ΣΑΕΑ - Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
Οταν λες αστυνομια ενοεις αστυφυλακων η ολο το σωμα;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Ναι πρώτη επιλογή έχω ΣΑΕΑ
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Η σειρά 2013 μπήκε φέτος δεν ισχύει?
Καλη επιτυχια σου ευχομαι. Και εγω θα την βαλω 1η αλλα δεν με βλεπω για 18. Και απο τι μου ειπαν λογικα θα μπεις φετος. Με το αγνωστο πως την παλευεις;
Ναι μπηκαν φετος
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Την παλεύω μου αρέσει και εξασκουμαι. Η άποψη μου είναι να δώσεις πολύ πολύ μεγάλη βάση στο γνωστό 60 ποντακια είναι αυτά μην σε αγχώνει τόσο το άγνωστο παίρνει 20 μονάδες και είναι ένα κείμενο 10 γραμμών που σημαίνει 2 μονάδες ή γράμμη παλεύεται... Εννοείται πως γράφεις συντακτικό και γραμματική όμως
Ετσι που μου τα λες να παω για ΣΑΕΑ δηλαδη γιατι τα αρχαια ειναι το μονο προβλημα που εχω. Πας φροντιστηριο και τα λοιπα να φανταστω. Ποσο διαβασμα κανεις την ημερα αν επιτρεπεται; Γιατι εγω δεν ξερω με το χρονο ακριβως πως ν το οργανωσω
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Εγώ κάνω γκρουπ μαζί με άλλο ένα άτομο ιδιαίτερα συμφέρει πολύ οικονομικά. Την ημέρα έχω στον προγραμματισμο μου 5 ώρες διάβασμα εκτός τέταρτης πεμπης που έχω φουλ μαθήματα εκεί γίνετε 2 ώρες το διάβασμα τύπου επανάληψης για το μάθημα
Οκ αρα εχω ενα βασικο προγραμμα. Ευχαριστω
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Ισχυει οτι οι δοκιμοι υπαστυνομοι οταν βγαινουν απο την σχολη φορουν πολιτικα; Επιτρεπεται αυτο; Γιατι φιλος που ειναι σε στρ σχολη βγαινει με την στολη και επιστρεφει φορωντας την ειναι υποχρεωτικο δηλαδη. Στην σαεα δεν συμβαινει το ιδιο?
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 14
marsupilami έγραψε:Ισχυει οτι οι δοκιμοι υπαστυνομοι οταν βγαινουν απο την σχολη φορουν πολιτικα; Επιτρεπεται αυτο; Γιατι φιλος που ειναι σε στρ σχολη βγαινει με την στολη και επιστρεφει φορωντας την ειναι υποχρεωτικο δηλαδη. Στην σαεα δεν συμβαινει το ιδιο;
Στην αστυνομία είναι κανονισμός να φοράς πολιτικά όταν είσαι αδειούχος αλλά ακόμα και μετα ως αστυνομικός είναι υποχρεωτικό οταν τελειώνεις την υπηρεσία σου να πας σπίτι με πολιτικά και το πιστόλι το βάζεις σε ειδική θήκη μπανάνα με εσωτερική θήκη όπλου να μην φαίνεται για να μην δεχτείς επίθεση απο τίποτα αναρχικούς και σου το πάρουνε.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αχα γι αυτο... Εχουν δεχθει επιθεσεις δοκιμοι; Γι αυτο υπαρχει ο κανονισμος?
-
- Α/ΓΕΑ
marsupilami έγραψε:Αχα γι αυτο... Εχουν δεχθει επιθεσεις δοκιμοι; Γι αυτο υπαρχει ο κανονισμος;
Δόκιμοι δεν έχει τύχη μόνιμοι αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας δεκάδες φορές. Για διαταγή θα στην στείλω με π. Αύριο αν την βρώ αλλά υπάρχει και διαταγή του ίδιου του αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ με την οποία οι δόκιμοι αξιωματικοί υποχρεούνται να βγαίνουν με πολιτική περιβολή.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τους δοκ αστυφ?
-
- Α/ΓΕΑ
Η διαταγή του αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ ρυθμίζει μόνο το θέμα της στολής στην αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. Αύριο θα ψάξω να σου βρώ εαν υπάρχει ο κανονισμός στην σχολή και θα στην αποστείλω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες