Τα συνορα σου και η οντοτητα του κρατους σου ειναι αναγνωρισμενα απο ολο τον κοσμο για ποιο προβλημα μου μιλας φιλε μου...
Διεθνές δικαστήριο της Χάγης (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
σφαχτε τον χοντρό να φάμε χοιρινό. ΕΛΕΟΣΔιεθνή διαιτησία για τις εδαφικές διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο δέχθηκε η κυβέρνηση!
Μείζον εθνικό και πολιτικό θέμα δημιουργείται με την φράση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στο «Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό forum», όπου τοποθετήθηκε υπέρ διεθνούς διατησίας για τις εδαφικές διεκδικήσεις της Άγκυρας και συνακόλουθα πιθανή παραχώρηση ελληνικών εδαφών του Αιγαίου στην Τουρκία! Η φράση του «όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το Διεθνές Δίκαιο», είναι η πρώτη δημόσια δήλωση Έλληνα αξιωματούχου, που δέχεται ότι υπάρχουν αμφισβητούμενα εδάφη στο Αιγαίο.
Aυτά τα εδάφη τα Χαρακτηρίζει «λεπτομέρειες» ο αντιπρόεδρος της ελληνικής (;) κυβέρνησης και δέχεται αυτά τα εδάφη να αποτελέσουν αντικείμενο διαιτησίας και να αποφασίσουν «τρίτοι» για την τύχη τους! Και επειδή σε μία διαιτησία ποτέ δεν ξέρεις το αποτέλεσμα, πρακτικά δέχεται ακόμα και την παραχώρηση ελληνικών εδαφών ως αποτέλεσμα αυτής της διαιτησίας.
defencenet.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Μάιος 15, 2010 6:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να παμε χαγη αλλα οχι για να δειξουμε το μποι μας αλλα για να διεκδικισουμε... Με αυτους τους μαλθακους πολιτικους ακρη δεν προκειτε να βγει μεταξυ των κρατων επομενως παμε χαγη... Γνωμη μου...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
PETER.D έγραψε:Να παμε χαγη αλλα οχι για να δειξουμε το μποι μας αλλα για να διεκδικισουμε... Με αυτους τους μαλθακους πολιτικους ακρη δεν προκειτε να βγει μεταξυ των κρατων επομενως παμε χαγη... Γνωμη μου...
Για να παμε την τουρκια στα δικαστηρια της χαγης για παραβιαση του ελληνικου εναεριου χωρου, υφαλοκριπιδας και αλλες παραβιασεις συμφωνα με το διεθνες δικαιο πρεπει να δεχτει και η τουρκια συμφωνα με τους ορους που διεπονται ωστε οι 2 χωρες να λυσουν τις διαφορες τους στο διεθνες δικαστηριο της χαγης.Αυτο ειναι αδυνατον γιατι οι τουρκοι δεν προκειτε να πανε στο διεθνες δικαστηριο γιατι απλουστατα θα καταδικαστουν. Απο την στιγμη που δεν δεχεται η τουρκια απο νομικης αποψη η ελλαδα δεν μπορει να παει την τουρκια στα διεθνη δικαστηρια. Καμια χωρα δεν μπορει να στειλει στο διεθνες δικαστηριο της χαγης αλλη χωρα εαν δεν συμφωνησει και η δευτερη...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Σάβ Ιούλ 24, 2010 1:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης