο το μητρώο και έπειτα έβαλα πάλι 401 με επίκληση απο το μητρώο για το λύκειο. Είναι τρόπος που δείχνει και σε βίντεο στο yοutube για μια προκύρηξη Δ. Ε διοικητικών. Το θεωρώ σωστό γιατί δεν γίνεται να μην μετρήσει και ο βαθμός του απολ. Λυκείου αν κάποιοι είναι ισόβαθμοι σε όλα. Δηλαδή εγώ έκανα λάθος αίτηση ; "Κουφό μου ακούγεται''

Το βιντεο που δειχνει ειναι υποδειγματικό για καποιον διοικητικό που μπορεί να εχει δευτερη ειδικότητα στο ειδος του... Εμεις δυστυχως δεν εχουμε συναφή ειδικότητα οπως λεει κ η προκηρηξη μεσα... αλλα και παλι ειναι κριμα να βγει ακυρο ενα στέλεχος για ενα τετοιο λαθος. Γιατι δεν εισαι μονο ΕΣΥ πολλα παιδια θα χουν κανει το ιδιο λαθος.. Τι να πω φιλε μακαρι να ειναι λαθος τ αρθρο και να πανε ολα καλα !!

. Για την ισοβαθμία υπάρχει λεπτομερής διαδικασία που εφαρμόζεται και αναγράφεται στην προκήρυξη. Το απολυτήριο λυκείου δεν χρειαζόταν πουθρνα ούτε για την ισοβαθμια καταμετραται κάπως. Θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση αν είναι στον ΑΣΕΠ τυπολατρες να σε ακυρώσουν για λανθασμένη αίτηση αλλά ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβουν και θα παραβλέψουν τον απολυτήριο λυκείου ως ένα επιπρόσθετο προσόν που δεν δίνει μορια. Είναι λογικό αυτό που έκανες και νομίζω σε σωζει ότι έβαλες επίσης 401 το ιεκ και να προσκομισες και την πιστοποίηση!

Soldier of fortune

Δημοσίευση από Soldier of fortune »

Το θεμα ειναι παίδες οτι το αρθρο που κοινοποιησα πιο πανω λεει οτι κοπηκανε αιτήσεις γ αυτο τον λογο.. Ειναι αδικο πολυ να κοπεί ενα στέλεχος γι'αυτό τον λογο. . Μακαρι ν α το παραλειψουν σ εμας και να πανε ολα καλα γ ια ολα τα παιδια γΙατι είναι πραγματικά κριμα..
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας, με υγεία και κάθε δυνατή ευτυχία! Πρόσφατα απολύθηκα από το στρατό (υπηρέτησα στο Σύνταγμα της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο) και όπως πολλοί εξ' υμών, ψάχνουμε για εργασία. Άκουσε η μάνα μου πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση ότι λόγω των καταστάσεων στις φυλακές Κορυδαλλού (μαχαιρώματα, αποδράσεις κλπ) θα βγει προκήρυξη για σωφρονιστικούς υπαλλήλους, για να καλύψουν τις όποιες υπάρχουσες ανάγκες στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ασχολείστε καιρό με το φόρουμ και με διάφορα θέματα σχετικά με προκηρύξεις, γνωρίζετε κάτι σχετικό; Ή έστω εάν έχουμε ενημέρωση εάν θα βγουν προκηρύξεις φέτος για την πυροσβεστική ή το λιμενικό. Εάν έχω καταλάβει καλά, περιμένετε τα αποτελέσματα μιας προκήρυξης που βγήκε πέρσι (συγχωρέστε με εάν κάνω λάθος, αλλά λείπω 3 χρόνια από την Ελλάδα και έλειπα και στη στρατιωτική μου θητεία εκτός Ελλάδος, οπότε δεν ξέρω τί ακριβώς παίζετε). Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Καλή συνέχεια σε όλους!
Καταδρομέας 09

Δημοσίευση από Καταδρομέας 09 »

Γιώργος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας, με υγεία και κάθε δυνατή ευτυχία! Πρόσφατα απολύθηκα από το στρατό (υπηρέτησα στο Σύνταγμα της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο) και όπως πολλοί εξ' υμών, ψάχνουμε για εργασία. Άκουσε η μάνα μου πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση ότι λόγω των καταστάσεων στις φυλακές Κορυδαλλού (μαχαιρώματα, αποδράσεις κλπ) θα βγει προκήρυξη για σωφρονιστικούς υπαλλήλους, για να καλύψουν τις όποιες υπάρχουσες ανάγκες στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ασχολείστε καιρό με το φόρουμ και με διάφορα θέματα σχετικά με προκηρύξεις, γνωρίζετε κάτι σχετικό; Ή έστω εάν έχουμε ενημέρωση εάν θα βγουν προκηρύξεις φέτος για την πυροσβεστική ή το λιμενικό. Εάν έχω καταλάβει καλά, περιμένετε τα αποτελέσματα μιας προκήρυξης που βγήκε πέρσι (συγχωρέστε με εάν κάνω λάθος, αλλά λείπω 3 χρόνια από την Ελλάδα και έλειπα και στη στρατιωτική μου θητεία εκτός Ελλάδος, οπότε δεν ξέρω τί ακριβώς παίζετε). Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Καλή συνέχεια σε όλους!
Εαν σ ενδιαφερει ο κλάδος των σωμάτων ασφαλείας επρεπε να ειχες τελειωσει ειδικές δυναμεις αλλα επειδη ποτε δεν ειναι αργα μπες σ ενα δημοσιο ιεκ και δηλωσε την ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΩΣΟΠΩΝ Κ ΥΠΟΔΟΜΩΝ με διετή διαρκεια και παρε πιστοποιηση... Καποια στιγμη θα το βρεις μπροστα σου και θα σε βοηθησει αρκετα..

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Θα βγει προκηρύξει για 120 λιμενοφυλακες.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε καταδρομέα, έχω βγάλει κεκ για προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας αρχές του 2017 στην Αθήνα. Δε γνωρίζω εάν αυτό θα με βοηθήσει σε τυχόν προκηρύξεις περί σωμάτων ασφαλείας (ειδικά για λιμενικό ή σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τα οποία και με ενδιαφέρουν πολύ). Θα φροντίσω όμως να τα καταθέσω, εάν αυτό ζητηθεί. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

το ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΩΣΟΠΩΝ Κ ΥΠΟΔΟΜΩΝ με τους security είναι άλλο;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ναι φίλε Πέτρος... Όλοι σχεδον με ΚΕΜΕΑ το εβαλαν σαν κύριο τίτλο και θα ακυρωθούν... Γιατί έλεγε μέσα αναλυτικά επιπέδου 5 ... του ΚΕΜΕΑ είναι 1-3... Θα ακυρωθουν αυτοί φίλε και είναι και πολλοί..
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Δε μετράει πουθενά στο δημόσιο το χαρτί του ιδιωτικού προσωπικού φύλαξης φίλε.
x_x
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από x_x »

Φτάσαμε τους 7 μήνες αναμονής και ούτε τις αιτήσεις δεν άνοιξαν. Κανένα νέο και καμιά ενημέρωση.
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Τι σου ειπαν απο τον ασεπ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες