αφου φτασεις ξανθη θα παρεις ταξι. Αλλιως δε γινεται. Ειναι μακρια Η σταυρουπολη απο ξανθη. Θα πεις στο ταξιτζη και θα σε παει κατευθειαν. Κοιτα να απολαυσεις τη διαδρομηDanny έγραψε: Οκ guys, παίρνω το τραίνο Θεσσαλονίκη - Ξάνθη, ξέρει κανένας οδηγίες για το πως ακριβός πάω στο στρατόπεδο της Σταυρούπολης;
FANX
557 ΤΠ - Σταυρούπολη Ξάνθης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Σάβ Απρ 17, 2010 12:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σειρούλες, η Σταυρούπολη είναι ίσως από τα μικρότερα στρατόπεδα που θα δείτε στη θητεία σας. Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου όλο και όλο. Παλιό και ξεχασμένο από όλους (εκτός από ορκωμοσίες και λοιπά χαζά). Υπάρχει σταθμός τρένου στο χωριό αλλά δεν ξέρω αν όλα κάνουν στάση. Ρωτήστε πριν φύγετε. Λόγω που είναι πάνω στα βουνά (30 χιλ. Από Ξάνθη) το χειμώνα έχει πολύ κρύο (-25) και σχεδόν καθημερινά ομίχλη και υγρασία. Αν οι εκπαιδευτές σας είναι υποφερτοί και οι συνάδελφοι μου λοχίες δεν το έχουνε πάρει επάνω τους θα είστε σχετικά άνετοι, απλά ίσως η ησυχία σας μελαγχολίσει. Υπηρέτησα εκεί πέντε χειμωνιάτικους μήνες στο τέλος και εκείνη την εποχή ήμασταν τάγμα "ανεπιθυμήτων" ξεχασμένοι από όλους. Κάλη θητεία μάγκες και μη μασάτε με τους βλάκες.
cristi έγραψε:αφου φτασεις ξανθη θα παρεις ταξι. Αλλιως δε γινεται. Ειναι μακρια Η σταυρουπολη απο ξανθη. Θα πεις στο ταξιτζη και θα σε παει κατευθειαν. Κοιτα να απολαυσεις τη διαδρομηDanny έγραψε: Οκ guys, παίρνω το τραίνο Θεσσαλονίκη - Ξάνθη, ξέρει κανένας οδηγίες για το πως ακριβός πάω στο στρατόπεδο της Σταυρούπολης;
FANX
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις 35? στο ταξί για να σε πάει απο Ξάνθη Σταυρούπολη, γιατί τα περισσότερα δρομολόγια του Κάνουν στάση στη Σταυρούπολη. Επιπλέον αν χρειαστεί να πας μέσω Ξάνθης, υπάρχει πέρα απο το τραίνο και το κτελ. Το δρομολόγιο για Δράμα και κάποια άλλα τοπικά περνάνε μπροστά απο την πύλη του Στρατοπέδου.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ελπίζω φίλε Γιώργο να μη μας "τεντώσεις" στην εκπαίδευση!:) Από πού είστε παιδιά?
Πεδες εγω εκει ημουν και ειναι πολυ καλα!2ο λοχο 3η δημιρια! Ο ανθηπολοχαγος πασ**** ειναι γαματο παιδι!
Παλληκάρια σάν παλιός (223 σειρά) υπηρέτησα εκεί το τελευταίο 5μηνο της θητείας μου στην μόνιμη δύναμη του ΛΥΒ και απολύθηκα απο κεί ... Θεικό φαγητό η περιοχή, φοβερή φύση και το καλύτερο κομμάτι της κατα τα άλλα ταλαίπωρης θητείας μου... Οι υποψήφιοι υπαξ όμως τρέχουν...
Εφτασα 3 το ξημερωμα μονος μου ηταν σαν να βρισκομαι σε ταινια του χιτσοκ ανηφορισα να ξεκουραστω... πηδαγα μεχρι τις 9 το πρωι καλη θητεια...
296 γ έσο στο 557 μικρό στρατόπεδο κοντά τό πεδίο βολής πολύ καλή συμπεριφορά από όλους πού συνάντησα εκεί όταν πήγα και καλό φαγητό μικρό χωριό λίγα πράγματα προσοχή στο αλκοόλ πολύ μπόμπα
293. Υπαρχει ακομα το 557; Εκανα εκει κεντρο.1ος λοχος ζαχαρη.2ος μονο πομακια και τεντωμα καργα. Το μονο που θυμαμαι απο το χωριο ειναι ο Γιαννης ο μαλλιας με τις απιστευτες μπριζολαρες του που κοστιζαν λιγοτερο απο ενα πακετο τσιγαρα σημερα!
- GiorgOlympian
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα. Ειμαι υποχρεος για κατάταξη με την ΣΤ 2018 ΕΣΣΟ και ως μοναδα τοποθετησης ειμαι στο 557 Μ/Π ΤΠ Σταυρούπολη Ξάνθης.
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό το στρατόπεδο; Επίσης είναι κανείς άλλος για έκει;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθει.
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό το στρατόπεδο; Επίσης είναι κανείς άλλος για έκει;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθει.
Ειμαι κ γω για 557 μπ τπ. Εμαθα οτι ειναι το στρατοπεδο Στεφανιδη και ειναι μεσα στη Ξανθη. Θα μαθουμε...
- GiorgOlympian
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ μου. Απο που σαι αν επιτρέπεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες