Criss έγραψε:Γειά σας!
Είχα μια συζήτηση με έναν γνωστό μου περσι. Μου είπε οτι πριν 4-5 χρόνια στα 18 του πήγε Ειδικές Δυνάμεις και απο εκεί πήγε ΟΥΚ. Όταν τον ρώτησα απο γυμναστική τί έκαναν μου είπε οτι έκαναν τα πάντα και όταν ήταν στο Πεύκο έτρεχε 10 χιλιόμετρα την ημέρα και στα ΟΥΚ 15 την ημέρα! Υπάρχει περίπτωση να με δουλεύει; Πόσο τρέχουν τώρα στις Ειδικές Δυνάμεις;
Εγώ 18 Μάη φεύγω για Βόλο. Ειδικές Δυνάμεις δηλαδή.
Ευχαριστώ Πολύ!
Φιλε αυτο που μπορω να σε διαβεβαιωσω ειναι οτι "καποτε" ενω στο Μ. Πευκο για παραδειγμα η εκπαιδευση και το τρεξιμο δεν ηταν τιποτα το τρομερο, ταυτοχρονα στην ΣΧ. ΑΛ υπηρχε στο καθημερινο προγραμμα και προ του προγευματος (μετα το προγευμα αρχιζε η καθεαυτου εκπαιδευση του Αλεξ/τη που αρκετες φορες ηταν ακομα πιο επιπονη) τρεχιμο ανα διμοιριες των 10 μιλιων!
Αυτο καθε μερα ενελειπως οσο και αν ακουγεται απιστευτο η υπερβολικο.
Ναι 10 μιλια η αν θες 16 χιλιομετρα και αυτο μπορει να το διαβεβαιωσει οποιοσδηποτε εζησε εκεινη την εποχη.
Τωρα για οσο αφορα την ΜΥΚ, ναι το πρωινο τρεξιμο εφτανε στα ιδια επιπεδα και καποιες φορες το ξεπερνουσε.
Οσοι ειναι αυτην την περιοδο στην ΣΧ. ΑΛ η στην Μοιρα μπορουν να το επιβεβαιωσουν κανοντας μια ερωτηση στον τωρα Διοικητη της ΣΧ. ΑΛ (και ανθυπολοχαγο τοτε) που ηταν απο αυτους που ξεχνουσαν να σταματησουν.

Παρεπιπτοντως

. Ασχετο μεν με το αντικειμενο της κουβεντας αλλα νομιζω ενδιαφερον

.
Εχετε δει σκυλο να κανει αλμα με αλεξιπτωτο;
Ε ναι... Τοτε γινοταν ΚΑΙ αυτο

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".