Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Ναι είναι το μόνο σημείο της προκήρυξης που θίγει το θέμα των προτιμήσεων χωρίς να αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο όμως.Είναι λογικό Αν περάσω στην 1η μου επιλογή, να μην θέλω να πάω στην 2η.
Άλλα είναι λογικό αν δεν περάσω στην 1η επιλογή, να χάνεται η 2η μου επιλογή;
Ποιο το νόημα των επιλογών λοιπόν; Αν αυτό ισχύει και το ήξερα από την αρχή θα δήλωνα 1η προτίμηση την Β΄κατηγορία.
Από που προκύπτει ότι έχουν προτεραιότητα όσοι δήλωσαν την Β΄κατηγορία ως 1η επιλογή και μετά οι επιλαχόντες που την δήλωσαν ως 1η επιλογή και μετά εγώ;
Στο κοινό έχει αναρτηθεί ένας ενιαίος πίνακας βάσει μορίων στον οποίο είμαι μέσα. Στο τηλ. Μου είπαν ότι υπάρχουν πίνακες βάσει της σειράς προτίμησης τους οποίους όμως εμείς δεν μπορούμε να γνωριζουμε.
Ακόμη και αν δεχτούμε πως είναι έτσι, πρέπει να αναφέρεται σαφώς σε κάποιο σημείο ο τρόπος που επιλέγουν τα άτομα βάσει των προτιμήσεων, την φόρμουλα που εφαρμόζουν τέλος πάντων.
Επιπλέον, όταν καταθέσαμε την αίτηση μας κανείς δεν μας ενημέρωσε για κάτι τέτοιο, μόνο ότι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση σε παραπάνω κατηγορίες.
Παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
Θεωρώ ότι όσα γράφω είναι πολύ λογικοί συλλογισμοί.
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για τον τρόπο που καλούν βάσει προτιμήσεων να με ενημερώσει παρακαλώ.
Άλλα είναι λογικό αν δεν περάσω στην 1η επιλογή, να χάνεται η 2η μου επιλογή;
Ποιο το νόημα των επιλογών λοιπόν; Αν αυτό ισχύει και το ήξερα από την αρχή θα δήλωνα 1η προτίμηση την Β΄κατηγορία.
Από που προκύπτει ότι έχουν προτεραιότητα όσοι δήλωσαν την Β΄κατηγορία ως 1η επιλογή και μετά οι επιλαχόντες που την δήλωσαν ως 1η επιλογή και μετά εγώ;
Στο κοινό έχει αναρτηθεί ένας ενιαίος πίνακας βάσει μορίων στον οποίο είμαι μέσα. Στο τηλ. Μου είπαν ότι υπάρχουν πίνακες βάσει της σειράς προτίμησης τους οποίους όμως εμείς δεν μπορούμε να γνωριζουμε.
Ακόμη και αν δεχτούμε πως είναι έτσι, πρέπει να αναφέρεται σαφώς σε κάποιο σημείο ο τρόπος που επιλέγουν τα άτομα βάσει των προτιμήσεων, την φόρμουλα που εφαρμόζουν τέλος πάντων.
Επιπλέον, όταν καταθέσαμε την αίτηση μας κανείς δεν μας ενημέρωσε για κάτι τέτοιο, μόνο ότι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση σε παραπάνω κατηγορίες.
Παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
Θεωρώ ότι όσα γράφω είναι πολύ λογικοί συλλογισμοί.
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για τον τρόπο που καλούν βάσει προτιμήσεων να με ενημερώσει παρακαλώ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Καταρχάς σταμάτα να γράφεις ολόκληρες εκθέσεις, επειδή εσύ ήσουνα απρόσεκτος και δεν διάβασες προσεκτικά την προκήρυξη δεν σου φταίει κανένας άλλος.
Το κείμενο που σου έδωσα είναι αρκετά κατανοητό, αναφέρει για θέση προτίμησης, είναι η κοινή λογική ότι όσοι δηλώσουν μια κατηγορία σαν πρώτη επιλογή έχουνε πλεονέκτημα με έναν άλλον που την δήλωσε σαν 2η επιλογή, αλλιώς ούτε και εσύ δεν θα δήλωνες σαν πρώτη κατηγορία της Πληροφορικής.
Στην δεύτερη κατηγορία που επέλεξες αν υπήρχαν 1000 άτομα πχ που την έβαλαν σαν πρώτη προτίμηση, θα πρέπει να αποκλειστούν πρώτα αυτοί και μετά θα καλέσουν τους υπόλοιπους.
Επισημαίνεται ότι οι ως άνω υπάλληλοι δεν παρέχουν οδηγίες και δεν καθοδηγούν με οποιονδήποτε τρόπο τους
υποψηφίους αναφορικά με τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των επικαλουμένων προσόντων
Το κείμενο που σου έδωσα είναι αρκετά κατανοητό, αναφέρει για θέση προτίμησης, είναι η κοινή λογική ότι όσοι δηλώσουν μια κατηγορία σαν πρώτη επιλογή έχουνε πλεονέκτημα με έναν άλλον που την δήλωσε σαν 2η επιλογή, αλλιώς ούτε και εσύ δεν θα δήλωνες σαν πρώτη κατηγορία της Πληροφορικής.
Στην δεύτερη κατηγορία που επέλεξες αν υπήρχαν 1000 άτομα πχ που την έβαλαν σαν πρώτη προτίμηση, θα πρέπει να αποκλειστούν πρώτα αυτοί και μετά θα καλέσουν τους υπόλοιπους.
panos45 έγραψε:
Επισημαίνεται ότι οι ως άνω υπάλληλοι δεν παρέχουν οδηγίες και δεν καθοδηγούν με οποιονδήποτε τρόπο τους
υποψηφίους αναφορικά με τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για την απόδειξη των επικαλουμένων προσόντων
-
Είναι πολύ άδικό ένας με λιγότερα μόρια άρα και προσόντα να καταλαμβάνει μια θέση επειδή απλά δήλωσε την κατηγορία της θέσης αυτής ως 1η επιλογή.
Δεν είναι καθόλου κοινή λογική αυτό που λες.
Δεν μπορείς γράφοντας απλά 3 πχ να μπεις πανεπιστήμιο επειδή το δήλωσες 1η επιλογή και να υπερτερείς σε σχέση με άλλους που έχουν 18 και το δήλωσαν ως 2η επιλογή.
Υπάρχουν και τα παραδείγματα από διαγωνισμούς ΑΣΕΠ με σειρά προτίμησης σε διάφορες θέσεις.
Δεν είναι λοιπόν σίγουρα κοινή λογική.
Εν τέλει αυτό πώς στέκει νομικά στην προκήρυξη;
Που το αναφέρει ότι πρέπει να εξαντληθεί ο πίνακας με όσους το δήλωσαν ως 1η προτίμηση για να περάσουν σε επόμενους;
Δεν είναι καθόλου κοινή λογική αυτό που λες.
Δεν μπορείς γράφοντας απλά 3 πχ να μπεις πανεπιστήμιο επειδή το δήλωσες 1η επιλογή και να υπερτερείς σε σχέση με άλλους που έχουν 18 και το δήλωσαν ως 2η επιλογή.
Υπάρχουν και τα παραδείγματα από διαγωνισμούς ΑΣΕΠ με σειρά προτίμησης σε διάφορες θέσεις.
Δεν είναι λοιπόν σίγουρα κοινή λογική.
Εν τέλει αυτό πώς στέκει νομικά στην προκήρυξη;
Που το αναφέρει ότι πρέπει να εξαντληθεί ο πίνακας με όσους το δήλωσαν ως 1η προτίμηση για να περάσουν σε επόμενους;
-
- Στρατηγός
Για τελευταία φορά θα σου απαντήσω και αν το καταλάβεις καλώς, αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Λοιπόν από την στιγμή που υπάρχει σειρά προτίμησης τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι άστοχα, απλά τα αναφέρεις επειδή έτσι σε συμφέρει και επειδή αυτό λέει η δικιά σου λογική.
Ο ΑΣΕΠ που κολλάει με την προκήρυξη; Η προκήρυξη απλά είναι υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, δεν την βγάζει ο ΑΣΕΠ.
Εν τέλει αυτή είναι η κοινή λογική για όλους, τώρα αν εσύ το θεωρείς άδικο κλπ βάλε δικηγόρο, θα χάσεις χρόνο και λεφτά, αλλά τουλάχιστον την επόμενη φορά θα είσαι ποιο προσεκτικός.
Λοιπόν από την στιγμή που υπάρχει σειρά προτίμησης τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι άστοχα, απλά τα αναφέρεις επειδή έτσι σε συμφέρει και επειδή αυτό λέει η δικιά σου λογική.
Ο ΑΣΕΠ που κολλάει με την προκήρυξη; Η προκήρυξη απλά είναι υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, δεν την βγάζει ο ΑΣΕΠ.
Εν τέλει αυτή είναι η κοινή λογική για όλους, τώρα αν εσύ το θεωρείς άδικο κλπ βάλε δικηγόρο, θα χάσεις χρόνο και λεφτά, αλλά τουλάχιστον την επόμενη φορά θα είσαι ποιο προσεκτικός.
-
Αφού λοιπόν τα παραδείγματά μου είναι άστοχα, ας μιλήσουμε σε πρακτικό επίπεδο.
Είναι δίκαιο και λογικό στην συγκεκριμένη προκήρυξη να προηγείται κάποιος με 1000 μόρια έναντι κάποιου που έχει 1500 μόρια επειδή απλά ο ένας δήλωσε 1η επιλογή μια κατηγορία και ο άλλος δεύτερη επιλογή την ίδια κατηγορία;
Λυπάμαι, δεν απάντας επί της ουσίας στα ερωτήματα που θέτω.
Πάντως, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Ερώτημα: Αν δεν συμπληρωθεί απο την Α΄κατηγορία ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων, ήτοι 75 πτυχιούχοι, υπάρχει πιθανότητα να αντλήσουν απο διάφορες ειδικότητες της Α΄κατηγορίας επιλαχόντες και αν ναι από ποιες;
Αν και στην προκήρυξη, αναφέρει ότι "Τα κενά της Α΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Β, Ε".
Αυτό σημαίνει ότι αν δεν συμπληρωθούν 75 άτομα πτυχιούχοι, αλλά 70 πχ οι άλλοι 5 θα είναι οδηγοί; Είναι λογικό;
Ισως είναι αργά και έχω κουραστεί να σκέφτομαι.
Είναι δίκαιο και λογικό στην συγκεκριμένη προκήρυξη να προηγείται κάποιος με 1000 μόρια έναντι κάποιου που έχει 1500 μόρια επειδή απλά ο ένας δήλωσε 1η επιλογή μια κατηγορία και ο άλλος δεύτερη επιλογή την ίδια κατηγορία;
Ερώτημα: Αν δεν συμπληρωθεί απο την Α΄κατηγορία ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων, ήτοι 75 πτυχιούχοι, υπάρχει πιθανότητα να αντλήσουν απο διάφορες ειδικότητες της Α΄κατηγορίας επιλαχόντες και αν ναι από ποιες;
Αν και στην προκήρυξη, αναφέρει ότι "Τα κενά της Α΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Β, Ε".
Αυτό σημαίνει ότι αν δεν συμπληρωθούν 75 άτομα πτυχιούχοι, αλλά 70 πχ οι άλλοι 5 θα είναι οδηγοί; Είναι λογικό;
Εγω στην δικια μου π παιρνει 15 και την ειχα 2η επιλογη αλλα με καλεσαν εκει κ εδωσα και ειμαι περιπου σε θεση διορισμου συμφωνα με τα αποτελεσματα (κατω απο 10) θα με περασουν επιλαχοντες που ηταν σε χειροτερη θεση απο μενα αν την ειχαν 1η επιλογη στους τελικους πινακες καταταξης?
-
Τι να σου πω; Με βάση την λογική του "Greek army" ναι.
Ποιες κατηγορίες έχει δηλώσει 1η και 2η επιλογή;
Ποιες κατηγορίες έχει δηλώσει 1η και 2η επιλογή;
-
- Στρατηγός
panos45 έγραψε:Αφού λοιπόν τα παραδείγματά μου είναι άστοχα, ας μιλήσουμε σε πρακτικό επίπεδο.
Πριν ασχοληθώ με αυτά που γράφεις, θα πρέπει να σε ενημερώσω πως απαγορεύεται το σπαμ, δύο συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη (διάβασε εδώ το νούμερο 3)
Φίλε σου απαντάω με στοιχεία που αναφέρονται στην προκήρυξη, δεν γίνεται να γράφουμε συνέχεια τα ίδια, από την στιγμή που υπάρχει σειρά προτίμησης έτσι είναι, τώρα αν εσύ δεν το δέχεσαι είναι δικό σου θέμα και καλό είναι να σταματήσει και εδώ γιατί είναι κουραστικό να γράφονται τα ίδια και τα ίδια.
panos45 έγραψε:
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποκλειστούν 2074 που είναι οι επιτυχόντες στην Α Κατηγορία πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει.
Στο δικο μου ερωτημα greek πια ειναι η πιθανη απαντηση γιατι μπερδευτικα!:(
-
- Στρατηγός
Φίλε δεν γίνεται να γράφω τα ίδια.
Φίλε Greek Army νομίζω πως εσύ εχεις λάθος άποψη και λογική και υποθέτω ότι και αυτός που είπε στο φίλο αυτά μάλλον δεν τα ξερει καλά ή παιζει κάτι άλλο πονηρό. Εγώ είχα ρωτήσει την περίοδο υποβολής των αιτήσεων στο Αρχηγείο και μου είχαν απαντήσει ότι η διαδικασία θα γίνει όπως θεωρεί σωστή και αναλύει ο panos. Η προτίμηση παίζει ρόλο για την περίπτωση επιτυχίας σε περισσότερες της μιας κατηγορίας.
Εαν είναι έτσι όπως λές εσυ Greek τότε θα πρέπει να κοπούν πάνω από 5.000 ατομα στις μεγάλες κατηγορίες (Β ή Γ) για να περάσει κάποιος με 2η προτίμηση... Αλλά εστω και αν ισχύει αυτό, εμένα γιατί με κάλεσαν με τους επιλαχόντες της Γ' (375 επιτυχόντες+375επιλαχόντες) ενω την είχα 2η προτίμηση; Δεν υπήρχαν άλλοι με 1η προτίμηση κατω από μένα;(Ρητορικό το ερώτημα)
Καλό βράδυ
Εαν είναι έτσι όπως λές εσυ Greek τότε θα πρέπει να κοπούν πάνω από 5.000 ατομα στις μεγάλες κατηγορίες (Β ή Γ) για να περάσει κάποιος με 2η προτίμηση... Αλλά εστω και αν ισχύει αυτό, εμένα γιατί με κάλεσαν με τους επιλαχόντες της Γ' (375 επιτυχόντες+375επιλαχόντες) ενω την είχα 2η προτίμηση; Δεν υπήρχαν άλλοι με 1η προτίμηση κατω από μένα;(Ρητορικό το ερώτημα)
Καλό βράδυ
Τοτε για πιο λογο υπαρχουν τα μορια ρε παιδια; Να εχεις παραπανω μορια απο καποιον κ αι να σε περασει επειδη το εχει 1η επιλογη; Ειναι λιγο παραλογο κατα εμενα
Και να εξηγησω που βλεπω το παραλογο για να μην σπαμαρω τσαμπα... Καποιος πχ εχει 1η επιλογη οδηγος και ειναι θεση 3000φευγα... Οποτε δν τον καλουνε και 2η επιλογη μηχανικος και ειναι 1ος και τον καλουνε εκει για αθληματα, παρολο που ειναι 1ος εκει βαση μοριον θα τον περασουν οσοι μηχανικοι το εχουν 1η επιλογη παρολο π εχουν λιγοτερα μορια; Δλδ απο 1ος να βρεθει εκτος; Εγω πιστευω θα μινει 1ος αφου εχει μορια και καλυπτει θεση εκει, αμα ηταν αδυνατο ΒΑΣΗ ΜΟΡΙΩΝ να ειναι οδηγος και ΒΑΣΗ ΜΟΡΙΩΝ στην 2η επιλογη του ειναι 1ος... Θα μινει 1ος εκει! Αυτα!
billzor έγραψε:Και να εξηγησω που βλεπω το παραλογο για να μην σπαμαρω τσαμπα... Καποιος πχ εχει 1η επιλογη οδηγος και ειναι θεση 3000φευγα... Οποτε δν τον καλουνε και 2η επιλογη μηχανικος και ειναι 1ος και τον καλουνε εκει για αθληματα, παρολο που ειναι 1ος εκει βαση μοριον θα τον περασουν οσοι μηχανικοι το εχουν 1η επιλογη παρολο π εχουν λιγοτερα μορια; Δλδ απο 1ος να βρεθει εκτος; Εγω πιστευω θα μινει 1ος αφου εχει μορια κ οχι απο επιλογη, αμα ηταν αδυνατο ΒΑΣΗ ΜΟΡΙΩΝ να ειναι οδηγος και ΒΑΣΗ ΜΟΡΙΩΝ στην 2η επιλογη ειναι 1ος... Θα μινει 1ος εκει! Αυτα!
Mιλησα μολις τωρα με τα τηλ της πυροσβεστικης συγκεκριμενα το 2132157915 και μου ειπε αυτος οτι αν καποιος εχει δηλωσει πρωτη επιλογη γ και δευτερη ε2 και βαση μοριων δεν περναει στην πρωτη του επιλογη αυτοματα μετρανε τα μορια του στην δευτερη και αν ειναι επαρκη τα μορια του στην δευτερη περναει στην δευτερη του επιλογη, δεν του τρωωει κανεις την θεση με λιγοτερα μορια και ας εχει δηλωσει αυτος με τα λιγοτερα μορια πρωτη του επιλογη την κατηγορια που εχει δηλωσει ο αλλος σαν δευτερη. Σας τα εγραψα οπως μου τα ειπαν. Επισης σε περιπτωση επιτυχιας και στις 2 κατηγοριες που μπορει να εχει δηλωσει καποιος τοτε αναγκαστηκα παει στην πρωτη του επιλογη ο υποψηφιος, αλλα αυτο μονο σε περιπτωση επιτυχιας. Μου ξεκαθαρισαν οτι τα αποτελεσματα ειναι βαση βαθμολογικης προταιρεοτητας μοριων παντα και οχι βαση πρωτης η δευτερης επιλογης. Πιστευω οτι βοηθησα, τωρα αν μου ελεγε βλακειες αυτος που σηκωνει τα τηλ εκει στην πυροσβεστικη, τοτε σας μετεφερα βλακειες και εγω.
Παίδες τελικά είναι βάσει μοριοδότησης, το οποίο είναι και λογικό.Τίποτα άλλο δεν ισχύει.
Καλή επιτυχία σε όλους μας
Καλή επιτυχία σε όλους μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες