Θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση Λοιπόν τελειωσα το ιεκ πριν κάτι μήνες και θα κόψω την αναβολή τον σεπτέμβριο μόλις πάρο την βεβαίωση φοίτησης από την σχολη μου τώρα ποτε θα μπω το συντομότερο μέσα;
Μόλις τελείωσα το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία και σκέφτομαι να κόψω την αναβολή. Αν την κόψω το Σεπτέμβριο (μετά τις 15 Σεπτ. Θα είμαι Ελλάδα), πότε θα με καλέσουν;
Η ορκωμοσία μου θα πραγματοποιηθεί 24-26 Ιανουαρίου το 2013, αν μπω Δεκέμβριο λογικά την χάνω, σωστά;
Καλημερα!Εδωσα πανελληνιες για αστυφυλακων γεν κατ. Κ κοπηκα για λιγα μορια κ υπαρχει περιπτωση να μπω ως επιλαχωντας, αν μπω θα με ενημερωσουν τον Νοεμβρη. Μεχρι αυριο μπορω να κοψω την αναβολη να φυγω φανταρος τονΝοεβρη. Αν μπω τελικα αστυφυλακων μπορω να διακοψω την θητεια κ να μπω στη σχολη η θα υπαρξει προβλημα;
Πηρα τηλ στο Α. Τ. Που εκανα τα χαρτια μου κ μου ειπαν οτι αν τελικα με παρουν κ ειμαι φανταρος περνω αμεσως απαλαγη!Greek γιατι εχεις αυτη τη γνωμη μπορεις να μου πεις;
Γιατι οταν θες να μπείς π. Χ. Σεπτεμβριο μπορείς να κόψεις την αναβολή απο Ιουλιο και δεν ισχυει το ιδιο (το αντιστοιχο) για τον Νοέμβριο; Εγω εκοψα την αναβολή μου περίπου 15 Σεπ. Και μου είπαν οτι δύσκολα θα μπώ Νοεμβριο (το σημείωσε). Ισως αν ειχα παει 1η Σεπ να μην είχα πρόβλημα! Ποσες πιθανότητες εχω για Νοεμβριο τώρα; Μηδαμηνές; Ευχαριστω