Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Λογικα θα σε παρουν... Και εγω ειδικες δυναμεις δηλωσα αλλα παω μιχανικο
- Ghost Rider
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Μηπως εχεις καποια ειδικοτητα σχετικη; Εγω δεν εχω καμια σχεση με το αντικειμενο
γι'αυτο...

Τι εννοεις?
- Ghost Rider
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Εννοώ αν για παραδειγμα εισαι μηχανικος στην πολιτική ζωή σου η τεχνικος η κατι τετοιο τελος παντων και σε προτιμησαν για εκει!τολης 21 έγραψε:Τι εννοεις;

Περνάει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων απο όλα τα Κέντρα και ζητάει εθελοντές οποιαδήποτε ιδιότητα και άν έχεις στην πολιτική σου ζωή.
Καλησπερα! Ξερει κανεις αν στο κεντρο σε επιλεξουν για προεδρικη φρουρα και εσυ αρνηθεις και δηλωσεις Κυπρο Ειδικες Δυναμεις, υπαρχει περιπτωση να σε πανε προεδρικη φρουρα με το ζορι; Ρωταω γιατι η "κοψια" μου ειναι εντελως ευζωναδικη οπως μου λενε, και πολλοι φιλοι μου μου λενε οτι δεν τη γλιτωνω την προεδρικη φρουρα :(
Ξερει κανεις τι παιζει; Πως δουλευει το συστημα; Οποιος προλαβει με παιρνει; Ξερω οτι η δικη μου επιθυμια λιγο τους ενδιαφερει. Βασικα καθολου.
Ξερει κανεις τι παιζει; Πως δουλευει το συστημα; Οποιος προλαβει με παιρνει; Ξερω οτι η δικη μου επιθυμια λιγο τους ενδιαφερει. Βασικα καθολου.
Γεια σας ειμαι 18 χρονων και μετα την σχολη θα παω στον στρατοθα ηθελα να δηλωσω ουκ ή καταδρομεας (αλεξιπτωτα) θα μπορουσατε να μου δειξετε τον δρομο για να τα δηλωσω σωστα και τελικα να μπω;
Καματερός έγραψε:Γεια σας ειμαι 18 χρονων και μετα την σχολη θα παω στον στρατοθα ηθελα να δηλωσω ουκ ή καταδρομεας (αλεξιπτωτα) θα μπορουσατε να μου δειξετε τον δρομο για να τα δηλωσω σωστα και τελικα να μπω;
Στους ΟΥΚ έφεδροι δεν υπηρετούν πλέον παρά μόνο Στελέχη. Δήλωσε για Αλεξιπτωτιστής και όταν έρθει η ώρα σου να κάνεις την θητεία σου τα ξαναλέμε.
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Αν κάποιος τελειώσει Ι. Ε. Κ. Στέλεχως υπηρεσιών ασφάλειας (σεκιούριτι) έχει καλή πιθανότητα σαν έξτρα κριτήριο επιλογής για ειδικές δυνάμεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
Όχι δεν μετράει κάπου
Καλησπέρα, λόγω σπουδών και επαγγέλματος (Εμπορικό Ναυτικό) συνηθίζεται να μας παίρνουν στο Π. Ν. Όμως εγώ δεν θέλω να πάω ναυτικό, παρα μόνο Ειδικές Δυνάμεις και ιδιαίτερα ΜΑΚ.
Γίνεται να μεταταχθώ; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πριν παρουσιαστώ, ή αφότου πάω στο Ναυτικό γίνεται να ζητήσω την μετάταξη στις Ε. Δ;
Ευχαριστώ
Γίνεται να μεταταχθώ; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πριν παρουσιαστώ, ή αφότου πάω στο Ναυτικό γίνεται να ζητήσω την μετάταξη στις Ε. Δ;
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Για να γίνει μετάταξη στο πολεμικό ναυτικό θα πρέπει να το κάνεις με δικιά σου αίτηση, αλλιώς θα παραμείνεις στο στρατό ξηράς, πολύ απόφοιτοι της ΑΕΝ επιλέγουν να κάνουν την θητεία τους στο στρατό ξηράς
Σ'ευχαριστώ φίλε μου, αλλά ίσα ίσα δεν θέλω ναυτικό... Ε. Δ θέλω... Και επειδή μας καλούν ναυτικό εμάς απορώ τι πρέπει να κάνω για να μην πάω στο Ναυτικό...
Ξαναδιάβασε το προηγούμενο μηνυμα μου, γιατί ίσως μπερδεύτηκες.
Ευχαριστώ πολύ!
Ξαναδιάβασε το προηγούμενο μηνυμα μου, γιατί ίσως μπερδεύτηκες.
Ευχαριστώ πολύ!
-
- Στρατηγός
Εγώ ξέρω να διαβάζω εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφω Αν την πρώτη φορά που σε κάλεσαν στο στρατό σου είχε έρθει το χαρτί για στρατό ξηράς τότε είσαι στα μητρώα του στρατού ξηράς, άρα όταν πας να κόψεις την αναβολή σου δεν θα αλλάξει αυτό εκτός και αν κάνεις αίτηση για μετάταξη για το πολεμικό ναυτικό με την αιτιολογία ότι είσαι απόφοιτος από την ΑΕΝ
Τώρα που μου είπες για το "χαρτί" κατάλαβα τι λες... Κοίταξα την αναβολή και λέει στρατό ξηράς, οπότε δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια περαιτέρω.
Σ'ευχαριστώ και μην παίρνεις προσβλητικά το προηγούμενο μήνυμα μου, δεν το είπα με ύφος ειρωνικό, απλά επειδή είμαι άσχετος χρειαζόμουν την βοήθεια κάποιου. Τεσπα ευχαριστώ και πάλι!
Σ'ευχαριστώ και μην παίρνεις προσβλητικά το προηγούμενο μήνυμα μου, δεν το είπα με ύφος ειρωνικό, απλά επειδή είμαι άσχετος χρειαζόμουν την βοήθεια κάποιου. Τεσπα ευχαριστώ και πάλι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης