ΑΣΕΠ αντί για προκήρυξη ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εικόναγια την προκυρηξη 2009 της αεροποριας μιλαω, αν καποιος ξερει για αεροπορια τι ρωτανε ας μας πει

ευχαριστω προκαταβολικα .

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tzovana18 »

Παιδια γεια σας θελω να μου λυσετε μια απορια... Τωρα πια εφοσον καταργηθηκε η συνεντευξη θα παιρνουν τους ΕΠΟΠ μεσω ΑΣΕΠ; Αν ειναι αληθεια αυτο τι να πω... Δλδ θα πρεπει να κατσουμε να διαβασουμε; Και τη μαθηματα; Αν γνωριζει καποιος και μου απαντησει τον ευχαριστωΕικόνα

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

tzovana18 έγραψε: Παιδια γεια σας θελω να μου λυσετε μια απορια... Τωρα πια εφοσον καταργηθηκε η συνεντευξη θα παιρνουν τους ΕΠΟΠ μεσω ΑΣΕΠ; Αν ειναι αληθεια αυτο τι να πω... Δλδ θα πρεπει να κατσουμε να διαβασουμε; Και τη μαθηματα; Αν γνωριζει καποιος και μου απαντησει τον ευχαριστωΕικόνα

οταν λεμε μεσω ασεπ δεν Σημαινει παντα οτι δινουμε εξετασεις, για παραδειγμα Η προκηρυξη που θα βγει τωρα για νοσηλευτικο και ιατρικο Προσωπικο μεσω ασεπ δε δινεις εξετασεις... Οποτε δε νομιζω να χρειαζεται να δωσεις καποια μαθηματα ααααν οι προσληψεις εποπ γινουν μεσω ασεπ... Απλη καταθεση δικαιολογιτικων!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου... Αν περιμενεις αποτελεσματα Καλη σου επιτυχια...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τζοβανουλι μου οταν λενε μεσω ασεπ εννοουν το θεσμο που θεωρειται αδιαβλητος, αξιοπιστος κ αξιοκρατικος... Αυτο εννοουν, πως βασει μοριων θα περνας, μοριων απο τα δικαιολογητικα που εχεις προσκομισει, οτι θα ειναι αξιοκρατικα... Τωρα αν θελουν να το κανουν γραπτα τοτε θα ειναι σιγουρα τα ιδια μαθηματα που εχουν κ στο λιμενικο... Εκθεση, ιστορια, γεωγραφια κ αν δεν κανω λαθος μαθηματικα... Τωρα αν θελουν να το προχωρησουν κ παραπερα μπορει να το βαλουν κ στις πανελληνιες, καθολου παραξενο!
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το λιμενικό έχει ξένη γλώσσα, έκθεση, ιστορία, γεωγραφία και δίκαιο
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγώ νομίζω οτι αν τυχόν μπει στον ΑΣΕΠ δεν θα δίνουμε γραπτες εξετάσεις, διοτι οι ειδικότητες που υπάρχουν δεν ειναι μονο λυκειου, αλλα κ ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και γυμνασιου. Για ποιους θα πρωτοβγάλουν θέματα; Κ τι θεματα να βάλεις για μια ειδικότητα "οδηγός ερπυστριοφόρου". Τα σήματα να ξέρεις κ τα μηχανολογικά, σε τι θα τον οφελήσει η ιστορια κ η γεωγραφία ας πουμε. Σε τίποτα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδεια στην σελιτα της εφημεριδας τα νεα γραφει για το ποιοι διαγωνισμοι θα γινονται μεσω ασεπ... Δεν γραφει τιποτα παντως ουτε για τον στρατο ουτε για το υπουργεια αμυνας... Αν θελει καποιος ας το διαβασει μιπως δεν το καταλαβα καλα... http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4546301&enthDate=16112009
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Παιδες κατι που διαβασα εγω ελεγε οτι ΟΛΟΙ οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ανεξαρτητου υπαγομενου υπουργειου καταρχην θα υπαγονται στο εξης στο Υπουργειο Εσωτερικων ασχετο μεν αλλα ετσι λενε και οτι θα μπει κοινο μισθολογικο κλιμακιο. Αρα γιατι μπορει να υπαχθουν κ οι ΕΠΟΠ στον ΑΣΕΠ και κατι τελευταιο το 2005 ειχε γινει ΧΑΜΟΣ επειδη ελεγαν οτι στην Πολεμικη Αεροπορια θα ηταν η 3η και η τελευταια σειρα που παιρνουν κ αργοτερα αυτο θα γινοταν και στο ΣΞ κ στο ΠΝ κ οτι θα καταργουνταν ΠΙΑ ο θεσμος των ΕΠΟΠ!

Αυτο ξερω αυτο σας λεω. Το ιδιο ακουγονταν και σε μερικες μοναδες της ΠΑ συγκεκριμενα και στην ΠΒΕ κυριως!
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Πιστευω θα ηταν καλυτερο να μπει μεσω ΑΣΕΠ θα ειναι πιο αξιοκρατικο...
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Χαχαχαχα! Σωστα! Συγνωμη για την παραλειψη Εικόνα
NoName
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από NoName »

Hi! Άκουσα ότι από δω και πέρα οι επ. Οπ. Θα μπαίνουν μέσω ασεπ! Λέτε να γίνει τελικά κάτι τέτοιο; Για μένα πάντως μακάρι να γίνει, γιατί δεν έχω και καλό μεσο Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Περι ασεπ και κατι τετοια που λενε ισχυ;
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Δηλαδη τι λενε νικη για τον ασεπ;
NIKH.21