Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2009);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οποτε παιρνω κ ενα μικρο φακο. Για το καπνισμα... Δε θα το λεγα!Εικόνα
giannis2021
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από giannis2021 »

Μη βιαζεσε να απαντησεις θα σου 'λεγα Εικόνα
χαχα!

αντε καλη θητεια !
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 46
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι ένα μικρό φακό να το έχετε. Όπως και οτοασπίδες, γιατί με 19 ροχαλητά δεν θα κοιμάστε.Εικόνα
Anonymous

Ευχαριστω φιλε μου. Οσο για τις οτοασπιδες ειχα την εντυπωση οτι δινουν μεσα
kyros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kyros »

cristi έγραψε:
kyros έγραψε:Παρουσιάζομαι ΚΕΔΒ Καλαμάτας και έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες εχω 1,2 απορίες.

Σχετικά με την ποσότητα από φανελάκια, μποξερακια, καλτσες που θα παρουμε μαζι μας. Υπάρχουν πλυντήρια στο κέντρο. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Θα έχουμε χρόνο να τα χρησιμοποιήσουμε μέχρι την ορκωμοσία;

Διαβασα οτι μπορει να επιτρέπονται γαντια κ κασκολ. Καπου διαβασα οτι επιτρεπονται μονο μαυρα και καπου αλλου μονο πρασινα. Τι να προτιμήσω;Εικόνα
Οσο αφορα την ποσοτητα απο φανελακια μποξερακια και καλτσες θα το ρυθμισεις μονος σου εχε υποψη σου οτι τα πλυντηρια μπορει να μην λειτουργουν η να μην προλαβαινεις να βαζεις πλυντηριο γαντια και κασκολ σου δινει ο στρατος Παρε μαυρα και οτι χρειαζεσαι θα λες τους δικους σου στα επισκεπτηρια να σου φερνουν

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση cristi. Επισκεπτήρια οι δικοί μου δε θα μπορέσουν να έρθουν γι' αυτό προσπαθώ να πάρω ο, τι χρειάζεται μαζί μου και σε αναγκαίες ποσότητες (εκτός αν κάτι υπάρχει στο ΚΨΜ). Χάρη στο υλικό του φόρουμ εφτιαξα τη λίστα μου και Δευτέρα πάω για ψώνια για να είμαι έτοιμος.Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Rafale »

kyros έγραψε:
cristi έγραψε:
kyros έγραψε:Παρουσιάζομαι ΚΕΔΒ Καλαμάτας και έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες εχω 1,2 απορίες.

Σχετικά με την ποσότητα από φανελάκια, μποξερακια, καλτσες που θα παρουμε μαζι μας. Υπάρχουν πλυντήρια στο κέντρο. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Θα έχουμε χρόνο να τα χρησιμοποιήσουμε μέχρι την ορκωμοσία;

Διαβασα οτι μπορει να επιτρέπονται γαντια κ κασκολ. Καπου διαβασα οτι επιτρεπονται μονο μαυρα και καπου αλλου μονο πρασινα. Τι να προτιμήσω;Εικόνα
Οσο αφορα την ποσοτητα απο φανελακια μποξερακια και καλτσες θα το ρυθμισεις μονος σου εχε υποψη σου οτι τα πλυντηρια μπορει να μην λειτουργουν η να μην προλαβαινεις να βαζεις πλυντηριο γαντια και κασκολ σου δινει ο στρατος Παρε μαυρα και οτι χρειαζεσαι θα λες τους δικους σου στα επισκεπτηρια να σου φερνουν

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση cristi. Επισκεπτήρια οι δικοί μου δε θα μπορέσουν να έρθουν γι' αυτό προσπαθώ να πάρω ο, τι χρειάζεται μαζί μου και σε αναγκαίες ποσότητες (εκτός αν κάτι υπάρχει στο ΚΨΜ). Χάρη στο υλικό του φόρουμ εφτιαξα τη λίστα μου και Δευτέρα πάω για ψώνια για να είμαι έτοιμος.Εικόνα
Μπραβο παληκαρι μου καλη θητεια σου ευχομαι! Να εισαι καλα
nikos22
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikos22 »

Να προσθέσω κάτι τα μπλουζάκια δεν χρειάζεται να είναι παραλαγής αρκεί να είναι στο χρώμα του χακί θα βρείτε πλλά κ φτηνά σε μαγαζιά που έχουν κυνηγητικά στρατιωτικά κ τέτοια εκέι θα πάρετε πάτους κ κάλτσες, επίσης καλό είναι να πάρετει κ κανένα ισοθερμικό για τα κρύα σε χρώματος χακί, επιπλέον εφόσον δεν μπορείτε να φέρεται υπνόσακο στην αρχή φέρτε κανένα σεντόνι για να μην ακουμπάτε σε μαξιλαροθήκές, αυτά καλη θητεία.
Anonymous

Καλησπερα παιδες. Μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα με τα ρουχα για τους πεζοναυτες; Πρεπει να αγορασω τπτ, θα μου φτασουν αυτα που θα μου δωσουν στον βολο;
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ioannis91 »

basilis έγραψε:Καλησπερα παιδες. Μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα με τα ρουχα για τους πεζοναυτες; Πρεπει να αγορασω τπτ, θα μου φτασουν αυτα που θα μου δωσουν στον βολο;

λοιπον επειδη ειμαι απο Βολο Μπενω Και εγω μεσα Μαζι σου και εχω γνωστους Που ηταν Και ειναι μεσα Δυο Μπλουζακια Θα Σε Δωσουν και δυο καλτσες Οποτε Σκεψου τη μπορεις να Παρεις μαζι σου Εγω δεν θα Παρω παντως πολλα μαζι μου
Anonymous

Οκ, θα πάρω ότι πάρω αλλά μπορώ να τα βάλω στο κανονικό σακίδιο Adidas που έχω ή πρέπει να αγοράσω στρατιοτικό;

11/11/2009 Μ. Πεύκο

ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

Κανονικο
Anonymous

Σκέφτομαι να πάρω κανένα βιβλίο ή βιβλίο κομικ και mp3 για να ξε-πείζει το κεφάλι που κα που

θα υπάρξει πρόβλημα;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Rafale »

Alek έγραψε: Σκέφτομαι να πάρω κανένα βιβλίο ή Βιβλίο Κομικ και mp3 για να ξε-πείζει το κεφάλι που κα που

θα υπάρξει πρόβλημα;

Παρε το "οσα παιρνει ο ανεμος" γιατι φιλε αλεκ δεν βλεπω να προλαβαινεις να διαβαζειςΕικόνα
Anonymous

Χεχεχε σαν χθες μου φαινεται που ποσταριζα σε αυτο το φορουμ σχετικα με τους πεζοναυτες (πριν 2 χρονια). Στις 5 του μηνος θα κλεισω 1 χρονο απο την στιγμη που απολυθηκα.
Οσον αφορα για το τι πρεπει να παρετε μαζι σας:5 λουκετα για αρχη για φοριαμο, πολιτικο σακο, στρατιωτικο σακο, και αρβυλα, αν και δεν παρατηρουνται κλοπες στο συγκεκριμενο σωμα επειδη οι εκπαιδευτες σας θα σας εχουν απο κοντα (μιας και ημουν εκπαιδευτης προς το τελος της θητειας μου), το 5το λουκετο σε περιπτωση αντικαταστασης. Παρτε κανα 2 εξτρα φανελακια παραλλαγης και 1 εξτρα επενδυση, βελονα και κλωστη, χαρτι υγειας, και πατους για τα αρβυλα (οχι σιλικονης). Επισης παρτε και κανα 4αρι ζευγαρια πρασινες καλτσες.
Να το δειτε μαγκες σα μια νεα εμπειρια δεν προκειτε να βαρεθειτε ουτε λεπτο στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολα στην προσαρμογη. Οι εκπαιδευτες δεν ειναι μπαμπουλες και αν θα σας φωναζουν ειναι μονο για να σας ενταξουν πιο γρηγορα στο κλιμα. Τα πραγματα ειναι λιγο πιο χαλαρα απο οταν ειχα μπει εγω στο θεμα επικοινωνιας με το σπιτι κλπ. Επισης κινητα με καμερα mp3 κλπ κλπ μην παρετε μαζι σας διοτι θα σας ψαξουν και θα τα κατασχεσουν μεχρι την ορκομωσια. Κινητα χωρις καμερα επιτρεπουν.
Αυτα για αρχη οποια απορια εχετε πειτε μου να σας απαντησω.
Καλη θητεια.
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

Panos έγραψε:Χεχεχε σαν χθες μου φαινεται που ποσταριζα σε αυτο το φορουμ σχετικα με τους πεζοναυτες (πριν 2 χρονια). Στις 5 του μηνος θα κλεισω 1 χρονο απο την στιγμη που απολυθηκα.
Οσον αφορα για το τι πρεπει να παρετε μαζι σας:5 λουκετα για αρχη για φοριαμο, πολιτικο σακο, στρατιωτικο σακο, και αρβυλα, αν και δεν παρατηρουνται κλοπες στο συγκεκριμενο σωμα επειδη οι εκπαιδευτες σας θα σας εχουν απο κοντα (μιας και ημουν εκπαιδευτης προς το τελος της θητειας μου), το 5το λουκετο σε περιπτωση αντικαταστασης. Παρτε κανα 2 εξτρα φανελακια παραλλαγης και 1 εξτρα επενδυση, βελονα και κλωστη, χαρτι υγειας, και πατους για τα αρβυλα (οχι σιλικονης). Επισης παρτε και κανα 4αρι ζευγαρια πρασινες καλτσες.
Να το δειτε μαγκες σα μια νεα εμπειρια δεν προκειτε να βαρεθειτε ουτε λεπτο στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολα στην προσαρμογη. Οι εκπαιδευτες δεν ειναι μπαμπουλες και αν θα σας φωναζουν ειναι μονο για να σας ενταξουν πιο γρηγορα στο κλιμα. Τα πραγματα ειναι λιγο πιο χαλαρα απο οταν ειχα μπει εγω στο θεμα επικοινωνιας με το σπιτι κλπ. Επισης κινητα με καμερα mp3 κλπ κλπ μην παρετε μαζι σας διοτι θα σας ψαξουν και θα τα κατασχεσουν μεχρι την ορκομωσια. Κινητα χωρις καμερα επιτρεπουν.
Αυτα για αρχη οποια απορια εχετε πειτε μου να σας απαντησω.
Καλη θητεια.

ρε πανο Αξιζουν οι ασκησεις Η Εχουν Γινει και αυτοι Σαν τους τζιτζικες;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης