Καλησπέρα σας! Περασα απο το ΑΤ τις περιοχης μου και Μου ειπαν οτι αρχες Ιουλιου θα ξερω για τον Αυγουστο που θα μπω και ποτε, αλλα ακομα τιποτα και μαλλον θα παει για τελη Ιουλιου απο οτι μου λενε οι πιο πολυ. Υπαρχει τροπος να μαθω τωρα online λεπτομεριες σχετικα με αυτο; Ευχαριστω.
Εμένα που μου εμφανίζει το μήνυμα "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο." τι σημαίνει;
Φίλε κι εμένα έτσι μου έλεγε και λέει και πήρα τηλέφωνο στη στρατολογία και μου είπανε ότι είμαι για Αύγουστο και απλά το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί ακόμη... Τα ξέρεις αυτά... Ελλάδα είμαστε άλλωστε
Πριν που εγραψα στο army.gr εννουσα το stratologia.gr. Απο σημερα λειτουργει το site ομως μου ειπαν... Εβγαλε και σε εμενα απαντησει... Δυστυχως δεν ειμαι στη σειρα του Αυγουστου...
Λογικά είσαι στο δεύτερο group εσύ. Χωρίστηκε σε 2 group λόγο της μείωσεις των κέντρων με αποτέλεσμα των πολλών ατόμων που υπάρχουν στα κέντρα πλέον. Εγώ 30/08 μπαίνω.