Απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

dn24 εδω και 10 μερες και τι δεν εχω διαβασει τα παντα τα περισσοτερα ανακριβειες και χωρις κανενα νομικο υποβαθρο πανω απο ολα.anyway χαιρομαι που υπαρχουν συναδελφοι που ψαχνονται και γνωριζουν επισης λυπαμαι για το αντιθετο. καλη αναρωση και παλι dn24
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από yandr »

Kostas έγραψε:
dn24 έγραψε:
yandr έγραψε:Η εφημερίδα αναφέρεται σε μειώσεις αποδοχών. Όχι σε μείωση του προσωπικού.

ακριβως. Μολις μπηκα και εγω τωρα στην διαδικασια να την διαβασω, αυτο το νοημα εβγαλα, ας με διορθωσει κανεις εαν κανω κ εγω λαθος.

Ναι κανεις λαθος και εσυ και ο yandr. Η εφεμεριδα αναφερεται και στα 2. Πρωτα στη μειωση των αποδοχων και μετα στη μειωση του προσωπικου.

Κώστα εσύ κάνεις λάθος.

Το δημοσίευμα που παρέθεσε ο χρήστης δεν λέει απολύτως τίποτα για μείωση προσωπικού.

Ξαναδιάβασέ το και αν διαφωνείς γράψε μου και μένα τη φράση που το λέει.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:dn24 εδω και 10 μερες και τι δεν εχω διαβασει τα παντα τα περισσοτερα ανακριβειες και χωρις κανενα νομικο υποβαθρο πανω απο ολα.anyway χαιρομαι που υπαρχουν συναδελφοι που ψαχνονται και γνωριζουν επισης λυπαμαι για το αντιθετο. Καλη αναρωση και παλι dn24

να εισαι καλα. Καλες γιορτες.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

yandr έγραψε:
Κώστα εσύ κάνεις λάθος.

Το δημοσίευμα που παρέθεσε ο χρήστης δεν λέει απολύτως τίποτα για μείωση προσωπικού.

Ξαναδιάβασέ το και αν διαφωνείς γράψε μου και μένα τη φράση που το λέει.

ετσι ειναι τα πραγματα. Δεν νομιζω να ξεχασα να διαβαζω. Απλως καταδυκνυει/σχολιαζει το προβλημα, δεν λεει καποια νεα ανακοινωση, η τελοσπαντων μια εξαγγελια η κατι νεο.

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Οταν λεει ανεπαρκεις δε λεει κατι καινουργιο. Αυτο γινετε και σημερα. Αν δεν εισαι σωστος εχεις ασχημες βαθμολογιες, ποινες κρινεσαι ανεπαρκεις. Που ειναι η διαφορα δηλαδη; Γιατι κολατε στιε λεξεις; Ομως επειδη ειμαστε σε μια χωρα αθλια ολα μπορουν να γινουν. Προς το παρον δεν υπαρχει κατι παρα μονο κομματικες σκοπιμοτητες. Αυτη ειναι η γνωμη μου
guest

Δημοσίευση από guest »

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά έχω απλά μια απορία που θα ήθελα να την εκφράσω: Μέχρι τώρα, με τις τόσες χιλιάδες ΕΠΟΠ που πήρανε, αν μονιμοποιηθούν όλοι τους, σε μια το πολύ 10ετία, τί θα τους κάνει όλους αυτούς τους Υπξκούς που θα είναι 40ρηδες και με κατοχυρωμένα τα "εθιμοτυπικά" δικαιώματα του παλιού, δηλ τύπου θα είμαι πλέον επιτελικός, δεν κάνω περιπολάκι ή πέτο, αυτά είναι για τους νέους εγώ πάω για σύνταξη και ήρθε η ώρα να αράξω, να χτυπήσω και καμιά αναρρωτικούλα και όλα αυτα που πλέον έγιναν καραμέλα σε πολλούς σχολών και μη που περνάν τα 35. Δεν θα είναι απλά ένα ακόμα δυσβάσταχτο βάρος στον ΕΣ; Χωρίς παρεξήγηση από κανέναν.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλά αυτό θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν φτιάξουν τον θεσμό.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

guest έγραψε:Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά έχω απλά μια απορία που θα ήθελα να την εκφράσω: Μέχρι τώρα, με τις τόσες χιλιάδες ΕΠΟΠ που πήρανε, αν μονιμοποιηθούν όλοι τους, σε μια το πολύ 10ετία, τί θα τους κάνει όλους αυτούς τους Υπξκούς που θα είναι 40ρηδες και με κατοχυρωμένα τα "εθιμοτυπικά" δικαιώματα του παλιού, δηλ τύπου θα είμαι πλέον επιτελικός, δεν κάνω περιπολάκι ή πέτο, αυτά είναι για τους νέους εγώ πάω για σύνταξη και ήρθε η ώρα να αράξω, να χτυπήσω και καμιά αναρρωτικούλα και όλα αυτα που πλέον έγιναν καραμέλα σε πολλούς σχολών και μη που περνάν τα 35. Δεν θα είναι απλά ένα ακόμα δυσβάσταχτο βάρος στον ΕΣ; Χωρίς παρεξήγηση από κανέναν.

ακροβατεις στα ανεκτα ορια της εμπαθειας,αλλα τελικα το σωζεις, οποτε πανω-κατω δεν βρισκω αβασιμα αυτα που λες. Αυτα συμβαινουν, τα ξερουμε, τα εχουμε πει εδω, πιο δυσβασταχτο βαρος για τον ΕΣ Ομως θα ειναι ολοι αυτοι που λες, που αν και με τα κατοχυρωμενα "εθιμοτυπικα" δικαιωματα του παλιου, εχουν την πειρα και τις γνωσεις, να απολυθουν. Αυτο ειναι το πιο δυσβαστακτο αν τα "ζυγιζαμε" μεσα στο μυαλο μας. Εγω το εχω ξαναπει, παραειμαστε πολλοι υπαξιωματικοι. Και ο στρατος δεν εχει αναγκη απο αλλους υπαξιωματικους, μπουχτισε, κορεστηκε. Ο στρατος εχει αναγκη απο μονιμους στρατιωτες, στο "πετο" και στο "περιπολακι" οπως τα λες, ποναει ο στρατος. Ο στρατος δεν χρειαζεται αλλους λοχιες και επιλοχιες που με τα χρονια θα εξελισονται βαθμολογικα και θα αραζουν σε επιτελεια και με υπηρεσια βαυδμ. Δεν λεω να κανουν πετο με 20χρονια υπηρεσιας, αλλα ουτε καν αρχιφυλακες φρουρας δεν κανουν. Μονο στρατιωτες, αντε και δεκανεις, απο χαμηλοβαθμους εχουμε αναγκη. Κ στο λεω αυτο σαν Λχίας.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

guest έγραψε:Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά έχω απλά μια απορία που θα ήθελα να την εκφράσω: Μέχρι τώρα, με τις τόσες χιλιάδες ΕΠΟΠ που πήρανε, αν μονιμοποιηθούν όλοι τους, σε μια το πολύ 10ετία, τί θα τους κάνει όλους αυτούς τους Υπξκούς που θα είναι 40ρηδες και με κατοχυρωμένα τα "εθιμοτυπικά" δικαιώματα του παλιού, δηλ τύπου θα είμαι πλέον επιτελικός, δεν κάνω περιπολάκι ή πέτο, αυτά είναι για τους νέους εγώ πάω για σύνταξη και ήρθε η ώρα να αράξω, να χτυπήσω και καμιά αναρρωτικούλα και όλα αυτα που πλέον έγιναν καραμέλα σε πολλούς σχολών και μη που περνάν τα 35. Δεν θα είναι απλά ένα ακόμα δυσβάσταχτο βάρος στον ΕΣ; Χωρίς παρεξήγηση από κανέναν.

Θα σου πω τι θα τους κανει οτι εκανε και τους ΕΠΥ-ΕΜΘ τοσα χρονια...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από laios »

Legion έγραψε:
laios έγραψε:

6. Δεν επιτρέπεται αναθεώρηση του Συντάγματος πριν περάσει πενταετία από την περάτωση της προηγούμενης.

...

Τι εννοει;
η τελευταια αναθεωτηση εγινε το 2007. Το 2012 μπορει να γινει καινουργια αναθεωρηση
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Legion έγραψε:
laios έγραψε:
dimitris mak έγραψε:Μα δεν γινετε να κανουν μη ανανεωση συμβασεων... Δεν υπαρχει αυτο... ! ...
οταν λεω για ανανεωση συμβασης, εννοω την μονιμοποιηση.

Μεγαλη διαφορα η συμβαση με την μονιμοποιηση...
η μονιμοτητα ανηκει στης συμβασεις με βαση την αδεδυ.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

επι θητεια! έγραψε:Στον φιλο laio θα το ξαναπω αλλη μια φορα οι εποπ δεν εχουν υπογραψει καμια συμβαση ειτε ορισμενου ειτε αοριστου χρονου ειναι επι θητεια πραγμα που σημαινει οτι μολις συμπληρωσουν την θητεια των 7 ετων εαν το επιθυμουν μονιμοποιουνται απο την στιγμη που πληρουν τα προσοντα. Αρα το θεμα ανανεωση συμβασης δεν υπαρχει. Οσο για τις απολυσεις μονιμου προσωπικου συμφωνα με το αρθρο που παραθετεις παραπανω μπορουν να γινουν εαν και μονο καταργηθουν θεσεις στις ε. Δ απο την στιγμη που καταργηθουν παυουν να υπαρχουν και αρα αφου Δεν μπορουν να τις παρουν αλλοι (εεφοπ) σωστα; Και ρωταω εγω τωρα τις θεσεις που θα καταργηθουν βλεπε χειριστες ρανταρ συνοδοι σκυλων οδηγοι μηχανηματων στελεχη ειδικων μοναδων Ζ μακ ε. Τ. Α που απαρτιζονται αποκλειστικα απο εποπ Τι θα γινουν πως θα δουλεψει το συστημα απλα θα καταρευσει αρα δεν παιζουν αυτα παιδια η μοναδα μου κατα 85%επανδρωνεται απο επ. Οπ και οι υπολοιποι ειναι εμθ και αξκοι αυτη η μοναδα τι θα κανει που ειναι 2 Καλυτερη των ε. Δ Θα κλεισει δεν νομιζω η Προκυρηξη μας τα λεει ολα ολα τα υπολοιπα ειναι εικασιες Ευχαριστω
μπορεις να με εξηγησεις τι ειναι η συμβαση επι θητεια; Και αν λεει κατι τετοιο στον νομο "περι επαγγελματιων οπλιτων";
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν τους νοιαζει αν η ελλαδα θα γινει ξεφραγο αμπελι... Και την ζ μακ θα διαλυσουν και την καθε ζ μακ...
army_boy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από army_boy »

Το 90% των ΕΠΟΠ που δεν μονιποποιήθηκαν με την πρόσκληση του Σεπτεμβρίου και τις εξετάσεις του περασμένου Νοεμβρίου, θα τεθούν εκτός στρατεύματος μόλις λήξει η θητεία τους. Αυτό ανέφερα στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΣ. Δηλαδή περίπου 13.000 ΕΠΟΠ θα τεθούν εκτός στρατεύματος μόλις λήξει η θητεία τους. Οριστικά Οι τελευταίοι ΕΠΟΠ που μονιμοποιήθηκαν στο σύνολό τους ήταν αυτοί που έδωσαν εξετάσεις στις 23 Νοεμβρίου και τα ονόματά τους δημοσιεύτηκαν. Μπορείτε να δείτε τα ονόματα πατώντας www.army.gr/files/File/epop.pdf .

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς η πληροφορία που από την αρχή είχε δημοσιεύσει το defencenet.gr, σε αντίθεση με άλλα μέσα που υιοθέτησαν την ανακοίνωση-απάτη Με την οποία προσπαθούσαν να πείσουν τα στελέχη ότι "Οι Μονιμοποιήσεις Άρχισαν". Δυστυχώς η πατρίδα για άλλη μια φορά προδίδει τα όνειρα των τέκνων της...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εντάξει μην απελπίζεστε... Το defencenet δεν είναι και το ποιο αξιόπιστο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης