Επειδή ημουν και εγω στην ΕΛΔΥΚ και τέλειωσα πρόσφατα απο εκεί, εχω να σου πω πως ειδικά πακετα μεταξύ Ελλάδας και Κυπρου, δύσκολα βρίσκεις. Εμένα με βόλευε να χρησιμοποιώ μονο την κυπριακή καρτα (MTN). Όποτε ήθελα να μιλήσω με Ελλάδα, έκανα απλα αναπάντητες και με καλούσαν πίσω. Οι δικοί μου και η κοπέλα μου είχαν βάλει ενα πρόγραμμα που εχει και η βονταφον και η κοσμοτε και σου δίνει 200 λεπτά ομιλίας με 7 ευρώ. Απο κει και πέρα, υπάρχουν και κάποιες χρονοκάρτες του ΟΤΕ, που ειναι συμφέρουσες αλλα δεν ξερω τι παίζει.Δέσποινα έγραψε:Καλησπέρα, ο φίλος μου είναι στην Κύπρο για την στρατιωτική του θητεία και έχει έναν κυπριακό αριθμό τον οποίο του τον έδωσαν όταν πήγε στην Κύπρο από τον στρατό, επίσης έχει και έναν αριθμό cosmote whats up καρτοσυμβόλαιο. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας από κυπριακή ή ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να ενεργοποιήσει και να μπορούμε να μιλάμε. Έχω ενεργοποιήσει κι εγώ πακέτο ομιλίας από Ελλάδα για να τον καλώ αλλά χρειάζεται κι εκείνος κάποιο πακέτο για να καλέι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εαν θέλει οπωσδηποτε να καλεί ο ίδιος, αυτο που μπορώ να σκεφτώ ειναι κάποιες προπληρωμένες κάρτες Voice, που αγοράζεις απο περίπτερα στην Κύπρο, αλλα απο αποψη τιμής δεν αξίζει. Τέλος, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μιλάτε μεσω internet (viber,skype κλπ.) αλλά αν σκεφτώ το σήμα στο δικο μου στρατόπεδο και αυτη η επιλογή φαντάζει δύσκολη.
Ελπίζω να βοήθησα,