Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Ευχαριστουμε για την συνεχής ενημέρωση και σε παρακαλουμε να την συνεχίσεις οσο μπορεις για να είμαστε ενήμεροι...
Τα πράγματα ειναι πολυ σοβαρα απ οτι καταλαβα αν και συνεχίζω να πιστεύω οτι πολυ δύσκολα θα γίνει άμεσα πολεμος μεταξυ Ελλάδας-τουρκιας...
Τα πράγματα ειναι πολυ σοβαρα απ οτι καταλαβα αν και συνεχίζω να πιστεύω οτι πολυ δύσκολα θα γίνει άμεσα πολεμος μεταξυ Ελλάδας-τουρκιας...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
- Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ασε που εγω υπηρετησα στην σαμο και με βλεπω να πηγαινω κατω σε περιπτωση επεισοδιου
Ξυπνησε το ιχωρ το νοιοθω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
αβτζ έγραψε: Ξυπνησε το ιχωρ το νοιοθω
Tι ειναι το ιχωρ;

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Παιδια καλο θα ηταν να μη πανικοβαλουμε τον κοσμο με πληροφοριες που δε ξερουμε αν ισχυουν! Μου το ειπε καποιος που του το ειπε ο αλλος δε βγαζουμε ετσι ακρη!
Θα συμφωνήσω με τον πειραιώτη.
Ούτως ή άλλως πόλεμος δεν θα γίνει για πολλούς λόγους.
Στην χειρότερη ένα θερμό επισόδειο τύπου Ίμια, αλλά και για αυτό διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Αυτά γίνονται αιφνιδιαστικά. Άμα το γνωρίζει όλος ο κόσμος ο επιτιθέμενος δυσκολεύεται να επιτύχει τους όποιους αντικειμενικούς στόχους.
ΥΓ. Τώρα που έχουμε βυθιστεί στα σκατά, παρακαλούνται να σηκώσουν χέρι όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την Τουρκία και θέλουν να καταργήσουμε την θητεία
Ούτως ή άλλως πόλεμος δεν θα γίνει για πολλούς λόγους.
Στην χειρότερη ένα θερμό επισόδειο τύπου Ίμια, αλλά και για αυτό διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Αυτά γίνονται αιφνιδιαστικά. Άμα το γνωρίζει όλος ο κόσμος ο επιτιθέμενος δυσκολεύεται να επιτύχει τους όποιους αντικειμενικούς στόχους.
ΥΓ. Τώρα που έχουμε βυθιστεί στα σκατά, παρακαλούνται να σηκώσουν χέρι όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την Τουρκία και θέλουν να καταργήσουμε την θητεία
Ιχωρ εχουν οι ελληνες στο αιμα τους συμφωνα με τους αρχαιους και οταν ξυπναει σε κανει ακαταμαχητο. Και ομως πολλοι νομιζουν πως η Ελλάδα ειναι ελβετια ποιο γειτονικο μας κρατος ειναι φιλικο ολοι κατι θελουν αλλος εξοδο στη θαλασσα αλλος νησια αλλος την θεσσαλονικη και εχουμε και τους ψευτοκουλτουριαριδες να λενε μεχρι και να καταργιθει οστρατος και να αφοπληστη η αστυνομια
Συμφωνώ πειραιώτη ότι δεν πρέπει να πανικοβάλλουμε τον κόσμο. Και εγώ προληπτικά παίρνω τα μέτρα μου.
-
- Ταγματάρχης
Yandr Συμφωνω μαζι σου οτι δε προκειτε να γινει τιποτα! Και αν γινει θα ειναι μικρης εκτασης και διαρκειας γιατι μετα λογικα θα μπουν στην μεση ο οηε και το νατο! Θα γινει ενα μαραθωνιος συνεδριων και διαπραγματευσεων! Πιστευω κατι παρομοιο με την κυπρο την δεκαετια του 60! Και αν γινει κατι θα γινει μετα απο καιρο!
-
- Ταγματάρχης
Και κατι ακομα yandr! Δε πιστευω οτι υπαρχει καποιος ελληνας που θεωρει οτι δεν υπαρχει προβλημα με τους τουρκους! Ειναι καποιοι ελαχιστοι μονο οπου πιστευουν οτι οι καλοι μας φιλοι τουρκοι και κουμπαροι μας πια θελουν το καλο μας! Οσο για το δευτερο αστο καλυτερα! Ειναι μια πονεμενη ιστορια! Πιστευω οτι μεγαλο ποσοστο Ελληνων ηλικιας 16-19(και αναφερω αυτες τις ηλικιες γιατι αυτοι ειναι που θα Επανδρωσουν τις μοναδες αυριο και επειδη ειμαι και εγω μεσα σε αυτες τις ηλικιες και τους ζω καθε μερα! ) ειναι κατα του στρατου!
Να δεις που αυτά τα παιδιά σε περίπτωση πολέμου θα αλλάξουν γνώμη.
Τις μονάδες θα τις επανδρώσει η ηλικιακή ομάδα των 23-45 χρονών. Άλλωστε μέχρι τα 50 σου είναι σε κατάσταση εφεδρείας.
Τις μονάδες θα τις επανδρώσει η ηλικιακή ομάδα των 23-45 χρονών. Άλλωστε μέχρι τα 50 σου είναι σε κατάσταση εφεδρείας.
-
- Ταγματάρχης
Νασσο ειπα αυτη την ηλικια γιατι τωρα οι περισσοτεροι επιλεγουν να κανουν την θητεια τους μετα το λυκειο! Και το αυριο το εννοουσα σε λιγα χρονια! Δεν μιλησα για εφεδρειες!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 33
Ρε συ Νάσσο τι σε έπιασε έτσι ξαφνικά; Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις. Πώς τα λές έτσι αυτά; Πάτε και πάρτε κονσέρβες και φαγητά; Λίγο υπερβολική η στάση σου μου φαίνεται.
Markos_Hdi έγραψε:Ρε συ Νάσσο τι σε έπιασε έτσι ξαφνικά; Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις. Πώς τα λές έτσι αυτά; Πάτε και πάρτε κονσέρβες και φαγητά; Λίγο υπερβολική η στάση σου μου φαίνεται.
Εδώ και 5 μήνες μαζεύω φαγητό. Η κατάσταση στη παγκόσμια οικονομία χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Πλέον μιλάνε ανοικτά για χρεωκοπία των ΗΠΑ.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Παιδια, εγω πιστευω οτι με ολα αυτα δεν θα γινει πολεμος μεταξυ Ελλάδας και τουρκιας αλλα οτι θα ξεκινησει ο τριτος παγκοσμιος, αν και εχει αρχισει ηδη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης