Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2010)
http://kesyp.flo.sch.gr/www/index.php/2008-12-31-17-46-17/2010-01-10-18-14-48/331-2010-04-23-19-57-19
Π. Χ δηλωνω σασς σμα και ικαρων! Υπαρχει περιπτωση να με στειλουν να δωσω αθληματα στην ικαρων επειδη ειναι πιο απαιτητικα ετσι ωστε να πιανουν και τις υπολοιπες (σασσ, σμα);
Περνάς στη Σχολή 1ης προτίμησης.
β. Η Σχολή πρώτης προτιμήσεώς σου, θα εκδώσει πρόγραμμα προκαταρκτικών
εξετάσεων και θα δώσει τα αποτελέσματα αυτών στις υπόλοιπες Σχολές επιθυμίας σου.
ε. Οι υποψήφιοι που ΔΕΝ έχουν πρώτη προτίμηση τη ΣΙ και έχουν δηλώσει το Τμήμα
Ιπταμένων ή ΣΙΡ (π. Χ.1η προτίμηση ΣΣΕ/Όπλα,2η ΣΙ/Ιπτάμενοι,3η ΣΝΔ/Μάχιμοι και 4η ΣΙΡ) με
μέριμνα της ΔΑΕ θα υποστούν επιπλέον ψυχομετρικές - ιατρικές εξετάσεις (Διαρκειας 4 εργασίμων
ημερών).
δ. Αν κριθείς ακατάλληλος στη Σχολή-Τμήμα πρώτης προτίμησής σου σε οποιοδήποτε
στάδιο υποχρεωτικά θα ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις για τις υπόλοιπες Σχολές σου. Τα
κριτήρια επιτυχίας είναι διαφορετικά σε κάθε Σχολή - Τμήμα.Αν διακόψεις τις Προκαταρκτικές
Εξετάσεις σε οποιοδήποτε στάδιο, αυτόματα κρίνεσαι αποτυχών για όλες τις Στρατιωτικές Σχολές.
Πρόσεξε... αν διακόψεις όχι αν αποτύχεις...
Αν τελικά έχεις δηλώσεις Σ. Ι Ιπτάμενους (τρίτη) θα πρέπει να λάβεις μέρος και στις επιπλέον εξετάσεις.
Αν αποτύχεις σε αυτές η Σχολή 1ης προτίμησης θα ανακοινώσει απλώς στην Ικάρων ότι είσαι αποτυχών για τη Σχολή Ικάρων.
Αν έχεις περάσει τις προκαταρκτικές για ΣΣΕ είσαι ΟΚ
β. Η Σχολή πρώτης προτιμήσεώς σου, θα εκδώσει πρόγραμμα προκαταρκτικών
εξετάσεων και θα δώσει τα αποτελέσματα αυτών στις υπόλοιπες Σχολές επιθυμίας σου.
ε. Οι υποψήφιοι που ΔΕΝ έχουν πρώτη προτίμηση τη ΣΙ και έχουν δηλώσει το Τμήμα
Ιπταμένων ή ΣΙΡ (π. Χ.1η προτίμηση ΣΣΕ/Όπλα,2η ΣΙ/Ιπτάμενοι,3η ΣΝΔ/Μάχιμοι και 4η ΣΙΡ) με
μέριμνα της ΔΑΕ θα υποστούν επιπλέον ψυχομετρικές - ιατρικές εξετάσεις (Διαρκειας 4 εργασίμων
ημερών).
δ. Αν κριθείς ακατάλληλος στη Σχολή-Τμήμα πρώτης προτίμησής σου σε οποιοδήποτε
στάδιο υποχρεωτικά θα ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις για τις υπόλοιπες Σχολές σου. Τα
κριτήρια επιτυχίας είναι διαφορετικά σε κάθε Σχολή - Τμήμα.Αν διακόψεις τις Προκαταρκτικές
Εξετάσεις σε οποιοδήποτε στάδιο, αυτόματα κρίνεσαι αποτυχών για όλες τις Στρατιωτικές Σχολές.
Πρόσεξε... αν διακόψεις όχι αν αποτύχεις...
Αν τελικά έχεις δηλώσεις Σ. Ι Ιπτάμενους (τρίτη) θα πρέπει να λάβεις μέρος και στις επιπλέον εξετάσεις.
Αν αποτύχεις σε αυτές η Σχολή 1ης προτίμησης θα ανακοινώσει απλώς στην Ικάρων ότι είσαι αποτυχών για τη Σχολή Ικάρων.
Αν έχεις περάσει τις προκαταρκτικές για ΣΣΕ είσαι ΟΚ
Επισης στο μηχανογραφικο εχετε το δικαιωμα να δηλωσετε μεχρι και 7 στρατιωτικες σχολες απο αυτες που δηλωσατε στην αιτηση... Γτ ορισμενοι τις δηλωνουν ολες στην αιτηση... Αν εχετε βαλει στην αιτηση 5 σχολες τοτε μπορειτε στο μηχανογραφικο να δηλωσετε και τις 5,αν ομως εχετε βαλει 8 μπορειτε μονο τις 7 απο αυτες να δηλωσετε...
Που το λέει ότι μόνο 7 στρατιωτικές σχολές μπορώ να δηλώσω στο μηχανογραφικό!
Sam έγραψε:Έχω ως πρώτη επιλογή ΣΜΑ (καλό κουράγιο!), αλλά είμαι μαθητής στη Θεσσαλονίκη (Τεχνολογική, Ενιαίο Ημερήσιο Λύκειο, επιλεγόμενο Φυσική Γενικής). Τι πρέπει να κάνω ώστε να περάσω ΠΚΕ στην πόλη μου; Μπορώ να δηλώσω κάποια τμήματα ΣΑΣ και ποιά;
Βάλε στην αίτηση δήλωση πρώτη τη ΣΥΔ ή οποιοδήποτε τμήμα της ΣΣΑΣ. Έτσι θα περάσεις ΠΚΕ στη Θεσ/νίκη και θα αποφύγεις την Αθήνα. Στην αίτηση του στρατού δεν ελέγχεται σε πιο πεδίο έχεις διέξοδο.
Επίσης να ξέρεις ότι για την εισαγωγή σου θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτίμησης που έχει βάλει στο μηχανογραφικό και όχι στην αίτηση του στρατού.
Καλή επιτυχία
POLITIS έγραψε:Sam έγραψε:Έχω ως πρώτη επιλογή ΣΜΑ (καλό κουράγιο!), αλλά είμαι μαθητής στη Θεσσαλονίκη (Τεχνολογική, Ενιαίο Ημερήσιο Λύκειο, επιλεγόμενο Φυσική Γενικής). Τι πρέπει να κάνω ώστε να περάσω ΠΚΕ στην πόλη μου; Μπορώ να δηλώσω κάποια τμήματα ΣΑΣ και ποιά;
Βάλε στην αίτηση δήλωση πρώτη τη ΣΥΔ ή οποιοδήποτε τμήμα της ΣΣΑΣ. Έτσι θα περάσεις ΠΚΕ στη Θεσ/νίκη και θα αποφύγεις την Αθήνα. Στην αίτηση του στρατού δεν ελέγχεται σε πιο πεδίο έχεις διέξοδο.
Επίσης να ξέρεις ότι για την εισαγωγή σου θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτίμησης που έχει βάλει στο μηχανογραφικό και όχι στην αίτηση του στρατού.
Καλή επιτυχία
ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΔ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΣΑΣ.
Στην αιτηση το 25 που λεει εξεταστηκα προφορικες εξετασεις του υπουργειου παιδειας ποιες εννοει?
Ρε παιδια σρυ αλλα, τι γινεται; Μπαινω στο σιτε για τιν προκυρηξη και δν μου τιν βγαζει, επειδη θελω να εκτυπωσω την αιτηση, αν ξερει καποιος τι να κανω, ας μου πει... Ευχαριστω προκαταβολικα! Και κατι αλλο, πανω στην αιτηση στην φοτογραφια θελουν σφραγιδα, που πρεπει να παω; ΚΕΠ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΔΗΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ?
http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=1492 (ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)
POLITIS έγραψε:http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=1492 (ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)
ΚΕΠ πιο γρήγορα πιο εύκολα και ξέρουν τη δουλειά τους. Θέλει σφραγίδα και στη φωτό
Γειά σας :) και γω ενδιαφέρομαι να δώσω για ΣΣΑΣ, όμως έχω ένα προβληματάκι! μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς για το πού πρέπει να πάω (ή στείλω τσπ) την αίτηση υποψηφίου μαζί με τα δικιολογητικά κλπ; Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει γιατί στις 30 λήγει η προθεσμία και έχω αρχίσει να αγχόνομαι! Στο σχολείο που ρώτησα ή κανείς δεν ήξερε ή κανείς δεν ενδιαφέρθηκε...
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πού στέλνουμε ή πάμε τις αιτήσεις και τα δικιολογητικά; Ας μου απαντήσει παρακαλώ κάποιος γιατί ίσα ίσα που προλαβαίνω.
Λοιπον παιδια θελω να ρωτησω κατι και οποιος μπορει να βοηθησει. Εχω δηλωσει τριτη επιλογη την ικαρων και πρωτη την στυα. Το προγραμμα των εξετασεων που θα βγει θα αφορα αποκλειστικα και μονο για ολες τις σχολες και οχι για την ικαρων; Και απο που θα μαθω ποτε θα παω για εξετασεις στην ικαρων; Αυτες οι ειδικες εξετασεις τι περιλαμβανουν; Θα ξαναδψσψ τα αγωνισματα; Α και κατι τελευταιο αυτες οι επιπλεον εξετασεις αφορουν μονο τους ιπταμενους η και τιν σμα και τιν συρ; Οποιος ξερει ας πει γιατι τα εχω μπερδεψει τελειως...
Νομιζω οτι μεχρι 28/4 ληγει η προθεσμια ετσι μας ειπε ο διευθυντης μας αλλα δεν ξερω... (ειμαι β λυκειου ακομα) μπορειτε αν θελετε να παρετε τηλεφωνο στη ΣΣΑΣ Νομιζω εκει θα ξερουν. Σιγουρα. Καλη επιτυχια στις πανελλαδικες και ευχομαι να περασετε εκει που θελετε.
να ρωτησω κατι... Ποτε αρχισατε αθληματα; Δυσκολευτηκατε, ποσες ωρες την εβδομαδα; Ευχαριστω
να ρωτησω κατι... Ποτε αρχισατε αθληματα; Δυσκολευτηκατε, ποσες ωρες την εβδομαδα; Ευχαριστω
Οι ΠΚΕ ποσο διαρκουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης