Παραίτηση από στρατιωτική σχολή
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Φιλε... Ισως αν διαβαζες λιγο παραπανω να εβλεπες οτι το εχω ηδη πει
επισης γιατι να γραψω αεροπορΙα... Προφανως θελω να δειξω την ορθογραφια... Ελεος πια
επισης γιατι να γραψω αεροπορΙα... Προφανως θελω να δειξω την ορθογραφια... Ελεος πια
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SU 35
- Επάγγελμα: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ
Η σμυν παιδια ειναι για γιωταδες. Εκπεδευση της πλακας...
ατνως!
ατνως!

-
- Υπολοχαγός
Εγω εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα δυσκολη... Και μονο που κανεις πλου συνεχεια... (αφου βγεις εννοω)
Καταρχην δεν δεχομαι απο κανεναν να με λεει μαλακα ή φλωρο επειδη παραιτηθηκα απο την ΣΜΥΝ αφου ουτε καν μεχει δει. Οποιος λεει οτι η εκπαιδευση ειναι ευκολη να λεει κ τι ειναι ο ιδιος. Αν καποιος ειναι στην Δ. Υ. Κ. Η στην Ευελπιδων το καταλαβαινω να το λεει (δεν το συζηταμε) Αλλα αν καποιος ειναι Ε. Π. Ο. Π. Ή απλα εχει ακουσει για στρατιωτικες σχολες καλυτερα να μαθει πριν μιλησει.
Ακομα Στις εικονιτσες με τους βαθμους βαζετε οποιο βαθμο θελετε; Ενα ειναι σιγουρο... Οι στρατιωτικες σχολες ειναι δυσκολες για τον μεσο 18χρονο (ακομα παιδι ειναι) κ το ειδα αφου οι περισσοτεροι εμεναν με τα 1000 ζορια. Και ρε παιδια στο κατω κατω αν δεν το γουσταρεις κ εχεις αλλα ονειρα Γιατι να μεινεις για το ***** το χιλιαρικο...
Ένα γιωτόμπαλο είναι που έκανε spam.
Οι Στρατιωτικές Σχολές είναι δύσκολες για τα άτομα που ΔΕΝ έχουν πάει Στρατό. Θα μου πείς, και Στρατό να πάς, στις Στρατιωτικές Σχολές είναι 100 φορές πιο αυστηρά και οι καμπάνες πέφτουν βροχή. Τουλάχιστον ξέρεις πάνω-κάτω τι θα συναντήσεις και προσαρμόζεσαι πιο γρήγορα.
Τα νέα παιδιά που πάνε στις Στρατιωιτκές Σχολές ή δελεάζονται για τη "γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση" ή έχουν τρέλα από μικρά (πχ Ειδικές Δυνάμεις, ΟΥΚ, Ναυτικό κλπ).
Οι Στρατιωτικές Σχολές είναι δύσκολες για τα άτομα που ΔΕΝ έχουν πάει Στρατό. Θα μου πείς, και Στρατό να πάς, στις Στρατιωτικές Σχολές είναι 100 φορές πιο αυστηρά και οι καμπάνες πέφτουν βροχή. Τουλάχιστον ξέρεις πάνω-κάτω τι θα συναντήσεις και προσαρμόζεσαι πιο γρήγορα.
Τα νέα παιδιά που πάνε στις Στρατιωιτκές Σχολές ή δελεάζονται για τη "γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση" ή έχουν τρέλα από μικρά (πχ Ειδικές Δυνάμεις, ΟΥΚ, Ναυτικό κλπ).
Χαιρετε Νασσο.Sorry αλλα τι βαθμο εχεις; Τα λες πολυ καλα παντως
Απλός πολίτης είμαι, έχοντας υπηρετήσει Τεθωρακισμένα 2007-2008.
Ο τίτλος του Στρατοπεδάρχη σημαίνει ότι είμαι συντονιστής στο forum.
Ο τίτλος του Στρατοπεδάρχη σημαίνει ότι είμαι συντονιστής στο forum.
Ξερεις αν υπαρχει forum με ατομα που εχουν παραιτηθει;
Όχι, δεν γνωρίζω. Ίσως βρείς κάποιους εδω μέσα (όπως ένα παιδί στη πρώτη σελίδα).
-
- Υπολοχαγός
giannis έγραψε:Καταρχην δεν δεχομαι απο κανεναν να με λεει μαλακα ή φλωρο επειδη παραιτηθηκα απο την ΣΜΥΝ αφου ουτε καν μεχει δει. Οποιος λεει οτι η εκπαιδευση ειναι ευκολη να λεει κ τι ειναι ο ιδιος. Αν καποιος ειναι στην Δ. Υ. Κ. Η στην Ευελπιδων το καταλαβαινω να το λεει (δεν το συζηταμε) Αλλα αν καποιος ειναι Ε. Π. Ο. Π. Ή απλα εχει ακουσει για στρατιωτικες σχολες καλυτερα να μαθει πριν μιλησει.
εγω πρωτος ειπα οτι η ΣΜΥΝ ειναι απο τις πιο δυσκολες
κανεις δεν σε χαρακτηρισε... (καλα ισως εκεινος που ειπε την βλακια οτι ειναι για τους γιωταδες)
βεβαια. Δεν μπορεις να απαγορευσεις στον αλλον να εκφερει γνωμη και αποψη ακομα και αν την μεταφερει με κατινιστικο τροπο (<< Η ΣΜΥΝ ειναι για γιωταδες,(αρα βγαινει) εσυ που πηγες ΣΜΥΝ δεν αντεξες, αρα εισαι μπαμιας>>
θα συμφωνησω οτι οι υπαινιγμοι ειναι μικροωυχια και κακομοιρια... Αλλα τη να κανουμε
τελος παντων... Ρε φιλαρακι δεν μας ειπες γιατι εφυγες;
Γιατί πολύ απλά χρειάζεται απίστευτη υπομονή και ψυχικά αποθέματα για να αντέξεις τις εντολές/καψώνι/φωνές των αρχαιοτέρων μαθητών.
-
- Υπολοχαγός
Εκτος αν υποθεσουμε οτι απλα εστειλε τωρα το μηνυμα ενταξει...
αν ομως παρετηθηκε ΤΩΡΑ τοτε ειναι ανουσιο γιατι θα γινονταν 2ετης καβαλα στ αλογο... Σε ολες τις σχολες τραβας κουπι αλλα το πιο πολυ ειναι μονο στον πρωτο χρονο
απο γνωστο σε ΣΝΔ το 1ετος ειναι καπως... Λιγο σφουγγαρισμα αγγαρειες και παει λεγοντας... Στον 2ο και μετα λεει εισαι ενταξει (ποσο μαλλον σε ΣΜΥΝ που ειναι μονο 2 χρονια)
αν ομως παρετηθηκε ΤΩΡΑ τοτε ειναι ανουσιο γιατι θα γινονταν 2ετης καβαλα στ αλογο... Σε ολες τις σχολες τραβας κουπι αλλα το πιο πολυ ειναι μονο στον πρωτο χρονο
απο γνωστο σε ΣΝΔ το 1ετος ειναι καπως... Λιγο σφουγγαρισμα αγγαρειες και παει λεγοντας... Στον 2ο και μετα λεει εισαι ενταξει (ποσο μαλλον σε ΣΜΥΝ που ειναι μονο 2 χρονια)
giannis έγραψε:Ακομα Στις εικονιτσες με τους βαθμους βαζετε οποιο βαθμο θελετε; Ενα ειναι σιγουρο... Οι στρατιωτικες σχολες ειναι δυσκολες για τον μεσο 18χρονο (ακομα παιδι ειναι) κ το ειδα αφου οι περισσοτεροι εμεναν με τα 1000 ζορια. Και ρε παιδια στο κατω κατω αν δεν το γουσταρεις κ εχεις αλλα ονειρα Γιατι να μεινεις για το ***** το χιλιαρικο...
Απ τα ολότελα καλή και η παναγιώταινα εκτός αν προτιμάτε. ΟΑΕΔ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης