Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Ειναι πολλοι στην κατασταση την δικια μου που απολυθηκαμε μολις τελειωσε η προκυρηξη... Για την ακριβεια ενα μηνα μετα ενω ειχα τα μορια οπως πολλοι σαν εμενα και περιμενουμε την αλλη... Ξερεις τι ειναι να βλεπεις οτι αν την ειχες προλαβει θα ησουν μες τους 150 και να την εχεις χασει... Τρελαααα!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Ολοι θελουμε να βγει η επομενη προκυρηξη και ο καθενας μαζευει οσα πιο πολλα χαρτια μπορει. Για μενα μακαρι να βγει μετα το καλοκαιρι οπως βγηκε και φετοσ... Ελπιζω να μπουμε ολοι οσοι το θελουμε πραγματικα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
nikoleta έγραψε: Ελπιζω να μπουμε ολοι οσοι το θελουμε πραγματικα...
Μην ελπίζεις

Χαχαχαχαχαχα! Αμα δεν ελπιζεις σημαινει οτι δεν εχεις ονειρα και αν δεν εχει καποιος ονειρα τοτε καλυτερα να παρει μια πετρα και να παει να πνιγει... Ωραια αστεια κανεις. Χαχαχα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
nikoleta έγραψε:Χαχαχαχαχαχα! Αμα δεν ελπιζεις σημαινει οτι δεν εχεις ονειρα και αν δεν εχει καποιος ονειρα τοτε καλυτερα να παρει μια πετρα και να παει να πνιγει... Ωραια αστεια κανεις. Χαχαχα
Πέρυσι και φέτος πήρε 1700 άτομα από αυτούς άντε τα 400 να θέλανε να γίνουνε αστυνομικοί... Οπότε ούτε όνειρα ούτε τίποτα, όποιος έχει μόρια μπαίνει
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 13
Νικολετα κανε υπομονη μεχρι του χρονου για να μπουμε παρεα σε παρακαλω. Και εγω το θελω παρα πολυ κ αφου το θελεις κ εσυ παρα πολυ κ το θελουμε κ οι δυο παρα πολυ μπορουμε να γινουμε φιλοι κ να περιμενουμε να μπουμε παρεα! Τι λες;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ναι και εγω λεω οτι ευχομαι σε ολους οσους το θελουν πραγματικα Να περασουν... Για τους υπολοιπους που απλως μπαινουν χωρις να τους αρεσει για αυτους δεν μου καιγεται καρφακι. Αλλα σε οσους το θελουν τους το ευχομαι... Και οσοι το θελουν μαζευουν μορια.
Συμφωνω μαζι Σου... Να περασει ο καιρος να μπουμε!
δημητρης25 έγραψε:Νικολετα κανε υπομονη μεχρι του χρονου για να μπουμε παρεα σε παρακαλω. Και εγω το θελω παρα πολυ κ αφου το θελεις κ εσυ παρα πολυ κ το θελουμε κ οι δυο παρα πολυ μπορουμε να γινουμε φιλοι κ να περιμενουμε να μπουμε παρεα! Τι λες;
Συμφωνω μαζι Σου... Να περασει ο καιρος να μπουμε!
-
- Ταξίαρχος
Νικολετα πρεπει να γινουμε φιλοι. Δεν παει αλλο! Θελω ενα ατομο να μιλαω κ να μοιράζομαι τα ονειρα μου εδω μεσα!
Χαχαχαχαχαχαχαχα! Συμπασχουμε προφανως! Χαχαχαχα
Η αννιτα που ειναι;
με πουλας τοσο απλα;δημητρης25 έγραψε:Νικολετα πρεπει να γινουμε φιλοι. Δεν παει αλλο! Θελω ενα ατομο να μιλαω κ να μοιράζομαι τα ονειρα μου εδω μεσα!

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Οσο γρηγοροτερα γινουν εκλογες, τοσο το καλυτερο να βγει νεα προκηρυξη
-
- Ταξίαρχος
toro μοναδικη μου αγαπη ειμαι μονο δικος σου! Εκλογες βλεπω να εχουμε μετα το καλοκαιρι φιλαρακι!
Εν τελη δημητρη σου εχει πει κατι διαφορετικο ο φιλος σου που σε ενημερωσε για τους 1500;
-
- Ταξίαρχος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες