Σήμερα μετά από επανελειμένες προσπάθειες κατάφερα και βρήκα τηλεφωνικώς Τον αρμόδιο στο αστυνομικό τμήμα για την ανανέωση της άδειας ργασίας. Αύριο μου είπε να πάω από το γραφείο. Τελικά αόριστα μου είπε ότι θα παραλάβω την άδεια διάρκειας έξι μηνών. Ουσιαστικά σε τρεις μήνες λήγει.mr.Vox έγραψε:
Με το γραφείο που μίλησε στην ΓΑΔΑ λέει ότι του έβαλαν και χέρι γιατί δεν ήξερε την νομοθεσία. Όταν τον ρώτησα να μου πεί το ονοματεπώνυμο του Κυρίου που μίλησε δεν ήξερε.
Η νομοθεσία ορίζει τα εξής:
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 209 8 Οκτωβρίου 2008
Άρθρο 9 1. Για πέντε (5) έτη από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου για την ανανέωση των αδειών εργασίας του προσωπικού ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας δεν απαιτείται ο προβλεπό− μενος από την παράγραφο 4 του άρθρου 3 του ν.2518/1997 (ΦΕΚ 164 Α΄) τίτλος επαγγελματικής κατάρτισης.
2. Μέχρι την έκδοση και θέση σε ισχύ της απόφασης που προβλέπεται στην παράγραφο 5 του άρθρου 2 του ν.2518/1997, όπως αυτή αντικαθίσταται με τον πα− ρόντα νόμο, η στολή του προσωπικού ασφαλείας των ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλεί− ας εγκρίνεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του α. Ν.1342/1938 (ΦΕΚ 290 Α΄).
Σελίδα 3716
Θα δούμε τι θα μου πει και μάλλον θα απευθυνθώ εγώ στο γραφείο στην ΓΑΔΑ αλλιώς αν δεν βγάλω άκρη στον συνήγορο του πολίτη. Δεν μπορεί ο κάθε καρεκλοκένταυρος να ενεργεί όπως θέλει να είναι ανώνυμος και να μην απαντάει δικαιολογημένα γραπτώς σε αυτά που ανωνύμως ισχυρίζεται. Θα πάω να δώσω εξετυάσεις στα ΙΕΚ φυσικά για να τελειώνει αυτή ιστορία αλλά δεν θα πάω όποτε θέλει αυτός αλλά στο διάστημα που μου επιτρέπει η διάρκεια της άδεις μου.