Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
AΝ κοπείς από αθλήματα σε πάνε αμφίβιο, δεν σε διώχνουν από ειδικές δυνάμεις για αυτόν τον λόγο.
Κανω τα 1600μ σε 5.50 χωρις προπονηση σημερα Ειχα χρονομετρο κ το μετρησα Με περνουν αλεξιπτωτα με αυτο το χρονο; Μπορω πιστευω με προπονηση να το κατεβασω και στο 5.30 στα υπολοιπα ειμαι οκ καμψεις ελξεις κλπ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Εισαι ανετος για ΟΥΚ μ'αυτο το χρονο...
Fidea αληθεια με περνουν με 5.50 η κανεις πλακα; Κατι ειχα ακουσει οτι πρεπει να ειναι κατω απο 6.30 λεπτα ισχυει αυτο;
Αληθεια λεει γιατι στα ΟΥΚ θελει 1642 χλμ κατω απο 7 λεπτα. Αλα για τα ΟΥΚ χρειαζετε και 20 καμψεις πολυ ευκολα στην αρχη τα αθληματα για να περασεις ειναι ευκολα με τα ειναι το παλουκι και στα ΟΥΚ πανε μονοιμοιFrisk έγραψε: Fidea αληθεια με περνουν με 5.50 η κανεις πλακα; Κατι ειχα ακουσει οτι πρεπει να ειναι κατω απο 6.30 λεπτα ισχυει αυτο;
Και για να πας στα ΟΥΚ πρέπει να είσαι ήδη μόνιμο στέλεχος των ειδικών δυνάμεων και να έχεις περάσει και κάποια σχολεία
Παιδεια αμα καποιος δεν περασει τις δοκιμασιες για τα αλεξιπτωτα συνεχιζει στις ειδικες δυναμεις; Και αν ναι που σε στελνουν?
Ποιες ειναι οι επιδοσεις που πρεπει να εχει καποιος για να μπει χωρις βυσμα στα αλεξιπτωτα; Μιλι/ελξεις/καμψεις
1. Παιδιά με 3.0 βαθμό μυωπίας μπορώ να μπω Αλεξιπτωτιστής; (θα έχω πρόβλημα εάν φοράω φακους επαφής εκεί; Θα με εξετάσει οφθαλμίατρος του στρατού ή πάω εγώ σε κάποιον;)
2. Πόσες κάμψεις, έλξεις και κοιλιακούς πρεπει να κάνουμε στα αγωνίσματα;(σίγουρα όμως γιατι ακουω διαφορα νούμερα.)
Ευχαριστώ!
2. Πόσες κάμψεις, έλξεις και κοιλιακούς πρεπει να κάνουμε στα αγωνίσματα;(σίγουρα όμως γιατι ακουω διαφορα νούμερα.)
Ευχαριστώ!
Αμα θελεις να εισαι σιγουρος θελει τρελες επιδοσεις σχεδον αθλητη στιβου (ειδικα οσον αφορα το μιλι) και λεω αν θελεις να εισαι σιγουρος διοτι ας μην ξεχναμε (και δεν ειναι μυθος) οτι παρα πολλοι μπαινουν με βυσμα στα αλεξιπτωτα. Συνεπως για να μην κοπεις πρεπει να εισαι εξαιρετικος στα αθληματα. Κ για να αυξησης την επιδοση στο μιλι θελει πολυ σκληρο αγωνα. Διοτι λενε κατω απο 7:30 περνας. Δεν ειναι ετσι ομως... Περνας αλλα αν οι αλλοι εχουν κανει καλυτερη επιδοση και αν υπαρχουν πολλοι βυσματουχοι στην ΕΣΣΟ σου θα μεινεις εκτος. Ακομη και με εκπληκτικο χρονο οπως 6 π. Χ μπορεις να μεινεις εξω. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο και δεν χαριζεται στα αλεξιπτωτα. Αμα δεν εχεις βυσμα χρειαζεται σκληρο αγωνα. Κατι που κανω κι εγω καθημερινα διοτι θελω να μπω με την αξια μου με την σειρα του νοεμβριου. Καλη τυχη
Μαγκες γεια χαρα,
Εγω παρουσιαζομαι στο στρατο τον νοεμβριο 2010. Ελπιζω φυσικα στις ειδικες δυναμεις και τα αλεξιπτωτα, μιας και το δηλωσα στην διακοπη αναβολης μου.
Με την προετοιμασια στα αθληματα πηγαινουν ολα καλα, αλλα αυτο το μιλι μου φαινεται σαν αθλος!
Πιο αναλυτικα.
. Ηλικια 24
.1,75 υψος/ 69 κιλα
. Ελξεις βγαζω 7-8
. Καμψεις βγαζω 50
. Κοιλιακους βγαζω 50
.1600 μετρα τα βγαζω σε 9,30 λεπτα και στον τελευταιο γυρο η γλωσσα ακουμπαει στο ταρταν!
Θελω να μου πει καποιος που ασχολειται με αθλητισμο και τρεξιμο αν μπορω μεχρι τον νοεμβριο
να πιασω τον χρονο 7,30, η και ακομα καλυτερο.(εξυπακουεται η πολυ σκληρη προπονηση)
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Εγω παρουσιαζομαι στο στρατο τον νοεμβριο 2010. Ελπιζω φυσικα στις ειδικες δυναμεις και τα αλεξιπτωτα, μιας και το δηλωσα στην διακοπη αναβολης μου.
Με την προετοιμασια στα αθληματα πηγαινουν ολα καλα, αλλα αυτο το μιλι μου φαινεται σαν αθλος!
Πιο αναλυτικα.
. Ηλικια 24
.1,75 υψος/ 69 κιλα
. Ελξεις βγαζω 7-8
. Καμψεις βγαζω 50
. Κοιλιακους βγαζω 50
.1600 μετρα τα βγαζω σε 9,30 λεπτα και στον τελευταιο γυρο η γλωσσα ακουμπαει στο ταρταν!
Θελω να μου πει καποιος που ασχολειται με αθλητισμο και τρεξιμο αν μπορω μεχρι τον νοεμβριο
να πιασω τον χρονο 7,30, η και ακομα καλυτερο.(εξυπακουεται η πολυ σκληρη προπονηση)
Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Χαχα μεχρι το νοεμβριο; Πλακα εχεις. Απο 9'30 θα το κανεις σε 5' μεχρι τοτε... εγω τις προαλλες ετρεξα μιλι (1600μ) για πλακα με το ρολοι... Και μου πηρε αρκετα λιγοτερο απο 6 λεπτα.
αυτο οντας πολυ μεγαλυτερος απο σενα, αρκετα χρονια αφου απολυθηκα απο ειδ δυναμεις και καπνιζοντας ενα πακετο τη μερα
(απλα τρεχω ομως λιγες φορες τη βδομαδα για να ειμαι σε μια καποια φορμα ας πουμε - για να μη τα φτυνουμε στο 5 Επι 5 ας πουμε...
) οποτε οχι μονο δεν εχεις αναγκη αλλα μπορεις να τους τριψεις τα ματια σε ολα μεχρι νοεμβρη...
αυτο οντας πολυ μεγαλυτερος απο σενα, αρκετα χρονια αφου απολυθηκα απο ειδ δυναμεις και καπνιζοντας ενα πακετο τη μερα

Μια απορια τα αθληματα για να μπουμε αλεξιπτωτα θα τα δωσουμε οταν φευγουμε απτο πευκο και γινει ο διαχωρισμος η νωριτερα;
Γεια σου κωστα, να σε ρωτησω κατι το μιλι κ τα υπολοιπα αθληματα για τα αλεξιπτωτα θα τα δωσουμε στην αρχη στο πευκο η μετα που θα γινει ο διαχωρισμος δηλαδη μετα τις 6 βδομαδες (περιπου);
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες