282 Μ/Κ ΤΕ - Λινοπότι Κως
Διοικητής Σιακαβέλας Ηλίας, την πρώτη φορά που μπήκα στο γραφείο του, είδαν την φωτογραφία από την ομάδα του που έπεσε στην Κύπρο (ήταν ο μόνος διασωθέντας) την είχε στον τοίχο πίσω από το γραφείο του, και μου κόπηκαν τα πόδια. Πέρασα 5 μήνες από την θητεία μου εκεί. Σειρά 225. Φέτος που θα πάω διακοπές στη Κω, θέλω να το επισκεφτώ το στρατόπεδο, ξέρει κανείς εάν είναι σε λειτουργία ;
Κι εγω το ιδιο! Ιδια εσο!
τηλεμετρητης βαρυοπλιτης.
δεν θα ξεχασω ποτε το οταν πηγα, την θυτια, τις εξοδους με τα stayer στην πολη, τις σκοπιες, το γοπινγκ! Το σημα την εισοδο, κτλ!
τηλεμετρητης βαρυοπλιτης.
δεν θα ξεχασω ποτε το οταν πηγα, την θυτια, τις εξοδους με τα stayer στην πολη, τις σκοπιες, το γοπινγκ! Το σημα την εισοδο, κτλ!
Ειδες ομως και την σημαια που ειχε, και το σακιδιο που το ειχα πισω απο την καρεκλα του στον τοιχο, παντα ετοιμο. Σε ολες τις πορειες το επαιρνε κι ηταν παντα μπροστα!
ενα βραδυ μας εβγαλε με βροχη εξω με πληρη εξαρτηση, και στον γυρισμο (3 ωρες μετα) επειδη δεν μπηκαμε με καλο βημα, αρχισε τις φωνες και μας εβγαλε 2 ωρες απο την αλλη! Μουστακι και μαυρα γυαλια ηλιου!
ενα βραδυ μας εβγαλε με βροχη εξω με πληρη εξαρτηση, και στον γυρισμο (3 ωρες μετα) επειδη δεν μπηκαμε με καλο βημα, αρχισε τις φωνες και μας εβγαλε 2 ωρες απο την αλλη! Μουστακι και μαυρα γυαλια ηλιου!
Το 1981 υπηρετησα στο 282 149 σειρα,80 ΣΤ ΕΣΣΟ, θυμαμαι την υποδοχη οταν εφτασα απο τη συρο, κατ' ευθειαν για χειμερινη διαβιωση (σχοινακια) χα χα χα κατα τα αλλα περα σα θα ελεγα καλα!
Τωρα εσυ εισαι η ο μελαχρινος δοκιμος της 328 η ο ξανθος. Κλίνω προς το ξανθος
Δνεας ΠΖ έγραψε:Τωρα εσυ εισαι η ο μελαχρινος δοκιμος της 328 η ο ξανθος. Κλίνω προς το ξανθος
δεκανέα, σε ποιο λόχο ήσουν ;(κάνε account και στείλε μήνυμα ρε)
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Επίσης διοικητής μου και απ' τους λίγους καλούς ανθρώπους που καταλάβαιναν τον απλό στρατιώτη.
ΔΝΕΑΣ (ΠΖ) έγραψε:Ημουν σειρά σου και ημουν 3ο Λόχο. Επιλοχάς
ενδιαφέρον αλλά την σειρά μου όπως ξέρεις την πρόλαβα πολύ λίγο στη μονάδα...
Γιώργος Κ έγραψε:Επίσης διοικητής μου και απ' τους λίγους καλούς ανθρώπους που καταλάβαιναν τον απλό στρατιώτη.
σωστό, αν και δεν νομιζώ ότι υπήρχε και καμιά ιδιαίτερη πιέση

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Μήπως είσαι Γιώργος Κα... ; Ναι όντως τη σειρά σου δεν την πρόλαβες πολύ. Ήμουν δεκανέας και επιλοχάδικο 3ου Λόχου, αν σου λέει κάτι...
ΔΝΕΑΣ (ΠΖ) έγραψε:Μήπως είσαι Γιώργος Κα... ; Ναι όντως τη σειρά σου δεν την πρόλαβες πολύ. Ήμουν δεκανέας και επιλοχάδικο 3ου Λόχου, αν σου λέει κάτι...
Ότι έχει να κάνει με όνομα όχι δημόσια, αν θες φτιάξε λογαριασμό και θα σου λυθεί η απορία σε πμ
τον ιανουαριο του 1987 απολυθηκα απο το 282ΤΕΑ διοικητής Πέτρου Ελευθέριος απο 2 λοχο και πολυ Ψειμο και αμανιουΝίκος Λαδοπουλος έγραψε:Ήμουν Κι Εγώ Εκεί από Ιανουάριο 1987 έως Ιούνιο 1988 σειρά 185 με Διοικητή Ρήγα
184 σειρα...1987-88 Δοικητης - Ρηγας... Πριν Οικονομου (μπουντρουκος) ... 

Σισμικ... Μπουντρουκος... Ρηγας... Καραντος... Κακαρατζας... Ωραιες εποχες... Οσοι το βλεππουτν και θυμουνται,1986-1987...181. Εσσο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες