Paris_1988 έγραψε:Εγω παντως θα συμφωνήσω με τον 317 αν δουν τατουάζ σε εμφανές σημείο σε εχουν κόψει με την μια! Επισης, αν δουν οτι πηγές κάπως να το καλύψεις τοτε ειναι που δεν σου χαρίζονται! Επισης, να ξερετε μέσο δεν παίζει στα υγειονομικα γιατι κανένας γιατρός δεν αναλαμβάνει να βαλει την υπογραφή του σε άτομο που δεν πλήρει τις προϋποθέσεις !
Παιδιά εννοείται οτι ο καθένας κάνει το καλυτερο για τον εαυτο του. Εμενα συμφοιτητης μου ειναι τωρα στο λιμεναρχειο ζακυνθου το εκρυψε κ ετυχε να μην τον ανακαλυψουν o greek army λεει δεν κοβουν εκτος κ εαν ειναι μεγαλο σε εμφανη σημειο. Η κοπελα παντως σημερα στην υψομετρηση ειχε μεγαλο στο μπρατσο... Ο καιρος θα δειξει!
Δηλαδη μονο πανω στις εξετασεις θελει φωτογραφια; Και οχι στην γνωματευση; Εμενα το αντιθετο μ εκαναν. Και τι σφραγιδα θελει την στρογγυλη του νοσοκομειου η του γιατρου;
Vardou έγραψε:Λοιπόν παιδιά, το απλοποιώ όσο δεν πάει. Τα δεδομένα μας είναι 3 φωτογραφίες. Έχουμε:1) ακτινογραφία με φωτογραφία πάνω και σφραγίδα, και την γνωμάτευση οτι είσαι υγιής,2) ηλεκτροκαρδιογράφημα με φωτογραφία, σφραγίδα πάνω και τη γνωμάτευση ή πάνω στο γραφημα ή χώρια, όπως το κάνει ο καθένας, οτι μπορείς να συμμετέχεις σε αθλητικές δοκιμασίες και 3) εξετάσεις αίματος με φωτογραφία και σφραγίδα πάνω απο παθολόγο και την γνωμάτευσή του.-
αρα σε ολες τις εξετασεις θελει φωτογραφια και οχι στις γνωματευσεις. Και ερχομαι και ρωταω εγω; Τους κανει η στρογγυλη σφραγιδα Του νοσοκομειου πανω στην φωτογραφια; Η θα πρεπει να βαλει Και στην φωτο μας την την σφραγιδα και την τσιφρα τ ο γιατρος; Που θα εχει βαλει ηδη στο χαρτι με τις εξετασεις... Δεν εχω καταλαβει πανω στην φατσα μας τι σφραγιδα θελει!
Παιδια εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο για να το εξακριβωσω αυτο με την φωτογραφια πια που εχει γινει σιριαλ, και μου ειπαν πως "δεν το λεμε ξεκαθαρα στην προκηρυξη, οποτε το αφηνουμε στην δικη σας κριση που θα βαλετε φωτογραφια και σφραγιδα και που οχι". Τραγικη απαντηση
Το λέει στην προκήρυξη στην σελίδα 106 στο β. Ακτινογραφία θώρακος FACE με γνωμάτευση γιατρού. Οι γνωματεύσεις των γιατρών Θέλουν σφραγίδες στρογγυλές από το νοσοκομείο και υπογραφές γιατρών και σφραγίδες των γιατρών.
faber εγω που τις εκανα στην βιοιατρικη και εχω γνωματευση απο τον παθολογο να ξαναπαω στην βιοιατρικη να μου σφραγισουν τις γνωματευσεις του παθολογου και του καρδιολογου;
faber έγραψε:Το λέει στην προκήρυξη στην σελίδα 106 στο β. Ακτινογραφία θώρακος FACE με γνωμάτευση γιατρού. Οι γνωματεύσεις των γιατρών Θέλουν σφραγίδες στρογγυλές από το νοσοκομείο και υπογραφές γιατρών και σφραγίδες των γιατρών.
Εκει καλα το λεει faber αλλα αν καποιες εξετασεις δεν εχουν γινει σε δημοσιο νοσοκομειο αλλα εξω πως θα βαλουν στρογγυλη σφραγιδα! Μονο στα δημοσια δεν βαζουν την στρογγυλη; Η κανω λαθος;