Καλησπερα. Παρουσιάζομαι 13 μαιου Θήβα! Ηθελα να ρωτήσω spray για κοριούς που πολλοί λένε να αγοράσουμε χρειάζεται; Και κατι παρόμοιο λένε για τους μύκητες. ευχαριστώ και καλή μας θητεία!
Για τους κοριούς έχω λίγο αντίθετη άποψη, ναι μεν το spray κάτι θα σου κάνει, εγώ πιο πολύ ηρέμησα (όχι ότι είχα και ιδιαίτερο πρόβλημα) με λεβάντα τηληγμένη (αν και αυτό σπανίζει μόνο εγώ το είχα κάνει και άλλοι 2) όσο και για τις κουβέρτες μερικές φορές όποτε το κάναμε στο φυλάκιο ξύπναγαν από τον λήθαργο τους και μας γάζωναν.
Σε γενικές όμως γραμμές δεν καθόμαστε με παραλλάγη κλπ, τίναγμα, κάψιμο με οινόπνευμα,spray (ακόμα και πετρέλαιο βοηθάει) και είσαι κομπλε. Αν το κρεβάτι σου έχει κοριούς το spray δεν σε σώζει μόνο το κάψιμο
Αυτό είναι υπεραρκετό! Τέτοιο είχα και εγώ, απλά εμένα είχε ροδάκια και ειδική λαβή για να το σέρνεις . Βέβαια το ανακάλυψα 2-3 εβδομάδες μετά... Γιατί το κουβαλούσα στην πλάτη πάντα.
Διάβασε τις κριτικές στην σελίδα του σκίστηκε απο πρώτη μέρα το φερμουάρ. Πάρε έναν γερό σάκο με χοντρό φερμουάρ δες τον απο κοντά αν ειναι καλής ποιότητας γιατί θα σε συνοδεύσει σε όλη την θητεία... δεν χρειάζεστε να ναι παραλλαγής πάρε ότι χρώμα γουστάρεις
Δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν τυχαίο για τον τύπο που του σχίστηκε. Και 32 ευρώ με 100 λτ ακούγεται ελκυστικό. Θα πάω από κοντά να το δω και αν το πάρω ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.
Που να σε είχα στην μονάδα θα σε ψάρωνα ακομα πιο πολυ χεχε... Η γνώμη μου πάρε ένα τεράστιο σακ βουαγιάζ με μεγάλες ρόδες καλής ποιότητας σ ξαναλέω δεν χρειάζεστε να ναι παραλλαγής... και καθάρισες... !
Καλήσπερα παιδιά. Προυσιάζομαι στο Πολεμικό Ναυτικό τον Ιούλιο. Δεν εχω ιδέα τι θα πρέπει να πάρω μαζί, αλλα κ τι θα χρειαστεί να αγοράσω. Όποιος γνωρίζει κάτι Ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!
#antonis έγραψε:Καλήσπερα παιδιά. Προυσιάζομαι στο Πολεμικό Ναυτικό τον Ιούλιο. Δεν εχω ιδέα τι θα πρέπει να πάρω μαζί, αλλα κ τι θα χρειαστεί να αγοράσω. Όποιος γνωρίζει κάτι Ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!