ΕΕΦΟΠ - Ειδικός Έφεδρος Οπλίτης
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Από την στιγμή μεγάλε που σου ζητάει την ίδια ειδικότητα δεν νομίζω να παίζει μετάταξη, μην ξεχνάμε ζητάνε μάχημες ειδικότητες, όπως ΧΕΛ κτλπ. Όχι οδηγούς και μάγειρες.Σου έχει το δικαίωμα να διαλέξεις που θέλεις να πας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε στείλουνε και εκεί. Το λέει και μέσα.
Θα υπαρχει ωραριο για τους εεφοπ ρε παιδια, σαν τους εποπ ή θα ειναι σαν φανταραδες;
Παντως απο οσα διαβασα φανταρος ειναι. Η διαταγη δεν αναφερει αριθμο υπηρεσιων ανα μηνα ουτε αν μπορεις να νοικιασεις. Και οσο για μεταταξη δεν χρειαζεται αν εχεις βυσμα σε στελνουν στην μοναδα εκστατειας που θελεις, οπως στελνουν τους τθ σε μοναδες πζ αρκει να εχουν την ειδικοτητα. Οσοι δεν εχουν βυσμα τους βλεπω σε κανα ξερονησι με μια κατσικα για γκομενα.
Αυτοί που έχουν υπηρετήσει αεροπορία μπορούν να δηλώσουν για ΕΕΦΟΠ; Και το όριο ηλικίας απο πότε αρχίζει; Είμαι γεννημένος το 81 και μου είπαν οτι δεν μπορώ να κάνω αιτηση.
Ευχαριστώ DYK, το έχω διαβάσει αλλα ούτε και αυτό λέει ξεκάθαρα για την ηλικία. Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορώ να δηλώσω αλλα από την στρατολογία μου λένε πώαφού έχω γεννηθεί το 81 με πίανει το όριο και αποκλείομαι. Ισχύει?
-
- Στρατηγός
Συγνώμη αδερφέ αλλά αν το διάβαζες θα είχες βρει και αυτό.
Να μην έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους.
Και αν έχεις ασχοληθεί με προκηρύξεις γενικά θα ξέρεις ότι είσαι 30 ετών.
Να μην έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος της ηλικίας τους.
Και αν έχεις ασχοληθεί με προκηρύξεις γενικά θα ξέρεις ότι είσαι 30 ετών.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Διορθωστε αν κανω λαθος αλλα θαρρω οτι αυτος ο θεσμος ειναι σαν των οβα οι οποιοι υπηρετουσαν στον τοπο συμφεροντων, αρα κ αυτος ο θεσμος προφανως ειναι στον τοπο σου ετσι δεν ειναι;politis έγραψε:Οσοι δεν εχουν βυσμα τους βλεπω σε κανα ξερονησι με μια κατσικα για γκομενα.
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Δεν είναι έτσι. Όλοι πηγαίνουνε σε μονάδες εκστρατείας
Τοποθετούνται-υπηρετούν σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εκπληρώνουν διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας. Κατά την τοποθέτησή τους καλύπτουν κατά προτεραιότητα κενές θέσεις μονάδων εκστρατείας του Στρατού Ξηράς, μονάδων στόλου του Πολεμικού Ναυτικού και μονάδων τακτικής αεροπορίας της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τοποθετούνται-υπηρετούν σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εκπληρώνουν διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας. Κατά την τοποθέτησή τους καλύπτουν κατά προτεραιότητα κενές θέσεις μονάδων εκστρατείας του Στρατού Ξηράς, μονάδων στόλου του Πολεμικού Ναυτικού και μονάδων τακτικής αεροπορίας της Πολεμικής Αεροπορίας.
-
- Στρατηγός
Οκ ευχαριστω, τοτε κ αυτος ο θεσμος θα πατωσει! Αν ησουν στον τοπο σου τουλαχιστον δεν θα ειχες ενοικιο... Γενικοτερα υπαρχει ζητηση η τιποτα?
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Μετά το πάσχα θα φανεί η ζήτηση που θα έχει. Εγώ πιστεύω ότι θα πατώσει.
-
- Στρατηγός
και εγω το ιδιο... ! Θεωρουσα πως με τετοια ανεργια θα ειχε ζητησει αλλα με καποιες αλλες προυποθεσεις σιγουρα θα εκαναν τα χαρτια τους πολλοι... Με τις υπαρχουσες προυποθεσεις πολυ χλωμο το βλεπω! Κατ'εμε αυτος ο θεσμος ευνοει μονο εκεινους που ειναι απο τον Εβρο διοτι θα υπηρετουν εκει προφανωςGreek_Army έγραψε:Μετά το πάσχα θα φανεί η ζήτηση που θα έχει. Εγώ πιστεύω ότι θα πατώσει.
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Ναι έχει πολλά και ωραία φυλάκια ο έβρος 

Υπηρεσιακή κατάσταση
Οι Ε. ΕΦ. ΟΠ. Ανακατατάσσονται και επανακατατάσσονται με το βαθμό και την ειδικότητα που είχαν πριν από την ανακατάταξη ή επανακατάταξη. Είναι αρχαιότεροι των ομοιόβαθμων οπλιτών που εκπληρώνουν στρατεύσιμη ή πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση και νεότεροι των ομοιόβαθμων ή Εθελοντών Οπλιτών, Επαγγελματιών Οπλιτών και Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης. Διέπονται από τους κανονισμούς και τις διαταγές που ισχύουν για τους οπλίτες οι οποίοι εκπληρώνουν στρατεύσιμη στρατιωτική υπηρεσία. Δηλαδη οι εεφοπ θα ειναι φανταραδες χωρις ωραριο. Τραγικα πραγματα συμβαινουν
Οι Ε. ΕΦ. ΟΠ. Ανακατατάσσονται και επανακατατάσσονται με το βαθμό και την ειδικότητα που είχαν πριν από την ανακατάταξη ή επανακατάταξη. Είναι αρχαιότεροι των ομοιόβαθμων οπλιτών που εκπληρώνουν στρατεύσιμη ή πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση και νεότεροι των ομοιόβαθμων ή Εθελοντών Οπλιτών, Επαγγελματιών Οπλιτών και Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης. Διέπονται από τους κανονισμούς και τις διαταγές που ισχύουν για τους οπλίτες οι οποίοι εκπληρώνουν στρατεύσιμη στρατιωτική υπηρεσία. Δηλαδη οι εεφοπ θα ειναι φανταραδες χωρις ωραριο. Τραγικα πραγματα συμβαινουν
-
- Στρατηγός
οντωςGreek_Army έγραψε:Ναι έχει πολλά και ωραία φυλάκια ο έβρος![]()

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες