Σωματική ικανότητα και προβλήματα οράσεως
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Με 3.25 και 2.75 και 0.5 αστιγματιζμο Ι1 ειναι;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε!
Καλημέρα! Με μέσο γίνεται το 7,5 που έχω στο ένα μάτι (στο άλλο έχω 6,00) να γίνει 7; 
Για να βγω Ι2 και όχι Ι3, γιατί θέλω να μπω Δόκιμος Αξιωματικός.
Με λιγα λογια η ερωτηση μου ειναι αν με μεσο γινεται να παρακαμψεις προβληματα υγειας...

Για να βγω Ι2 και όχι Ι3, γιατί θέλω να μπω Δόκιμος Αξιωματικός.
Με λιγα λογια η ερωτηση μου ειναι αν με μεσο γινεται να παρακαμψεις προβληματα υγειας...
Διαβάζοντας τα προηγούμενα κατάλαβα πως από 7 μυωπία και πάνω στο κάθε μάτι παίρνει κάποιος Ι3. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Επειδή είμαι οριακά ανάμεσα στο όριο του Ι2 και Ι3 (τελευταία φορά που μέτρησα είχα 6 στο κάθε μάτι) σε περίπτωση που επιλεγώ ως Ι3 η επιλογή του αν θα είμαι ένοπλος ή άοπλος είναι δική μου ή των ιατρών;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Ευαγγελος Β. έγραψε:Διαβάζοντας τα προηγούμενα κατάλαβα πως από 7 μυωπία και πάνω στο κάθε μάτι παίρνει κάποιος Ι3. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Επειδή είμαι οριακά ανάμεσα στο όριο του Ι2 και Ι3 (τελευταία φορά που μέτρησα είχα 6 στο κάθε μάτι) σε περίπτωση που επιλεγώ ως Ι3 η επιλογή του αν θα είμαι ένοπλος ή άοπλος είναι δική μου ή των ιατρών;
I3 για μυωπία βγαίνουν όλοι ένοπλοι
Καλησπέρα, παιδιά να ρωτήσω και εγώ απο την πλευρά μου έχω υπερμετρωπικό αστιγματισμό. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τι βγαίνω; Σας ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Χαιρέτω το ωραιο φόρουμ. Παίδες έχετε βοηθήσει απίστευτα εμάς τα ψαροειδή γ' αυτο και σας ευχαριστώ. Χρειάζομαι την βοηθειά σας σε κάτι που δεν μπόρεσα να βρώ.'Εχω μυωπία 3.75, πάντα φοράω φακούς αλλα απ οτι κατάλαβα θα χρειαστούν και τα γυαλιά, για να μην μείνουμε χωρίς μάτια :) Το θέμα είναι οτι στην κατανομή μου λεει ΠΕΖΙΚΟ-ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, παίζει να κοπώ λόγω μειωπείας; Επίσης κάποιοι μου είπανε να μην αναφέρω καν στην παρουσίαση οτι έχω μυωπία.Tι γνωρίζουμε γι' αυτο;
Θα σου συνιστούσα να πεις την αλήθεια, διαφορετικά θα υποστείς κυρώσεις.
Και ναι, με μυωπία δεν γίνεσαι Οδηγός Αυτοκινήτου.
Και ναι, με μυωπία δεν γίνεσαι Οδηγός Αυτοκινήτου.
Αν γινεται ας μου απαντησει καποιος επειδη δεν θελω να εχω μπελαδες κ δεν εχω καποιον γνωστο στο στρατο...
Eχω μυωπια, ομως θα μπω με φακους ωστε να την κρυψω. Θελω να μαθω τα εξης:
1. Στην αστυνομικη μου ταυτοτητα εχω γυαλια. Υπαρχει περιπτωση να την δουν και να βρω το μπελα μου;
2. Θα την εχω μαζι μου στο στρατοπεδο ή δεν χρειαζεται να την παρω;
1. Στην αστυνομικη μου ταυτοτητα εχω γυαλια. Υπαρχει περιπτωση να την δουν και να βρω το μπελα μου;
Γιαννης έγραψε:Αν γινεται ας μου απαντησει καποιος επειδη δεν θελω να εχω μπελαδες κ δεν εχω καποιον γνωστο στο στρατο...
1. Την Αστυνομική σου ταυτότητα θα την παραδώσεις έτσι κ αλλιώς ώστε να σου χορηγήσουν στρατιωτική μέχρι να απολυθείς. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Θα σε εξετάσουν έτσι κ αλλιώς. Είναι βαριάς μορφής η μυωπία;
Εχω 6 και στα δυο ματια. Κανονικα βγαινω Ι2, αλλα θελω να μπω ειδικες δυναμεις, γι αυτο αγχωνομαι και θελω να βγω οπωσδηποτε Ι1. Ακουσα οτι ενδεχεται να την κρυψεις την μυωπια με φακους... Ειναι ρισκο;D.Y.K έγραψε:Γιαννης έγραψε:Αν γινεται ας μου απαντησει καποιος επειδη δεν θελω να εχω μπελαδες κ δεν εχω καποιον γνωστο στο στρατο...
1. Την Αστυνομική σου ταυτότητα θα την παραδώσεις έτσι κ αλλιώς ώστε να σου χορηγήσουν στρατιωτική μέχρι να απολυθείς. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Θα σε εξετάσουν έτσι κ αλλιώς. Είναι βαριάς μορφής η μυωπία;
Επισης, σε αυτο που λες οτι θα την παραδωσω... Αυτο γινεται στην αρχη; Εννοώ μην μπω για εξετασεις οφθαλμολογικες με την αστυνομικη ταυτοτητα στο χερι και καταλαβουν οτι εχω μυωπια...
6 ειναι αρκετη μυωπια. Θα μπορεις να κανεις τις ασκησεις ή θα φοβασαι μην σου πεσει νερο, αμμος, αερας; Ξερεις, υπαρχει καποιος λογος για τον οποιο στις ειδικες δυναμεις δεν προτιμωνται ανθρωποι που εχουν αναγκη φακους ή γυαλια. Δεν ειναι μονο θεμα του τι θες και του τι μπορει να ανακαλυψουν.(Στο λεω ως ομοιοπαθης)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης