Αύξηση θητείας (2012)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κοζάνη

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Κοζάνη »

Εγω πάντως απο αυτο καταλαβαίνω ότι δεν θα ισχύσει άμεσα...
Greek
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Greek »

Όχι φίλε μου η Αθήνα δεν συντηρεί ΟΛΗ την υπόλοιπη ελλάδα, και δεν ξέρω απο πού πηγάζει αυτή η σιγουριά σου οτι είναι όπως τα λες. Ίσως συντηρεί κάποιες πόλεις της επαρχίας κυριώς αγροτικές κλπ αλλά απ όσο ξέρω οι πόλεις με το μεγαλύτερο κατα κεφαλήν εισόδημα στην ελλάδα είναι επαρχιακές. Ούτε η Αθήνα είναι ούτε η Θεσσαλονίκη. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Nassos »

Στο θέμα μας παρακαλώ!
Απόστολος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Απόστολος »

Δηλαδή για να καταλάβω, η επόμενη ΕΣΣΟ θα είναι αυτή του Μάρτη; Μήπως η εφαρμογή του δωδεκάμηνου ξεκινήσει από αυτή τη σειρά.
Hlias...
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Hlias... »

Στο θεμα μας και συγγνωμη για το οφ τοπικ...

Απο οτι εχω μαθει η αυξηση της θητειας θα γινει αμεσως μετα τις εκλογες. Δλδ μετα τον Απριλιο.

ΓιωργοςKoz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ΓιωργοςKoz »

Ελπιζω να μην με πιασει εμενα ο νομος περι 12 μηνες στρατο εχθες διαβασα σε αρκετα site που ελεγαν πως σε 15 ημερες θα εφαρμοστει ο νομος!
Nikolas

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Nikolas »

Δηλαδη οι ΕΣΣΟ εγιναν 6 τωρα; Αλλαξε η κατασταση?
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 38

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από yandr »

Nikolas έγραψε:Δηλαδη οι ΕΣΣΟ εγιναν 6 τωρα; Αλλαξε η κατασταση;
Αύξηση των ΕΣΣΟ από 4 σε 6
Απόστολος

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Απόστολος »

Και ο αντίλογος σε όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες:

Αβραμόπουλος: Δεν τίθεται θέμα αύξησης της θητείας

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 38

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από yandr »

Η αλήθεια είναι ότι με τον Αβραμόπουλο υπουργό άμυνας, πιο πιθανό είναι να μοιραστούν δωρεάν κλειδιά της πόλης των Αθηνών σε όλους τους στρατεύσιμους και να γίνουν επίτιμοι δημότες, παρά να αυξηθεί η θητεία τους.

Φοβερός φελλός ο τύπος.

Giorgos

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Giorgos »

Αυτό τον αντίλογο όμως δεν υπάρχει σε άλλο site πέραν του kentrinews.gr. Μήπως είναι μούφα και πρέπει να προσέχουμε τι αναπαράγουμε; ! Το καλύτερο είναι πιστεύω να στείλουμε όλοι emails και να πάρουμε τηλέφωνα στο υπουργείο να μας ξεκαθαρίσουν. Δεν γίνεται 5 μέρες πριν μπούμε να μάθουμε πόση θητεία θα κάνουμε.

Και επίσης αυτά που λένε ότι ο Στρατός είναι το θέατρο του παραλογου κλπ, είναι βλακείες. Αν δε προσπαθήσουμε εμείς να τον εξορθολογίσουμε που θα τον υποστούμε ποιός θα το κάνει; !

Άντε και καλή μας θητεία

Ιωνας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Ιωνας »

Παιδες μπαινω κι εγω 30/1 στον στρατο και δεν θελω οπως ολοι μας αυξηση της θητειας.

Παρτε στο πολιτικο γραφειο του Αβραμοπουλου και καντε παραπονα, δεν το ξεραμε να πιασει την επομενη εσσο και τετοια.

Εγω επισης ειπα οτι ειμαι ψηφοφορος του και μελος της οννεδ.

αμα παρουμε πολλοι θα χεστει επανω του.

Αυτο ειναι το τηλεφωνο του γραφειου του

210 70 10 880

παρτε τηλ, περναει απο το χερι μας...

Η καλυτερα παρτε σε αυτο το τηλεφωνο που μου εδωσαν

210 6598615

ΙωναΛεςΜαλκς

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από ΙωναΛεςΜαλκς »

Ιωνα το μονο λαθος ειναι "να πιασει την επομενο ΕΣΣΟ", μην κοιτας μονο τον ευατουλη σου. Και το ζητημα ειναι να μην θελετε γενικα να αυξηθει η θητεια αλλιως θα σου πουν αφου συμφωνεις για τους επομενους γιατι να μην γινει και για σενα. Ενταξει φαινεσαι οτι εισαι παρταλης αλλα να εισαι προσεχτικος.Εικόνα

Η θητεια δεν εχει κανενα λογο να αυξηθει, ο στρατος εχει να κανει μια συγκεκριμενη δουλεια και δεν θα πρεπει να συσχετιζεται με παραμυθια της τροικας και επειδη ειχαμε τοσα χρονια μασα μπουκα απο τους πολιτικους. Τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα για να συζηταμε για ανοησιες αυτη την περιοδο.

Ιωνας

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από Ιωνας »

Φιλε εμενα 10 μερες πρι μπω μου αυξανει την θητεια κατα 3 μηνες.

επισης εγω δεν εχω β αλει κανενα βυσμα και θα κανω κανονικα την θητεια μου, αντιθετως με τους περισσοτερους που τον ξυνουν.Εικόνα

Οποτε αμα μπορω να κανω 9 μηνο;

εσυ θες να φιλοσοφησουμε τωρα;

MiltosM
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2012)

Δημοσίευση από MiltosM »

Καλησπερα και απο μενα, οπως φαινεται ή κ εμεις Α' ΕΣΣΟ 2012 ή απο την Β' ΕΣΣΟ θα φαμε +3 μηνες στην μαπα για καθαρο οικονομοτεχνικους ορους, αν προσθεσουμε οτι κ οι ΕΣΣΟ γινονται 6 απο 4 αυτο σημαινει οτι θελουν πλεον να μειωσουν την ανεργια τουλαχιστον 2 με 2.5 μοναδες για να μην φυγουν απο τους στοχους τους, τπτ αλλο ουτε εκπαιδευση καλυτερη ουτε οφελος για καποιον. Τωρα Ειδαν καθαρα οτι τα λεφτα με τους ΕΠΟΠ δν βγαινουν κ ειπαν να τους μειωσουν κ οπως φαινεται θα την πληρωσουμε παλι εμεις αυτη την φορα σε θητεια και δυστυχως μπαινουμε φανταροι ισως στην πιο δυσκολη οικονομικη χρονια της Ελλαδας κ αντι να βοηθαμε τα σπιτια μας τα επιβαρυνουμε στο πολλαπλασιο. Παντως το θεμα δεν ειναι μονο οταν το αποφασισει η διυπουργικη μονο ή απλα ψηφιστει, πρεπει να γινει κ ΦΕΚ, τοτε κ μονο τοτε ισχυει κατι. Οποτε εχουμε ακομα γτ πολλα ακουγονται για το εθνικο τυπογραφειο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες