Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Α καταλαβα Στο οφθαλμιατρο πρεπει να παμε με γυαλια ε?
-
- Ανθυπασπιστής
Ναι αν φοράς γυαλιά πρέπει να τα έχεις μαζί σου, επίσης για αυτούς με φακούς επαφής πρέπει να τους βγάλουν στην εξέταση, οπότε να έχετε τα σύνεργα μαζί σας.nikoslok έγραψε:Α καταλαβα Στο οφθαλμιατρο πρεπει να παμε με γυαλια ε;
...
-
Γμστ μονο γιαυτο φοβαμε Εχω 4 το ξερω οτι το οριο ειναι 4,5 αλλα φοβαμε μην κανουν καμια...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
οχι φιλε μην ανυσηχεισ.nikoslok έγραψε:Γμστ μονο γιαυτο φοβαμε Εχω 4 το ξερω οτι το οριο ειναι 4,5 αλλα φοβαμε μην κανουν καμια...
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Ανθυπασπιστής
Μη φοβάσαι είναι οκ ο τύπος, α επίσης μας έκανε και αυτό το τέστ.
http://www.toledo-bend.com/colorblind/ishihara.asp
http://www.toledo-bend.com/colorblind/ishihara.asp
-
Θα δουμε δεν μαρεσει αυτο οτι τα βγαζουν την αλλη μερα μεχρι τωρα μια μερα δεν ηταν τα ιατρικα;
-
- Ανθυπασπιστής
Τους γιατρούς τους περάσαμε όλους, η επιτροπή αποφασίζει αύριο για τον καθένα. Η προκήρυξη λέει δύο μέρες πάντως.
-
Το ξερω αυτο το τεστ ο αδελφος μου που δεν τα εβλεπε Τα νουμερα περασε τον ρωτησε τι χρωμα ειναι αυτο τι αυτο τα ειπε και τον περασε αυτοι Κοιταν αν δεν βλεπεις καν μερικα χρωματαWhiteyez έγραψε:Μη φοβάσαι είναι οκ ο τύπος, α επίσης μας έκανε και αυτό το τέστ. http://www.toledo-bend.com/colorblind/ishihara.asp
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
2 μερες ηταν παντα. Απλα αφου ολοκληροθουν τα ιατρικα θα δωσει το τελικο οκ η επιτροπη που αποτελειται απο τους γιατρους που περασατε (παθολογο, καρδιολογο, ψυχιατρο, οφθαλμιατρο) και την αλλη μερα στα αθλητικα!nikoslok έγραψε:Θα δουμε δεν μαρεσει αυτο οτι τα βγαζουν την αλλη μερα μεχρι τωρα μια μερα δεν ηταν τα ιατρικα;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
καταλαβα Οκ μια χαρα τοτε!ILIAS KRITI έγραψε:2 μερες ηταν παντα. Απλα αφου ολοκληροθουν τα ιατρικα θα δωσει το τελικο οκ η επιτροπη που αποτελειται απο τους γιατρους που περασατε (παθολογο, καρδιολογο, ψυχιατρο, οφθαλμιατρο) και την αλλη μερα στα αθλητικα!nikoslok έγραψε:Θα δουμε δεν μαρεσει αυτο οτι τα βγαζουν την αλλη μερα μεχρι τωρα μια μερα δεν ηταν τα ιατρικα;
Φιλε τι εννοεις ουλες; Ελπιζω μονο απο τατουαζ και οχι απλες ουλες που εχουν γινει πχ απο πεσιματα κτλWhiteyez έγραψε: Είμασταν χωρισμένοι σε ομάδες (20-23 άτομων) 1η 2η 3η κτλπ. Με έναν υπεύθυνο η κάθε μία όπου μας πήγαινε στους γιατρούς. Σε κάποιους γιατρούς έμπαινε όλη η ομάδα η ανά 7 άτομα και σε άλλους ο καθένας μόνος του. Τίποτα το περίεργο, απλά κοιτάνε πολύ για τατουάζ και ουλές.
Ουρα και αιμα δεν σας ξαναπηραν; Γιατι σε γδυνουν 2 φορες; Και γιατι δινουν τοση εμφαση στις ουλες;
Εγω ρε παιδες εχω κανα 2 σημαδια στο προσωπο απο ακμη που ειχα παλιοτερα. Ξερετε τι γινεται; Κοβομαι;
-
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα σημαδια ειναι δεν ειναι ουλη ελεοςREPAINER έγραψε:Εγω ρε παιδες εχω κανα 2 σημαδια στο προσωπο απο ακμη που ειχα παλιοτερα. Ξερετε τι γινεται; Κοβομαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες