585 ΤΠ - Καστοριά (Άργος Ορεστικό)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Λοιπόν, δεν μπορώ να σου πω σαν νεοσύλλεκτος γιατί είμαι εδώ για εκπαίδευση (παρουσιάστηκα Τρίπολη και ήρθα μετά δλδ) αλλά τα πράγματα στο 585 έχουν ως εξής :
Στο πάνω στρατόπεδο είναι οι χειριστές όλμων και στο κάτω οι TOW-CORNET (1ος λόχος) και MILAN-FAGOT (2ος λόχος). Στο πάνω στρατόπεδο έχει αρκετό εώς πολύ τρέξιμο, εκπαιδεύσεις έξω και γενικά είναι ψιλοαυστηρά τα πράγματα. Στο κάτω πάλι είναι αρκετά διαφορετικά, μιας και εκτός των καθαριοτήτων (που έχουν κόλλημα, όπως παντού βέβαια) δεν έχει τόσο πήξιμο, οι εκπαιδεύσεις γίνονται ως επί το πλείστον μέσα σε αίθουσα (λόγω κρύου) και γενικότερα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα αν είσαι τυπικός με 2 πραγματάκια που θα σου ζητάνε.
Κοινώς, όσοι πάτε κάτω στρατόπεδο θα είστε οι "τυχεροί", αλλά ξαναλέω αυτά ισχύουν για εμάς που κάνουμε ειδικότητα εκει. Πάντως και σαν νεοσύλλεκτοι απ'ότι μου εχουν πει, μια χαρά περνούσαν. Στο πάνω δεν είναι τόσο καλά (μάλλον λόγω του ότι το διοικητήριο είναι πάνω) αλλά μη φανταστείτε τπτ τρομερό, σε λογικά πλαίσια.
Έξοδοι παίζουν 1-1 με 1-2 μιας που έχει κόσμο αυτήν την στιγμή, εκπαιδεύσεις κανονικά οι πρωινές και Τρίτη-Πέμπτη έχει βραδινές (τις Πέμπτες μπορεί να κάνετε και απογευματινές που τελειώνουν στις 6, άρα μετά θα έχει έξοδο) και Σ/Κ σχεδόν τπτ.
Τέλος, το κρύο είναι μεγάλο πρόβλημα και τα στελέχη σε γενικές γραμμές δεν θα ασχοληθούν μαζί σας αρκεί να μην γίνει κανά χοντρό σκηνικό.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστώ φίλε με φώτησες αρκετα μπορω να πω Τα λέμε σε λίγες μέρες...
Dionisis311
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dionisis311 »

Παιδια εκει εχει και πεζικο; Η μονο τεθωρακισμενα;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Rafale »

Στο τπ θα κατσεις λιγες μερες να κανεις εκπαιδευση και μετα θα φυγεις για αυλωνα για εκπση στα τθ
Dionisis311
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dionisis311 »

Οχι θελω να κανω κατι για να παω εκει αντι για εβρο... κανονικα παρουσιαζομαι 6σπ κορινθου

ninzo

Δημοσίευση από ninzo »

8/2 παρουσιαζεται κ ο κολλητος μου Καστορια - Κατευθυνομενα βληματα
Ο Αυλωνας που κολλαει; Συνεχιζει η εκπαιδευση εκει μετα; Για ολους ή συγκεκριμενα οπλα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

ninzo έγραψε:8/2 παρουσιαζεται κ ο κολλητος μου Καστορια - Κατευθυνομενα βληματα
Ο Αυλωνας που κολλαει; Συνεχιζει η εκπαιδευση εκει μετα; Για ολους ή συγκεκριμενα οπλα;

"Θεωρείται" μονάδα Τεθωρακισμένων. Στη σειρά μου είχα πολλά παιδιά που παρουσιάστηκαν Καστοριά και πριν πάνε στις μονάδες παραμεθορίου ήρθαν Αυλώνα για ειδίκευση.
Pangeo

Δημοσίευση από Pangeo »

Έφυγα από εκεί στις 22/1 φιλε μου, οπότε δεν βλέπω να αλλάζουν πολλά. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω όμως. Στην αρχή μπορεί όλα να σου φανούν βουνό αλλά μη μασάς. Όλα μια συνήθεια είναι. Σύντομα θα τελειώσει. Έτσι κι αλλιώς αδερφοσειρές είμαστε...309 (δυστυχώς όχι ΛΕΛΕ... Ακόμη).
Καλή θητεία μάγκες μου και μακρυά από τον υπολοχαγό του πάνω στρατοπέδου. Ονόματα δεν κάνει να αναφέρουμε αλλά θα καταλάβετε ποιον λέω.
αντονης

Δημοσίευση από αντονης »

Παιδια εγω παρουσιαστηκα στης 10/11/2008 στο πανο στρατοπαιδο στην αρχι ειναι λιγο *****αλα μετα την ορκομοσια ειναι ζωαρα το μονο που θελι προσοχι ειναι τον λοχαγο του πανου στρατοπαιδο δεν γινετε να πο ονομα καταρχιν δεν ειναι λοχαγος ειναι υπολοχαγος και εκτελι χρεει λοχαγου εχει εξοδους ειναι καλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Φεβ 23, 2010 12:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrstos

Δημοσίευση από xrstos »

Ενα εχω να πω το 585 τπ ειναι το καλητερο στρατοπεδο περασα αξεχαστες στιγμες εκει
BAGGELHS

Δημοσίευση από BAGGELHS »

Ερχομαι Για Εκπαιδευση Απο Κεεμ Σπαρτης Στο 585 αργος ορεστικου/ αυτος Ο Χρονος Που Θα Κατσω Μετραει Ως Παραμεθορειος Θητεια--η--αρχιζει Να Μετραει Στην Μοναδα Που Υστερα Θα Παω, δλδ στο 644 αλεξ/λης;
pangeo

Δημοσίευση από pangeo »

Δυστυχώς δεν μετρ'αει για παραμεθώριος φίλε μου. Και εγώ εκεί έκανα ΕΚΕ και τα ΤΑΠ μου αρχισαν να μετράνε από την ημέρα που παρουσιάστηκα στην μονάδα μου.
ΜΥΙΛΟΤ

Δημοσίευση από ΜΥΙΛΟΤ »

Παιδια στο 585 ειναι ζωαρα στο κατω στρατοπαιδο πρωτος λοχος μην σας φανει ζορι στην αρχη ψαρωτικα ειναι ολα παντως μακρια απο πανω στρατοπαιδο πικρα ειμαι εκει τορα σχεδον 2 μηνες και μεχρι στιγμης ειμαι τζετ σε αυτους που ερχονται προσοχη γιατι μπορει να σε τρελανουν μερικοι ειναι καπως!
ΟΡΕΣΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΟΡΕΣΤΗΣ »

Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει ακομα! μετα απο καστορια τους στελνουν ολους αυλωνα η μονο μερικους και υπολοιποι μενουν εκει;

ΟΡΕΣΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΟΡΕΣΤΗΣ »

Ξερει Κανεις τι εμβλημα εχονν εκει?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες