Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Με πόσες χιλιάδες υποψήφιους σε αστυφυλάκων και αξιωματικών να περιμένουν κατάταξη φέτος το 2016 και την χώρα να πάει απο μνημόνιο σε μνημόνιο και να παίρνει όλο και επαχθέστερα μέτρα δεν υπάρχει ελπίδα για διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Θυμάμαι τις συζητήσεις επι Σαμαρά&Βενιζέλου το 2014 σε αντίστοιχα thread που έλεγαν κάποιοι "να πέσει η κυβέρνηση να πέσει για να κάνει ηεπόμενη κυβέρνηση προσλήψει" και τελικά έπεσε ήρθε η αριστερά και εν μέσω 2016 (2 χρόνια μετά δλδ) και πιστεύουν κάποιοι ότι η κυβέρνηση θα τους προσλαβει στα σώματα ασφαλείας γιατί τους συμπάθησε. Πιστεύει τώρα κανένας ότι αν έρθει κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάνει διαγωνισμό;1) αν ήταν να γίνουν προσλήψεις θα είχαν γίνει επι Σαμαρά 2) η χώρα δεν έχει χρήματα για να κάνει διαγωνισμό 3) έστω ότι θέλει η κυβέρνηση η επόμενη οποια και αν έίναι αυτή θα το εγκρίνει η Τρόικα?
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Τελος ο θεσμος ειδικων φρουρων μονο αξιοκρατικα προσληψη μεσω πανελλαδικων ειπε ο γραμματεας του υπουργειου αναγνωστακης Στην αντιπροσωπεια του σωματειου ειδ, φρουρων που τον επισκεφθηκε
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

Καλα οχι οτι οι πανελληνιες ειναι τροπος εισαγωγης σε τετοιες σχολες γενικα αλλα οκ. Απο τη βυσματικη μουφα του ΑΣΕΠ καλύτερα.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ο Αναγνωστάκης το είπε που είναι αριστερός. Όταν θα βγει άλλο κόμμα θα παρει φρουρούς. Δεν σημαίνει ότι Επειδή μας κυβερνάει η Αριστερά δεν θα ξαναπάρει φρουρούς.. Επί Αριστερά λέει ότι δεν θα πάρει. Όχι σαν κάτι εξυπνάκηδες που είπανε τέρμα το σωματείο των ειδικών φρουρών...
Άβαταρ μέλους
limenofilax
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από limenofilax »

Πανελληνιες παντου... Και θητεια κανονικα σας *****! Αγαπη θελω
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεια Αγάπη και χαρά!!!
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Πανος έγραψε:Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεια Αγάπη και χαρά!

αληθως ο κυριος! Χρονια πολλα φιλε!
2009 δ εσσο 309 σειρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πανος έγραψε:Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεια Αγάπη και χαρά!

Επίσης λεβέντη με ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα!

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Λογικά θα πάμε εκλογές πάλι όποτε τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελι μου υπομονή μόνο αυτο
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Η υπομονη τρεφεται απ την ελπιδα, και οποιος κοιμαται με την ελπιδα, ξυπναει νηστικος. Οσοι εχετε τη δυνατοτητα και λογο, να κανετε υπομονη, μεταφραστε την σε προσπαθεια για επιτυχια μεσω πανελληνιων. Οχι επειδη ειναι η ενδεδειγμενη οδος για ποιοτικο προσωπικο στην ΕΛ. Ας, αλλα επειδη ειναι η μονη. Φιλικα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Καλησπερα σε ολους! Σημερα δεχτηκα ενα τηλεφωνο απο το τμημα που ειχα καταθεση τα χαρτια μου στη προκηρυξη ειδικων φρουρων το 2010 συγκεκριμενα απο το Α. Τ κολωνου γιατι το 2011 τα καταθεσα στην περιοχη που μενω τωρα. Και τι μου ειπαν! Αρχικα αυτος που με πηρε δεν ηξερε καλα και αυτος περι τι ακριβως εγραφα ειναι κ με ρωτησε. Αν ειχα βαλει για παννεληνιες την αστυφυλακων οταν ειμουν μικρος στα 18 μου και του ειπα ναι και οτι επισης ειχα δωσει τα χαρτια μου το 2010 και 2011 για ειδικος φρουρος. Κ μου λεει ε τοτε για αυτο πρεπει να ειναι. Δηλαδη επιστρεφουν καποια εγραφα πισω. Αρχικα ειχαν παει στην παλια διευθηνση που εμενα στον κολωνο να με βρουν με περιπολικο για να μου το πουν. Ρε παιδια τι παιζει σκαλωσα παρα πολυ μετα απο τοσα χρονια! ΔΥΚ εσυ γνωριζεις κατι; Μου ειπαν θα μου τα στειλουν στο Α. Τ της τωρα περιοχης μου
2009 δ εσσο 309 σειρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σου απάντησαν ήδη φίλε μου από το ΑΤ Κολωνού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

D.Y.K έγραψε:Σου απάντησαν ήδη φίλε μου από το ΑΤ Κολωνού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω εγώ.

ναι φιλε μου Δυκ απλα το να με θυμηθουν μετα απο 5-6 χρονια να μου στειλουν τα χαρτια μου πισω μου φανηκε πολυ ακυρο κ δεν καταλαβα και τον λογο. Δεν ξερω αν εχει τυχει σε καποιον αυτο.
2009 δ εσσο 309 σειρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχει γίνει και με γνωστούς μου αυτό και that's all. Μην ταράζεσαι δεν είναι τίποτα.

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

oΣοι περιμενετε οτι θα γινουν εκλογες συντομα και θα βγει αλλη κυβερνηση που θα παρει ειδ. Φρουρους πλαναστε οικτρα !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες