comando89 έγραψε:Όσον αφορά, τουλάχιστον τους αξιωματικούς που θέλει διάβασμα, το θέμα δεν είναι πότε θα βγουν. Το θέμα είναι αν θα βγουν!
Μου χει κανει εντυπωση παντως το οτι το 2011 ειχανε βγει 13/7 και τωρα ειναι 3 ο Αυγουστος και ακομα τιποτα. Ε αμα δεν βγουν δεν δινουμε τουλαχιστον εγω... Απλο
υ. Γ Μηπως ξερει κανεις Οικονομικη Θεωρια τι επεσε το 2011; Ή αν υπαρχει κανα θρεντ εστω; Ασκησεις εξεταζει; Δεν βρηκα κατι
Εχουν φυγει ολοι για διακοπες... Θα βγει η προκήρυξη; Παιρνω τηλ στο υπουργειο κ στο αρχηγειο κ δεν το σηκώνει κανενας! Μας βλεπω για σεπτεμβρη και αν!
Δεν ξέρω τι θα γίνει με την προκήρυξη, αλλά και να σηκώσουν το τηλέφωνο στο υπουργείο, δεν νομίζω να σου πουν κάτι παραπάνω ακόμα κι αν είναι έτοιμη η προκήρυξη και βγει αύριο (που λέει ο λόγος... )
Φιλε μου chrissen... Πιστευω οτι κατι δεν παει καλα... Αν ηταν να βγει θα ειχε ηδη βγει! Τα χρονικα όρια στενευουν για να μπούμε τον οκτωμβρη μεσα στη σχολη! Ισως κ να μη βγει καθολου φετος κ να βγει του χρονου!
Ότι έχει αργήσει πολύ, ισχύει... Από τον Ιούνιο ακούγεται... Εγώ πληροφορίες δεν έχω, όπως λένε πολλοί ότι έχουν αλλά λένε μισόλογα και μετά καθόμαστε εμείς και ψαχνόμαστε για το τι μπορεί να εννοούν. Πάντως οι επιλαχόντες που μπήκαν πριν 1 χρόνο, μπήκαν τέλος Οκτώβρη ή αρχές Νομέμβρη στη Σχολή, δεν θυμάμαι ακριβώς. Οπότε οριακά ακόμα παλεύεται θεωρώ... Αλλά αυτά τα λέω χωρίς πληροφορίες σου ξαναλέω, μόνο με κοινή λογική.
Γνώμη μου είναι ότι δε πρόκειται να βγεί τίποτα και πουθενά μέχρι να τελειώσει το θέμα των απολύσεων και της κινητικότητας τουλάχιστον του πρώτου κύματος μέχρι το Σεπτέμβρη. Πραγματικά δε νοιάζεται κανείς πότε προβλέπεται να ξεκινήσει η σχολή ή οτιδήποτε άλλο. Σε μια χώρα σε κρίση τα πάντα γίνονται απλά μαθηματικά.
Εδώ κλείνουν λιμενικα κλιμάκια και υποβαθμίζονται λιμενικοί σταθμοί . σας κοροϊδεύουν οι εφημερίδες. ετσι έκαναν εδώ και δυο χρόνια με τις φυλακές, δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με δοσιλογους και προδότες του έθνους.
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)