Γκομενοδουλειές!
Γκομενοδουλειές!
Δ. Υ. Κ έγραψε:Εμενα με πρηζει μια πρωην μου αλλα εγω δεν την θελω.
Με παιρνει τηλεφωνα και μου στελνει επανειλλημενως sms.
Βρειτε μου εναν ευχαριστο τροπο (γιατι εχουμε και ενα επιπεδο) για να την διαολοστειλω χωρις να παρεξηγηθει!
1) Εφυγες με την θωδη για τουρνε στην Αυστραλια
2) Εκανες αλλαγη φυλου
3) Σκεφτεσαι να πας για μοναχος στο Αγιο Ορος
4) Παιξτο πως εισαι σχιζοφρενης
5) Θα πας στην Ζιμπαμπουε να ταισεις τα μικρα παιδακια
6) θα πας στην Ανταρκτικη να ταισεις τις μικρες Φωκιες
7) Πρηξε την εσυ... Να την παιρνεις 25 ωρες το 24ωρο εσυ... Δεν θα αντεξει ουτε εβδομαδα
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ (μερικα)
Το 5 και το 6, σε περιοδους μεγαλης επιμονης εκ μερους της, μπορουν να συνδυαστουν.
Αν και παλι επιμενει, εχω και αλλο καταλογο

Γκομενοδουλειές!
Ωραια.
Θα κανω ΟΛΑ οσα απ'αριθμεις παραπανω.
Θα κανω ΟΛΑ οσα απ'αριθμεις παραπανω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Γκομενοδουλειές!
Για κατι πιο πρακτικο ας πουμε; Την αληθεια δηλαδη δεν σου περασε απο το μυαλο; Οτι εχεις προχωρησει στη ζωη σου, τωρα σε ενδιαφερει τα επαγγελματικα σου και προς το παρον θα εισαι αφοσιωμενος με τον στρατο εως οτου βγουν τα τελικα αποτελεσματα
Γκομενοδουλειές!
Μα φυσικα. Αλλωστε παντα ειλικρινης ειμαι. Το θεμα ειναι πως για να ζηταω και αλλες λυσεις τοτε προφανως η αληθεια 'δεν επιασε'.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Γκομενοδουλειές!
Αι στο καλο...
Καλα ειναι δυνατον να μην επιασε η αληθεια;
Μου κανει τρομερη εντυπωση!

Γκομενοδουλειές!
Κ ομως. Και να φανταστεις οτι κατα την διαρκεια της σχεσης μας δεν μου εκανε για 'ηλιθια'
Γκομενοδουλειές!
Ε τότε απλά συνέχισε να αδιαφορείς.Δ. Υ. Κ έγραψε:Μα φυσικα. Αλλωστε παντα ειλικρινης ειμαι. Το θεμα ειναι πως για να ζηταω και αλλες λυσεις τοτε προφανως η αληθεια 'δεν επιασε'.
Αργότερα ίσος αλλάξεις γνώμη.
Γκομενοδουλειές!
Εχεις δικιο.
Το Σκεφτηκα και αυτο.
Το Σκεφτηκα και αυτο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Γκομενοδουλειές!
Ασυμετρη τακτικη; Τι θα ελεγες για ασυμετρα οπλα; Κλεισε της ραντεβου, πριν πας φαε φασολαδα και λιγω πριν ερθει πιες 2 λιτρα κοκα κολα και ασε την φυση να κανει την δουλεια της... Αμα τελειωσετε μαζι την βραδυα να με χ...UFO έγραψε:Χαχαχα. Πολύ ασύμμετρη τακτική!

Γκομενοδουλειές!
Φιλε στο ιδιο προβλημα ειμαι και εγω και να το χειροτερο οτι εχουμε κοινους φιλους αστα.
Γκομενοδουλειές!
Εαν με μια κοπελα, αρχισεις σαν φιλο και ετσι μεσα στη πλακα, σε ρωταει'αν παιζει τιποτα με καμια κοπελα''. Και αυτο γινεται επανελλειμενως, δηλαδη καθε φορα που μιλαμε να ρωταει. Αυτο δειχνει απλα ενδιαφερον η ισως και κατι αλλο;
Γκομενοδουλειές!
Εγω το εκλαμβανω ως περιεργεια για το αν παιζει κατι στην ζωη σου αυτην την περιοδο για να κοψει κινηση.
Αρα μιλαμε για ενδιαφερον
Αρα μιλαμε για ενδιαφερον

Γκομενοδουλειές!
Κοταξε να δεις από την στιγμή που υποτιθεται οτι βγαινετε φιλικά και δεν τρεχει κάτι παραπάνω, κανονικά δεν θα επρεπε να κάνει τετοιου ειδους ερωτησεις. Για εμενα απο την στιγμη που αρχιζει και σου κάνει τετοιες ερωτησεις επανειλλημένα και στο ασχετο, περιμενει απαντηση... Και ευέλπιστει σιγουρα να ειναι αρνητικη! Οποτε πιστευω οτι το ενδιαφερον της για εσενα ειναι σιγουρα κάτι παραπάνω από φιλικό!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης