Επαναφορά ΕΠΟΠ στο στράτευμα

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΧΑΡΗΣ καλη επιτυχια ρε φιλε παντως!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστω ρε ΔΥΚ. Μακαρι να βρω μια ακρη! Υπλγαχε ρωτα και πες μου νεα... Αν γυρισε ενας. Τοτε δεν ειναι κακκο να το ψαξω. Οταν θα εχεις νεα πες μου.
Ευχαριστω εκ τον προτερων παντως.
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

Χάρη ότι μπορέσω θα κάνω!
(ευχαριστώ και για τη προαγωγή Εικόνα)
παντως και εσυ κανε ενεργειες, ψάξτο το θέμα !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΧΑΡΗΣ χαλαρα φιλε μου κατι θα γινει! Αισιοδοξια πανω απ'ολα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illy »

Εχω την εντυπωση πως απο την στιγμη που δηλωσες παραιτηση δεν εχεις το δικαιωμα να ξαναμπεις... Το γραφει και στην προκηρυξη αυτο-αν θυμαμαι καλα, μπορει να κανω κ λαθος- ειναι απιθανο να σε παρουν, εχεις και ι4-ασχετα αν εσυ εισαι 100% ι1 κανονικα, απλα το επικαλεστηκες για να μπορεσεις να παραιτηθεις-

Anonymous

Ιlly αλλο ρωταω εγω. Αλλο απαντας. Αν δεν ξερεις κατι δεν χρειαζεται να απαντας. Και να λες οτι να ναι κ μαλιστα με τοσο επιβλητικο υφος. Ξερω πολυ καλα τι γραφει η εκγυκλιος αυτο που ρωταω. Το ατομα που ξερουν καταλαβενουν τι εννοω. Και ελεος ρε παιδια. Εκανα μια ερωτηση. Και σεις στο χωρο που εκανα την ερωτηση μιλατε για σας;
ρωτα κ ποσα παιδια εχουν. Ελεος. Οποιος θελει να βοηθησει ας το κανει αλλα ας μην γραφουμε οτι να ναι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εχεις δικιο συγνωμη αδερφε!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Απορω που το ειδες το επιβλητικο υφος... Να βοηθησω ηθελα! Αλλωστε ρωτησες κ ειχα ολη την καλη διαθεση να απαντησω... Μιλησες για επαναφορα στο στρατευμα και σου ειπα οχι, δεν γινεται... Και η ερωτηση προς εμενα εγινε τυχαια και οχι εσκεμμενα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παντως αυτο που ειπες σχετικα με την προκυρηξη illy μου ειναι γεγονος. Το εχω διαβασει και εγω. Οτι δηλαδη σε περιπτωση που παραιτηθεις για οποιονδηποτε λογο δεν εχεις δικαιωμα συμμετοχης η επαναπροσληψης!
Anonymous

Ακομα και τωρα παλι εισαι βεβαιη για κατι που δεν ξερεις ρε συ...
Η προκυρξη απο την 1 σειρα που ημουν εγω μεχρι και τωρα. Γραφει οτι δεν εχεις δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου αν εχεις παραιτηθει η απολυθει για οποιονδηποτε λογο. Αν υπηρετουσες σαν επυ. Εποπ. Εμθ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ!
Εκτος κ αν δεν καταλαβες τι ρωταω. Πρεπει να εισαι μεσα στα πραγματα να εχεις σχεση με 1 γραφειο για να καταλαβεις τι ρωταω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΧΑΡΗΣ αυτο τωρα πως μπορεις να το ψαξεις; Νομικα;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ενταξει Χαρη μου, συγνωμη που σου χαλασα το θεμα... Θα πω τον yandr να διαγραψει την προσωπικη ερωτηση προς εμενα! Απο την στιγμη που ρωτησες, θελησα να βοηθησω... Απλα με νομικη παρεμβαση αλλαζοντας το ι σου, αλλα ισως σου παρει καιρο... Με το βυσμα ολα γινονται... Αυτα ξερω, αυτα σου λεω... Αν θελεις ρωτα τον Βελερεφοντη ή τον Λοχια ή τον Αντωνη που ειναι παλια στελεχη! Βελε μου, θα απαντησεις στον φιλο μας;
Anonymous

Λοιπον να σας εξηγησω για να καταλαβετε...
Οι Μονιμοι υπαξιωματικοι κ οι αξιωματικοι δεν βγαινουν ι2 ι3 ι4. Αλλα αν παθουν ενα ατυχημα γινονται ελαφρας υπηρεσιας δλδ γραφειου. Οκ μεχρι εδω;
Εαν βγουν αυτο που λεμε εμεις ι5. Οι εχουν ποινες κτλπ. Τοτε περναν μια επιτροπη και απολυονται απο το στρατευμα. Αν βγουν ακαταλληλοι!
Απολυονται απο τις ταξεις του στρατου... Αλλα πολλοι κανουν ασφαλιστικα μετρα στην αποφαση αυτη ακομα κ μετα απο 3 χρονια. Οταν γινουν καλα. Αν ειχαν καποιο ατυχημα η κανουν ενστασεις σε ποινες που ειχαν. Μεχρι να μειωθουν τοσο ωστε να ζητησουν << Επαναφορα στην ενεργο υπηρεσια>>
Εαν γινει δεκτη η αιτηση τους επανερχονται... Παιρνουν ολα τα χρηματα για οσα χρονια ελειπαν απο το στρατευμα κ τους βαθμους εαν ειχαν προαχθει. Γιατι με βαση την αποφαση δεν ειναι υπαιτιοι που απολυθηκαν!
Αυτο το πραγμα ρωταω ρε παιδια... Ισχυει για τους επ οπ;
ξερετε καποιον που ξαναγυρισε ετσι;
εχετς ακουσει τπτ;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Velerefontis »

Λοιπον, για να ξεκαθαρισουμε το θεμα. Χαρη ή ΟΥΦΦΦ αναφερεις οτι καταταχθηκες με την πρωτη σειρα εποπ 2002. Αυτο σημαινει οτι ειχες υπηρετησει τη θητεια σου. Η προκυρηξη ανεφερε οτι οι επαγγελματιες οπλιτες θεμελιωνουν δικαιωμα παραιτησης στα τρια χρονια. Αυτο συμβαινει γιατι σε αυτο το χρονικο διαστημα γινονται οι πρωτες κρισεις για παραμονη ή αποπομπη απο το στρατευμα. Εσυ περασες αυτο το χρονικο διαστημα και υπεβαλες παραιτηση ενα χρονο μετα. Επειδη λοιπον ειχε παρελθει το χρονικο περιθωριο για να παραιτηθεις νομιμως, με μια απλη αναφορα, για τους δικους σου λογους -που δε μας ενδιαφερουν-διαλεξες το δρομο τηε ιατρικης απαλλαγης. Περασες απο ΑΣΥΕ η οποια σε εκρινε Ι4 και ακαταλληλο για την ειδικοτητα. Οποτε με προεδρικο διαταγμα αποστρατευτηκες για λογους υγειας. Πρεπει να γνωριζεις οτι οι αποφασεις της ΑΣΥΕ ειναι μη αναθεωρησιμες. Αλλα μπορεις να κανεις αιτηση για επανεξεταση εντος χρονικου οριου 15 ημερων απο τν εκδοση της αποφασης, κατι που εσυ δε μπορεις να κανεις τωρα. Οσο για την επαναφορα στο στρατευμα, δε γινεται ποτε απο οσο γνωριζω εαν εμπεριεχονται λογοι υγειας. Πολυ δυσκολα η ΑΣΥΕ εαν φυσικα φτασεις μεχρι εκει θα αλλαξει
γνωματευση. Αυτη ειναι η αληθεια. Τωρα εαν εσυ θες να το κυνηγησεις δικαστικως και εχεις το χρημα και την υπομονη τοτε...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Οταν φευγεις με ι4 δεν υποβαλλεις παραιτηση. Απλα οταν θες για προσωπικουσς λογους ζητας να πας σε γιατρο. Αυτα ολα ειναι ακριβως οπως τα λες τα γνωριζω. Και για τις 15 μερες και το ΕΣΥΕΑ. Αλλα επειδει πολλοι Μ. Υπαξιωματικοι εχουν επιστρεψει ενω ειχαν περασει την διαδικασια που λες. Κ μεσω δικηγορου μετα εκαναν εφεση και επανεξεταστηκαν απο την επιτροπη. Εννοειται ειχαν αλλαξει το ι4 σε ι1 δηλαδη ηταν ικανοι κ επεστρεψαν ρωταω αν ισχυει το ιδιο και για τους επ οπ.
Οσο και αν φενεται δυσκολο δεν ειναι απο οτι εχω ακουσει. Απλα αν ισχυει και αν εχει καποιος καποιον γνωστο φιλο η εχει πληροφοριες για καποιον που επανηλθε θελω να μαθω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης