δημητρης25 έγραψε:giouli θα τα κανω τα χαρτια μου! Ειμαι στα 2710 κ ελπιζω να βρισκομαι στα 2810 σε δυο μηνες! Εχω χασει την μπαλα κ ειμαι ανγχωμενος οπως ολα τα παιδια εδω.
μην αγχωνεσαι αν βγει για 500 με 2810 θα τα καταφερεις σιγουρα
TEO έγραψε:ΠΟΙΕς λετε να ειναι οι αλλαγες στην μοριοδοτηση αν γινουν;
Καλό θα είναι να μην μιλάμε με υποθέσεις γιατί ο καθένας θα λέει τις αλλάγες που θέλει να γίνει για πάρτυ του. Όταν γίνουνε οι αλλάγες και γραφτούνε στο ΦΕΚ τότε θα μιλήσουμε
Καλημερα σε ολους πιστευω οτι θα ειναι αδικο για τον μαγαλυτερο αριθμο απο τους υποψηφιους Ειδικους φρουρους η υποχρεωτικη γνωση ξενης γλωσσας, και για εμενα Γιατι συγκεντρωνω στην α κατηγορια 2550 χωρις ξενη γλωσσα. Ας δωσει παραπανω μορια...
BILL2350 έγραψε:Καλημερα σε ολους πιστευω οτι θα ειναι αδικο για τον μαγαλυτερο αριθμο απο τους υποψηφιους Ειδικους φρουρους η υποχρεωτικη γνωση ξενης γλωσσας, και για εμενα Γιατι συγκεντρωνω στην α κατηγορια 2550 χωρις ξενη γλωσσα. Ας δωσει παραπανω μορια...
τωρα φιλε μου τι ψαχνεις να βρεις; Εσυ λες θα ειναι αδικο, εγω λεω θα ειναι δικαιο, ο καθενας θα πει τι τον συμφερει! Ας μην ξεφυγει παλι η κουβεντα. Ο. Τι κριτηρια και να βαλουν ο. Τι κ αν αλλαξουν εμεις παλι θα κυνηγισουμε μορια. Οπως ειχε πει καποιος πιο παλια σε αυτο το forum "σας χτυπανε παλαμακια και χορευετε". Ετσι ειναι η φαση με τα μορια δυστυχως!
TEO έγραψε:ΠΟΙΕς λετε να ειναι οι αλλαγες στην μοριοδοτηση αν γινουν;
Καλό θα είναι να μην μιλάμε με υποθέσεις γιατί ο καθένας θα λέει τις αλλάγες που θέλει να γίνει για πάρτυ του. Όταν γίνουνε οι αλλάγες και γραφτούνε στο ΦΕΚ τότε θα μιλήσουμε
μαλλον απο οτι ακουγεται εδω μεσα 8α αυ3η8ει η εκπαιδευση... ΜΑΛΛΟΝ, μην το δεσετε!