Τηλέφωνα και διευθύνσεις στρατοπέδων
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα μου ήρθε μετάθεση για 521 τπζν. Γνωρίζει κάποιος διεύθυνση; Ευχαριστώ πολύ.
The only easy day was yesterday.
Σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα, το 521 είναι μονάδα στο ίδιο στρατόπεδο με το 501 Τάγμα Πεζοναυτών .GreekGod έγραψε:Καλησπέρα μου ήρθε μετάθεση για 521 τπζν. Γνωρίζει κάποιος διεύθυνση; Ευχαριστώ πολύ.
Είναι παλιό μήνυμα όμως και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Επιβεβαιώνεται ότι είναι το 521 είναι στον Βόλο και από μήνυμα του 2018.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Σεπ 26, 2020 1:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλω να στείλω ένα δέμα στον φίλο μου. Ξέρω μόνο την διεύθυνση δελφίνι λαγκάδα Χίου. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως ονομάζεται το στρατόπεδο;
Δεν μπορείς να τον ρωτήσεις σε ποια μονάδα υπηρετεί;Μαρία έγραψε:Θέλω να στείλω ένα δέμα στον φίλο μου. Ξέρω μόνο την διεύθυνση δελφίνι λαγκάδα Χίου. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως ονομάζεται το στρατόπεδο;
Δεν θέλω να τον ρωτήσω γιατί είναι δώρο και θα καταλάβει ότι κάτι θέλω να του στείλω. Το μόνο που ξέρω όπως ανέφερα είναι την διεύθυνση και ότι είναι ειδικές δυνάμεις Γ' μοίρα αμφίβιων καταδρομών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Ιαν 06, 2021 9:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες