Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ναι σου βγάζουν τα παπούτσια αλλά αν φοράς κάλτσες σε αφήνουν.
Μην αγχώνεστε καθόλου κορίτσια. Φέτος κόβουν 'αβέρτα. Όσες διαθέτετε τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Όσες πάλι δεν λυπάμαι αλλά θα τις στενοχωρήσω λιγάκι. Το κόψιμο πάει 'σύννεφο'. Καλή Επιτυχία σε όλους/ες.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Ποια μερα μας μετραν το υψος ρ ΔΥΚ μου ξες;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Λογικα στα ιατρικα μαζι με το βαρος

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Απλα μια φιλη μου που εδωσε μου ειπε οτι την δευτερη μερα της το μετρησαν ενω κ εγω ξερω την πρωτη μαζι με τους γιατρους γιαυτο ρωτησα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Δηλαδη παιδια και αυτη που εχουν βυσμα τους κοβουν στο υψος δεν νομιζω αλλα αν εχουν γινει αξιοκρατες και δικαιοι ξαφνικατοτε τους 

Ξεκίνα να 'νομίζεις' σιγά σιγά.3 Φίλες μου που είχανε βύσματα (πολιτικά - στρατιωτικά) κοπήκανε επειδή δεν διαθέτανε τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα.Sorry που είμαι λίγο απότομος αλλά φέτος έτσι έχουν τα πράγματα. Κοντοί/ες - χοντροί/ες και αγχωμένοι/ες τους περιμένει 'κόψιμο'.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ολεεεεεεεε!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Θα φανει εγω δινω 16 με 22 εδω θα ειμαστε να δουμε αν και ετσι πιστευω οτι ειναι οπως τα λες δυκ τι να πω ουτως η αλλως ειναι τελευταια φορα που μπορω να δωσω λογω ηλικιας οποτε δεν εχω να χασω τιποτα.
Φίλε μου καλό είναι να κοιτάζεις τα δικά σου μόρια και να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις έχοντας ώς στόχο την επιτυχία. Μην ασχολείσαι με το ποιος κόβεται...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Μου επιτρεπεις Δεσποινακι να κανω ενα σχολιο γενικοτερα για την αξιοκρατια; Για να γινουν αξιοκρατικοι κ δικαιοι τοτε πρεπει να πανε σε ολα με το γραμμα του νομου... Οπως γραφει μεσα πως οποιος δεν βγαζει ενα αθλημα να απορριπτεται... Εφοσον αρχισαν τις βλακειες με το υψος ας αρχισουν τις βλακειες κ με τα αθληματα... Τοσα χρονια εχουν παρει ολη τη σαβουρα κ φετος θυμηθηκαν να γινουν αξιοκρατικοι! ΑηδιεςΔΕΣΠΟΙΝΑ έγραψε:Δηλαδη παιδια και αυτη που εχουν βυσμα τους κοβουν στο υψος δεν νομιζω αλλα αν εχουν γινει αξιοκρατες και δικαιοι ξαφνικατοτε τους![]()

Dum spiro spero
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ποια μορια ρε ιλλυ μου; Εδω σου λεει παρε προκυρηξη στρατολογια... Αεροπορια... Ναυτικο... Δημοτικη αστυνομια... Α ρε εκλογες τι κανεις! Και αναρωτιομαστε γιατι κοβουν φετοσ... Το μονο λογικο ειναι να κοπουν οι μισοι... Και οσο αφορα τα μορια δε πιανουν μια... Ειδικα αν φτασετε στο παιχνιδι (επιλαχων και παει λεγοντασ) δε πα να χτιπιεσαι με ενστασεις κτλ... Αυτοι π ειναι να μπουν και φετος θα μπουν... Προκυρηξη εποπ. Σξ... Χωρις παρατραγουδα (βισματιες) δε γινεται... Τι αξιοκρατικες διαδιακσιες και χαζομαρες ακουω... Επειδη σφυξαν τα πραγματα υψος και βαρος; Οταν πας και μου δηλωνεις στην αιτηση ειμαι 1.70 και εισαι 1.62 Καλα σε κανουν και σε κοβουν... Και ας τα εχεις τα προσοντα! Οταν το ιδιο σου το κρατος σου κοβει τα φτερα... Τι πας και το παιζεις f-16... ; Αστυνομια Αν δεν εισαι 1.70 ξεχασετο... (πανελληνιες) λιμενικο στρατο κτλ... Τα ιδια... Για πηγαινετε λιγα χρονια πισω. Που το οριο ηταν.155 για γυναικες... Δηλαδη αυτες π ειναι ηδη στο σωμα... Κρινονται ακαταλληλες για το επαγγελμα τωρα; Οχι φυσικα ! Παρτε τηλεφωνο κανενα Βισμα και κρατηστε τα καντηλια γενικα μιλαω οταν θα καταλαβετε τι θα πει Δεν εχω Δικαιωμα Επιλογης... !
-
- Ανθυπασπιστής
Σημερα περασαμε απο επιτροπη απαλλαγων στο 414 πεντελης. Οσες ειναι 1.65 και 1.64,5 περνανε οι υπολοιπες κοβονται. Την πρωτη μερα καναμε τα σκιτσα και φυγαμε, την δευτρη μερα υγειονομικες και οταν γδυνομαστε μας μετρανε υψος βαρος (μονο με το κατω εσωρουχο) . Την τριτη μερα προφορικη ψυχοτεχνικη εξεταση, την τεταρτη απαλλαγων. Κοβονται παρα πολλες κοπελες για υψος-βαρος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Αυτο εβλεπα κ εγω σαυρακι, ολες αυτες που ηταν παλια στελεχη κ ηταν 1,55... Και ξαφνικα κρινεσαι καταλληλος με 1,65! Χαχααχα, αφου ελεγα οτι αν τωρα απο τις νεες σειρες εποπ υπαρξουν ατομα που ειναι πολυ ψηλα, πχ καμια κοπελα με 1,80 και θα εχει καμια λοχαγο με 1,55 θα ειναι πολυ γελοιο οπτικα
Αλλα αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα, πουθενα αλλου, που δεν μπορει να προσφερει στους πολιτες της τιποτα... Ναι αφου θελουν να το παιξουν αξιοκρατια-παπατζες-ας ειναι αξικοκρατικοι απο την αρχη μεχρι το τελος! Αλλα ξεχασα, αρχισαμε να κινουμαστε συμφωνα με τα αμερικανικα προτυπα

Dum spiro spero
Κοντες χοντρες σπιτια τους με τα πτυχια τους να κοιταξουν να μπουν αλλου αφου συγκεντρωνουν 1 δις μορια. Ντε και καλα στρατο; Ελεος με τις κολοκυθες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης