Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Deathdiver »

karabill έγραψε:Εγω ειμαι 17. Φετος δινω και πανελληνιες και απλος ψαχνω καποια πραγματα που μου διαφευγουν ;) θελω να δωσω για μονιμος και απλος ψαχνω λιγο το μελλον : Ρ

Φιλικα παντα χωρις να παρεξηγηθω αν θες να πας Ειδικες Δυναμεις για να αξασφαλισεις την εργασια σου καλυτερα μην πας... Αν παλι το γουσταρεις ορμα...

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από @xristos@ »

Διαβασα οτι θα κοψουν τη συντηρηση για οικονομικους λογους εχεται ακουσει κατι τετοιο;
Αναφερεται προς το τελος του αρθρου
http://tolmwnnika.blogspot.com/2010/07/blog-post_9598.html
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ειμαι μαθητης και οταν παω φανταρος θελω αλεξιπτωτηστες... Αλλα εχω χτυπησει το ποδι μου (διαστρεμα 3ου βαθμου με ρηξη συνδεσμου στον αστραγαλο) θα με περασουν απο τις υγειονομικες εξετασεις;
κι αν ναι θα αντεξω μεσα στη σχολη με το ποδι ή θα το επιβαρυνω και θα τρεχω ασχημα μετα;
η χρηση επιστραγαληδας επιτρεπεται κατα την θητια;(ακουστηκε λιγο ηληθιο αυτο αλλα θα ηθελα να ξερω... )
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

γιωργος έγραψε:Ειμαι μαθητης και οταν παω φανταρος θελω αλεξιπτωτηστες... Αλλα εχω χτυπησει το ποδι μου (διαστρεμα 3ου βαθμου με ρηξη συνδεσμου στον αστραγαλο) θα με περασουν απο τις υγειονομικες εξετασεις;
κι αν ναι θα αντεξω μεσα στη σχολη με το ποδι ή θα το επιβαρυνω και θα τρεχω ασχημα μετα;
η χρηση επιστραγαληδας επιτρεπεται κατα την θητια;(ακουστηκε λιγο ηληθιο αυτο αλλα θα ηθελα να ξερω... )

δεν επιτρέπεται η χρήση επιστραγαλίδας γνώμη μου είναι να μην πας γιατί αν πάθεις ζημία δυστηχώς θα φταις εσύ
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από joeyj »

Βασικα, οι αποριες π εχω ειναι αν τ πεν ειναι αυτο π ανεφερα πριν, κ δευτερον, αν οντος οι οδηγοι κ οι μαγειρες δεν περνουν πεν, τ μπορω να κανω για να τα περασω σιγουρα. Δεν θελω να μπω Ε. Δ κ να ειναι λουφα γιαυτο ρωταω. Ξερεις περιπου να μου πεις που να ψαξω στο φορουμ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

joeyj έγραψε:Βασικα, οι αποριες π εχω ειναι αν τ πεν ειναι αυτο π ανεφερα πριν, κ δευτερον, αν οντος οι οδηγοι κ οι μαγειρες δεν περνουν πεν, τ μπορω να κανω για να τα περασω σιγουρα. Δεν θελω να μπω Ε. Δ κ να ειναι λουφα γιαυτο ρωταω. Ξερεις περιπου να μου πεις που να ψαξω στο φορουμ;

Nα βάλεις βύσμα για να πάρεις άλλη ειδικότητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Και σε αυτό το θέμα θα βρεις ότι θέλεις για τους αλεξιπτωτιστές
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από joeyj »

Greek_Army έγραψε:
joeyj έγραψε:Βασικα, οι αποριες π εχω ειναι αν τ πεν ειναι αυτο π ανεφερα πριν, κ δευτερον, αν οντος οι οδηγοι κ οι μαγειρες δεν περνουν πεν, τ μπορω να κανω για να τα περασω σιγουρα. Δεν θελω να μπω Ε. Δ κ να ειναι λουφα γιαυτο ρωταω. Ξερεις περιπου να μου πεις που να ψαξω στο φορουμ;

Nα βάλεις βύσμα για να πάρεις άλλη ειδικότητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Και σε αυτό το θέμα θα βρεις ότι θέλεις για τους αλεξιπτωτιστές
ευχαριστω... Θα το κοιταξω...
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παιδια θελω να κανω μερικες ερωτησεις

1) Οι αλεξιπτωτιστες εκτως απο τη σχαλ και σβεα που περνανε μετα κανουν τις ασκησεις που κανουν και οι υπολοιποι καταδρομεις οπως (ορεινο αγωνα, χειμερινη διαβιωση κ. Α) ή μπορει και στο ενδιαμεσο; Ειναι εφυκτο τωρα στο 9μηνο να τα κανεις ολα; Και αλλη απορεια, που κανουν χειμερινο; Πανε προς βορεια ελλαδα η στην αττικη ας πουμε;

2) Εχει γραφτει πολυ εδω, πως οι Μαλ ειναι πλεον οι πιο επιλεκτες μοιρες για εφεδρους, οι Βορειες μοιρες δηλαδη εχουν ξεφτιλιστει πλεον; Ή εχει να κανει με το θεμα της επικινδυνοτητας των αλματων μονο;

3) Αν εισαι αλεξιπτωτα και εχεις τελειωσει με σχαλ, σβεα μπορει να ς ερθει μεταθεση για αλλη μοιρα καταδρομων η παραμενεις σε μια απο τις 2 Μαλ;

Αυτες ειναι λιγες απο τις απορειες που εχωΕικόνα αν και Εχω διαβασει ολα το ποστς εδω παντα θα υπαρχει κατι που εχω ξεχασει ή μου ερχεται στο μυαλο ειδικα οταν οι μερες για το μαγικο χαρτακι του Ε. Σ πλησιαζουν Εικόνα

Οποιος γνωριζει και εχει ορεξη ας μου απαντησει Ευχαριστω!
...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

@xristos@ έγραψε:Παιδια θελω να κανω μερικες ερωτησεις

1) Οι αλεξιπτωτιστες εκτως απο τη σχαλ και σβεα που περνανε μετα κανουν τις ασκησεις που κανουν και οι υπολοιποι καταδρομεις οπως (ορεινο αγωνα, χειμερινη διαβιωση κ. Α) ή μπορει και στο ενδιαμεσο; Ειναι εφυκτο τωρα στο 9μηνο να τα κανεις ολα; Και αλλη απορεια, που κανουν χειμερινο; Πανε προς βορεια ελλαδα η στην αττικη ας πουμε;

2) Εχει γραφτει πολυ εδω, πως οι Μαλ ειναι πλεον οι πιο επιλεκτες μοιρες για εφεδρους, οι Βορειες μοιρες δηλαδη εχουν ξεφτιλιστει πλεον; Ή εχει να κανει με το θεμα της επικινδυνοτητας των αλματων μονο;

3) Αν εισαι αλεξιπτωτα και εχεις τελειωσει με σχαλ, σβεα μπορει να ς ερθει μεταθεση για αλλη μοιρα καταδρομων η παραμενεις σε μια απο τις 2 Μαλ;

Αυτες ειναι λιγες απο τις απορειες που εχωΕικόνα αν και Εχω διαβασει ολα το ποστς εδω παντα θα υπαρχει κατι που εχω ξεχασει ή μου ερχεται στο μυαλο ειδικα οταν οι μερες για το μαγικο χαρτακι του Ε. Σ πλησιαζουν Εικόνα

Οποιος γνωριζει και εχει ορεξη ας μου απαντησει Ευχαριστω!
Καλα ρε, δεν υπαρχει ενας πουλαδερος να απαντησει; Φτου σαςΕικόνα

Αλητες-Αλητες ΔευτεροΜαλιτεςΕικόνα

Τες πα θα σου πω εγω (οσα ξερω) γιατι εχω κεφια σημερα 1) Εχουν και τις δικες τους Ασκησεις οπως τη Σαρισσα, αλλα κανουν και των απλων τιποτενιων καταδρομεωνΕικόνα Το ενδιαμεσο πως το εννοεις; Εγω προλαβα και εκανα ολες τις κυριες ασκησεις και αρκετα απο τα παραπλευρα σε 9 μηνες και τους αλλους 3 μεταθεση Πευκο Ζ'

2) Εγω μια χαρα βελαξα στη Ι' αν και τα ηθελα και τα κινηγαγα, και φυσικα δεν το μετανιωσα ποτε

3) Μια απο τις 2 ΜΑΛ

...
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Γεια ς ρε 297 παλικαρε! ΕπιτελουςΕικόνα καποιος εδωσε σημασια στα ποντικακια που ψαχνουν απ τα φορουμς να μαθουν τι γευση εχει το τυριΕικόνα
Δεν εχω ξανα ακουσει για τη Σαρισα εκτος του οτι πολεμουσαν οι μακεδωνες μ αυτη Εικόνα
Τωρα για το ενδιαμεσα εννοω οταν περνας σβεα κανεις κ ασκησεις η πριν η μετα αλλα η λογικη μου λεει μαλλον οχι...
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!
Νεος

Δημοσίευση από Νεος »

Γεια σας, μπορει καποιος παλιοτερος να μου λυσει μια απορια; Αν πας αλεξιπτωτα και τελειωσεις κανονικα την θητεια σου εκει, μετα αφου απολυθεις εχεις καμμια μελλοντικη υποχρεωση σχετικη με τον στρατο?
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Νεος έγραψε:Γεια σας, μπορει καποιος παλιοτερος να μου λυσει μια απορια; Αν πας αλεξιπτωτα και τελειωσεις κανονικα την θητεια σου εκει, μετα αφου απολυθεις εχεις καμμια μελλοντικη υποχρεωση σχετικη με τον στρατο;
Ολοι εχουν υποχρεωσεις αλλα οχι απεναντι στο στρατο, αλλα απεναντι στην Πατριδα. Περαν της περιπτωσεως του πολεμου, μπορει να Μας φωναξουν επιστρατους για μετεκπαιδευση. Τους αλεξιπτωτιστες μπορει να τους φωναξουν και για συντηρηση.
Νεος

Δημοσίευση από Νεος »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Νεος έγραψε:Γεια σας, μπορει καποιος παλιοτερος να μου λυσει μια απορια; Αν πας αλεξιπτωτα και τελειωσεις κανονικα την θητεια σου εκει, μετα αφου απολυθεις εχεις καμμια μελλοντικη υποχρεωση σχετικη με τον στρατο;
Ολοι εχουν υποχρεωσεις αλλα οχι απεναντι στο στρατο, αλλα απεναντι στην Πατριδα. Περαν της περιπτωσεως του πολεμου, μπορει να Μας φωναξουν επιστρατους για μετεκπαιδευση. Τους αλεξιπτωτιστες μπορει να τους φωναξουν και για συντηρηση.

Η υποχρεωση στην πατριδα ειναι δεδομενη μεσα και εξω απο τον στρατο. Τωρα οσον αφορα τα αλλα, ειναι υποχρεωσεις που μπορεις να τις αποφυγεις ή δεν ειναι στο χερι σου; Ενημερωτικα ρωτάω, οποιος φιλος
γνωριζει ας μου πει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φυσικά και μπορείς να τις αποφύγεις
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος