Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 317ρης »

Πρεπει να βγει η προκηρυξη πρωτα, να δουμε τι οριζει για τα μαθηματα... μπορει να θελει να εχεις σε ολα πανω απο την βαση, ή να εχεις αθροιστικα πανω απο την βαση (δηλαδη αν εξεταζεσαι σε 4 μαθηματα, με Αριστα το 100, να μαζεψεις τουλαχιστον 200 οπως γινεται στην προκηρυξη των υπαξιωματικων που τρεχει τωρα)
Εκτορας

Δημοσίευση από Εκτορας »

317Ρης: Αυτο το ειδος εξετασεων το εχεις ξαναδει πουθενα; Δεν νομιζω Οτι αμα πας και γραψεις 100 εκθεση και ιστορια μετα στα αλλα μπορεις να γραψεις 10 και να σου πουνε περασες εχει 220 βαθμους...Tο οτι θα πρεπει να μαζεψεις απο 200 βαθμους και πανω εγω το εκλαμβανω ως απο την βαση και πανω σε ολα τα μαθηματα, και αν σε καποιο εισαι κατω απο την βαση κοβεσε.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Εκτορας έγραψε:317Ρης: Αυτο το ειδος εξετασεων το εχεις ξαναδει πουθενα; Δεν νομιζω Οτι αμα πας και γραψεις 100 εκθεση και ιστορια μετα στα αλλα μπορεις να γραψεις 10 και να σου πουνε περασες εχει 220 βαθμους...Tο οτι θα πρεπει να μαζεψεις απο 200 βαθμους και πανω εγω το εκλαμβανω ως απο την βαση και πανω σε ολα τα μαθηματα, και αν σε καποιο εισαι κατω απο την βαση κοβεσε.
Αυτο που σου λεω δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου. Διαβασε την προκηρυξη των υπαξιωματικων, η οποια ειναι ενεργη τωρα, και θα διαπιστωσεις οτι αυτο που είπα ισχυει... και αν, αν γραψεις 100 εκθεση και 100 ιστορια π. χ και 0 στα αλλα... δεν αποκλειεσαι του διαγωνισμου καθως εχεις πιασει την βασει. (Δηλαδη αθροιστικη βαθμολογια 200)

Confused

Δημοσίευση από Confused »

Καλησπέρα, παρακολουθώ το forum αρκετά χρόνια και έχω καταλάβει ότι όλες οι ιστορίες για τα Σ. Α χρειάζονται ατελείωτη υπομονή. Τέλος πάντων στο θέμα μας, μεταξύ κ άλλων δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί ενώ εδώ κι 1 χρόνο και αφού εκδόθηκε η προκήρυξη σημαιοφόρων λς 2013, και ταυτόχρονα έγραφαν οι φυλλάδες για προκήρυξη υπαξ λς και λ/φ άμεσα (κάτι που δεν συνέβη ποτέ) Το 2014 βγαίνει η πρώτη για υπαξ λς και μετά βγαίνει για αξ τεχνικούς λς και μετά σημαιοφόρων λς! Δηλαδή παίρνουν 2 φορές σημαιοφόρους και καμία λ/φ! Υ. Γ. Για τις προσλήψεις του υ. Να για το 2014 εκτός από τις φυλλάδες έλεγαν από τον φλεβάρη και οι ενώσεις π. Χ π. Ε. Α. Λς ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και θα αφορούν α/ξ, υ/ξ, και λ/φ αλλά ανακοινώθηκαν όλες εκτός των λ/φ και μπήκαμε στον αύγουστο, τι μέλλει γενέσθαι?
gian

Δημοσίευση από gian »

Εκτός απο τους λιμενοφυλακες το μαιο ειχε γραψει το εθνος Οτι θα εβγαιναν και για υπαξ υγειονομικου (νοσηλ. Φυσιοθ. Εργοθ. Κλπ) . Ειχαν γραψει για 15 θεσεις και ειχαν πετυχει ακριβως τις θεσεις στις ειδικοτητες που τρεχουν ηδη οι προκηρυξεις. Ανεφεραν οτι ολες ο προκηρυξεις θα εβγαιναν μεσα στο καλοκαιρι (υπαξιωματικοι, σημαιοφοροι, τεχνικοι, υγειονομικο, γιατροι, ψυχολογοι)
Ακομα τπτ ομως. Εδω και ενα μηνα δεν μπορω να βρω κανεναν στο τηλ. Τους ειχα πετυχει μονο κατα τελη μαιου, οπου δεν ηξεραν να μου πουν με σιγουρια.

αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αν θα ειναι ο διαγωνισμος με μοριοδοτηση μονο Οπως των τεχνικων ή γραπτος.
Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο για τον τροπο εξετασης (αν υπαρχει) και για το ποτε θα βγει η προκηρυξη;

Elen__1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Elen__1990 »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θέλω να κάνω και μια ακόμη ερώτηση. Ζητάνε εκτός από μια πιστοποίηση υπολογιστών, ένα πτυχίο ξένης γλώσσας. Έχω πάρει το Lower και ζήτησα από την ελληνοαμερικανική ένωση να μου στείλει μια βεβαίωση ότι έχω το πτύχιο. Το πτυχίο το έχω χάσει. Όταν με το καλό βγει η προκήρυξη, θα θέλουν αντίγραφο του πτυχίου επικυρωμένο ή αντίγραφο της βεβαίωσης επικυρωμένο. Λογικά της βεβαίωσης, σωστά;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Elen__1990 έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θέλω να κάνω και μια ακόμη ερώτηση. Ζητάνε εκτός από μια πιστοποίηση υπολογιστών, ένα πτυχίο ξένης γλώσσας. Έχω πάρει το Lower και ζήτησα από την ελληνοαμερικανική ένωση να μου στείλει μια βεβαίωση ότι έχω το πτύχιο. Το πτυχίο το έχω χάσει. Όταν με το καλό βγει η προκήρυξη, θα θέλουν αντίγραφο του πτυχίου επικυρωμένο ή αντίγραφο της βεβαίωσης επικυρωμένο. Λογικά της βεβαίωσης, σωστά;
Νομίζω με την βεβαίωση είσαι εντάξει. Απλά μην ξεχάσεις επικύρωση και μετάφραση από δικηγόρο. Εικόνα

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από mysterio »

Με το ECDL τελικά τί έγινε ρε παιδιά; Ισχύει εφόρου ζωής χωρίς να χρειάζεται ανανέωση; Είναι επίσημο πλέον;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

mysterio έγραψε:Με το ECDL τελικά τί έγινε ρε παιδιά; Ισχύει εφόρου ζωής χωρίς να χρειάζεται ανανέωση; Είναι επίσημο πλέον;
Απ'οτι είδα, έτσι φαίνεται. Πάλι καλά!

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από mysterio »

Το θέμα είναι αν έχουμε κάτι επίσημο! Κανένα link ή καμία επισημη ανακοίνωση; ;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Elen__1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Elen__1990 »

Ευχαριστώ Vardou!
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

mysterio έγραψε:Το θέμα είναι αν έχουμε κάτι επίσημο! Κανένα link ή καμία επισημη ανακοίνωση;
Κάπου το είδα αλλά δεν θυμάμαι. Ψάξε και θα το βρεις.

nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikytheguy »

Τι έγινε ρε παιδιά; Θα βγεί αυτό το μήνα; Γιατί αργεί τόσο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατί είναι σε προτεραιότητα άλλα θέματα και δεν αναφέρομαι στις προκηρύξεις που είναι σε εξέλιξη, η προκήρυξη μπορεί να βγει ανά πάσα στιγμή, είναι έτοιμη, γνώμη μου είναι πως θα βγει μετά τις 18 Αυγούστου.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Καμια πληροφορια σε σχεση με τον αριθμό των εισακτεων; Εστω κατα προσεγγισηΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες