Κριτήρια επιλογής 276 Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από manolis88 »

Δε καταλαβες καλα οταν οι υπουργος αναφερει προσληψεις για το 2017 εννοει και εκδοση του διαγωνισμου το 17 αν παρακολουθεις καιρο θεματα διαγωνισμων οι δηλωσεις αφορουν εκδοση διαγωνισμου και οχι καταταξη επιτυχοντων, δεν πεφτω πανω σε κανενα φιλε μου και δεν εχω να μοιρασω τπτ με κανενα που βασιζονται αυτες οι πληροφοριες θελω να μαθω οταν επισημα λεγονται αλλα...
.

Δημοσίευση από . »

Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά. Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει:

Για το θέμα των προσλήψεων τόνισε ότι έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την πρόσληψη 270 Λιμενοφυλάκων το επόμενο έτος εκτός των 44 επιλαχόντων που Πρόκειται να προσληφθούν από τον προηγούμενο διαγωνισμό.

Από αυτό συμπεραίνουμε ότι ενδεχομένως οι διαδικασίες να ξεκινήσουν μέσα στο 2016 και να ολοκληρωθούν με την κατάταξη το 2017.

Η ουσία όμως για μένα είναι να μπορούμε να συμμετάσχουμε και εμείς οι 88ρηδες που απ'ότι έχω καταλάβει θα μπορούμε.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας επ'αυτού;

politis

Δημοσίευση από politis »

Επίσης Κ επικελευστά οσους εχω ρωτήσει απο το υπουργείο λενε οτι απαγορέυεται η κατάτακση των επιτυχόντων μαζί με τους επιλαχόντες οπως αυτο λέει και ο νόμος αρα πως ισχύει αυτο που λέτε οτι θα καταταγούν οι επιλαχόντες μαζί με τους επιτυχόντες;
Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από manolis88 »

Αυτη ειναι μια κλασσικη πολιτικη δηλωση που δε ξεκαθαριζει το ποτε θα εκδοθεί ο διαγωνισμος και μεταφραζεται απο τον καθενα οπως θελει ενας 88αρης που καίγεται να βγει το 16 θα τον μεταφραση οπως εσυ και για να μη νομιζεις οτι ειμαι κακοπροεραιτος και εγω 88αρης ειμαι αλλα επειδη Παρακολουθώ καιρο τετοιες δηλωσεις γινονται σχετικα με εκδοσης διαγωνισμων και οχι για καταταξης επιτυχοντων. Μακαρι να βγει μεσα στο 16 αλλα μετα τα οτι δηλωσε ο υπουργος επετρεψε μου να εχω της αμφιβολιες μου
Maxitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maxitis »

Προκήρυξη θα βγει σίγουρα κύριοι. Το θέμα είναι το πότε.

Φυσιολογικά επειδή το Σώμα "αιμορραγεί" σε έμψυχο δυναμικό και κυρίως σε ΛΦ χρειάζεται άμεση ενίσχυση και εφόσον νομίζω πως έχει εγκριθεί το αίτημα για τους 200+ ΛΦ και προχωράνε οι διαδικασίες για τον διαγωνισμό το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε οι ενδιαφερόμενοι.

Σύμφωνα πάντως με όλα τα μέσα και τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννημένοι από την 1-1-88 και ύστερα.

Και εγώ 88ρης είμαι.

Φιλικά.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Terminator »

Οι προσλήψεις λιμενικών είναι ίσως απο τις πιο σημαντικές γραμμές μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης Μάλιστα επειδή πολύ καλός μου φίλος είχε γνωστό του στα κεντρικά γραφεία του υπουργείο ναυτιλίας (αποσπασμένος απο την δευτεροβαθμια εκπαίδευση) το οικονομικό επιτελείο έχει εγκρίνει προφορικά το αίτημα δρίτσα για πρόσληψη 276 ατόμων με προκήρυξη Οκτώμβριο του 2016.
Maxitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maxitis »

Terminator έγραψε:Οι προσλήψεις λιμενικών είναι ίσως απο τις πιο σημαντικές γραμμές μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης Μάλιστα επειδή πολύ καλός μου φίλος είχε γνωστό του στα κεντρικά γραφεία του υπουργείο ναυτιλίας (αποσπασμένος απο την δευτεροβαθμια εκπαίδευση) το οικονομικό επιτελείο έχει εγκρίνει προφορικά το αίτημα δρίτσα για πρόσληψη 276 ατόμων με προκήρυξη Οκτώμβριο του 2016.

Σημαντική πληροφορία αυτή κ. Στρατοπεδάρχα.

Άρα ουσιαστικά μένουν οι ανακοινώσεις.

Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα δείχνουν "προκήρυξη".

Με όλο το σεβασμό, θεωρείται ότι είναι "έμπιστα" αυτά που σας μεταβίβασε ο φίλος σας από τον γνωστό του;

Εσείς θεωρείτε ότι θα βγει η προκήρυξη Σεπτέμβρη - Οκτώβρη;

Nikos91

Δημοσίευση από Nikos91 »

Γνωριζω οτι το ερωτημα δεν ειναι για το συγκεκριμενο θεμα αλλα βαση του μυνηματος του κ. Στρατοπεδαρχη terminator θα ηθελα να τον ρωτησω τι ισχυει για τους +44 της τρεχων προκυρηξης?συμφωνα με τις μεχρι τωρα πληροφοριες και τα οσα γνωριζουμε πιστευαμε οτι θα παρει 49+44=93 και καινουργια μετα για 230.

Θα ηθελα να ρωτησω τον terminator αν ισχυει αυτο για τους +44 και οι πληροφοριες που εχει οτι εγκριθηκε για τους 276 αφορουν και αυτους τους +44 και παμε για καινουργια προκυρηξη 230?

Thymios

Δημοσίευση από Thymios »

Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος ποσα μόρια δίνει το δίπλωμα για ταχύπλοο ;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Terminator »

Η προκήρυξη για τους 49 υπήρχε επι ΝΔ ακόμα και πάγωσε λόγο εκλογών είχε δημοσιευθεί τότε και στο διαύγεια. Μέχρι και πριν μήνες που βγήκε ξανα η προκήρυξη ήταν στα συρτάρια των υπουργείων. Το σχέδιο του υπουργείο όταν ακόμα το περσινό καλοκαίρι συζητούνταν ανέφερα για 49 προσλήψεις όπως δηλαδή συμφωνησε η ΝΔ τον Δεκέμβριο του 2014 και επιπλέον 69 επιλαχόντες οι πρώτοι 51 με τους 49 επιτυχόντες ενω οι άλλοι 18 θα έμεναν στην λίστα επιλαχόντων για μελλοντική πρόσληψη προκειμλενου να στελεχώσουν κενές θέσεις. Τώρα απο εκεί και πέρα τον Απρίλιο που πέρασε ο Δρίτσας έκανε εκ νεου μια αίτηση που αφού πέρασε απο διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου εστάλει προς το Υπουργείο Οικονομίας και Υπουργείο εσωτερικών Για στελέχωση του λιμενικού με 276 λιμενοφύλακες κάτι που τελικός εγκρίθηκε απο τους υπουργούς και το οικονομικό επιτελείο. Απο την στιγμή που εγκρίθηκε για αποδέσμευση κονδυλίων που ο ίδιος ο υπουργός αιτήθηκε Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η αίτηση προς τον ΑΣΕΠ για τον διαγωνισμό. Πάνω στις διάφορες συζητήσεις δόθηκε μια ημερομηνία για την πιθανότητα έκδοσης της προκήρυξης περί τα τέλη Οκτωμβρίου.
Maxitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maxitis »

Εύχομαι και ελπίζω να ισχύουν όσα μας γράφετε και να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός μέσα στο 2016. Ας βγει και μέσα στο 2017 αρκεί να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι γεννημένοι από 1-1-88 και ύστερα όπως αναφέρουν και όλα τα άρθρα και οι εφημερίδες.

Προσωπικά σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο φάω "άκυρο" θα το προσβάλλω δικαστικά και θα το φτάσω μέχρι και... Άρειο Πάγο! Στον λόγο της αντρικής μου τιμής!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 310LELE »

Υπάρχουν δηλώσεις δρίτσα για προσλήψεις; Κάτι πρόσφατο και επίσημο; Φίλε ΔΥΚ έχεις κάποια ενημέρωση; Έστω και συζητήσεις.
Maxitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maxitis »

310LELE έγραψε:Υπάρχουν δηλώσεις δρίτσα για προσλήψεις; Κάτι πρόσφατο και επίσημο; Φίλε ΔΥΚ έχεις κάποια ενημέρωση; Έστω και συζητήσεις.

Διάβασε το παρακάτω φίλε μου.

https://neaplefsi.gr/?p=10265

Επίσης διάβασε το χαρακτηριστικό μήνυμα του κ.Terminator και του "Επικελευστής ΛΣ" που είναι τα πιο χαρακτηριστικά για να καταλάβεις.

Γράφει επ'ακριβώς το τι ισχύει σχετικά με την επόμενη προκήρυξη για τους Λιμενοφύλακες.

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Το θέμα αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που περιμένουν εδώ και χρoνια μια νέα προκήρυξη και κατα μεγάλο ποσοστό τα ατομα αυτα διεκδικουν μια θεση στη γενικη σειρα. Θα προσλαβει συνολικα 90+ ατομα απο ειδικες δυναμεις. Δεν νομιζετε πως ηρθε η ωρα να παρουμε κι εμεις σειρα; Φιλικα παντα θα ηταν καλυτερο να δημιουργηθει ενα ξεχωριστο θεμα για εκεινους που δεν ζητουν νεο διαγωνισμο αλλα να παρουν επιλαχοντες απο τους προηγουμενους. Κι αφηστε εμας που περιμενουμε τη νεα προκηρυξη να συζηταμε απροσκοπτα για αυτο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σας ενημερώνω ότι δημιουργήθηκε νέο νήμα που αφορά τους Επιλαχόντες του παρόντος διαγωνισμού που τρέχει ήδη για να μην συγχέουμε τα θέματα και δημιουργούνται συγχύσεις / αντιπαραθέσεις μεταξύ σας! Εδώ συζητάμε μόνο για τον επικείμενο νέο διαγωνισμό που αφορά τους Λιμενοφύλακες! Ευχαριστώ!

Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες