Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

basil2 έγραψε:Γεια σας είμαι νέος στο Forum και δεν ξερω που να ρωτήσω. Γράφω εδώ και αν είναι το σβήνετε. Είχα δηλώσει Ειδικές δυνάμεις και έμαθα οτι μπαίνω Υγειονομικό Μεσσολογγίου. Θέλω να ρωτήσω αν περνάει απο εκει κλιμάκιος των ειδικών δυναμεων ώστε να παω. Ευχαριστω.

Στο Μεσολόγγι δεν είναι το Υγειονομικό αλλά στην Άρτα. Μήπως μπερδεύτηκες κάπου;

Το 2/39 είναι ΚΕΝ Πεζικού.(Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου)

Παρ'όλα αυτά για να σου απαντήσω όμως εννοείται ότι περνάει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων κανονικά.Εικόνα
basil2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από basil2 »

EΥχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φιλε!
Agrinio

Δημοσίευση από Agrinio »

Σε πόσες μέρες από τότε που παρουσιαζόμαστε έρχεται το κλιμάκιο για Ε. Δ. Και αυτούς που επιλέγουνε μετά τους πάνε στο Μεγάλο Πεύκο ή κατευθείαν στις Μοίρες (όπως έγινε στην ΕΣΣΟ του Νοέμβρη φέτος) ; Τέλος, εάν σε πάνε στο Μεγάλο Πεύκο στο τέλος και πριν φύγεις από εκεί μπορείς να επιλέξεις να συνεχίσεις Ε. Δ. Ή να πας πεζικό, γιατί έχω μάθει δύσκολα μπορείς να φύγεις από Ε. Δ. Ευχαριστώ.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

basil2 έγραψε:Γεια σας είμαι νέος στο Forum και δεν ξερω που να ρωτήσω. Γράφω εδώ και αν είναι το σβήνετε. Είχα δηλώσει Ειδικές δυνάμεις και έμαθα οτι μπαίνω Υγειονομικό Μεσσολογγίου. Θέλω να ρωτήσω αν περνάει απο εκει κλιμάκιος των ειδικών δυναμεων ώστε να παω. Ευχαριστω.
Ο πιο πανω τι ρωτησε ρε μαστορα;
T.T.Ptr.

Δημοσίευση από T.T.Ptr. »

Γεια σας. Ειμαι 17. Στη στρατολογια, αυτη που ρωταγε τα στοιχεια, οταν ηταν να επιλεξουμε κλαδο δεν ανεφερε τις Ε. Δ. Και ετσι επελεξα στρατο ξηρας. Τωρα τι θα γινει; Θα παω πιθανοτατα πεζικο η μπορω να επιλεξω αργοτερα Ε. Δ.(εννοω πριν παρουσιαστω και ερθει το κλιμακιο);
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

T.T.Ptr. έγραψε:Γεια σας. Ειμαι 17. Στη στρατολογια, αυτη που ρωταγε τα στοιχεια, οταν ηταν να επιλεξουμε κλαδο δεν ανεφερε τις Ε. Δ. Και ετσι επελεξα στρατο ξηρας. Τωρα τι θα γινει; Θα παω πιθανοτατα πεζικο η μπορω να επιλεξω αργοτερα Ε. Δ.(εννοω πριν παρουσιαστω και ερθει το κλιμακιο) ;

Μπορείς να επιλέξεις αργότερα όταν έρθει το κλιμάκιο

Μην λέμε κάθε μέρα τα ίδια
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

T.T.Ptr. έγραψε:Γεια σας. Ειμαι 17. Στη στρατολογια, αυτη που ρωταγε τα στοιχεια, οταν ηταν να επιλεξουμε κλαδο δεν ανεφερε τις Ε. Δ. Και ετσι επελεξα στρατο ξηρας. Τωρα τι θα γινει; Θα παω πιθανοτατα πεζικο η μπορω να επιλεξω αργοτερα Ε. Δ.(εννοω πριν παρουσιαστω και ερθει το κλιμακιο);
Οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι καλδος... Κλαδοι ειναι ΣΞ ΠΝ ΠΑ
Sofos20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Sofos20 »

Παιδια και εγω ΚΕΕΜ παρουσιαζομαι, σαν διαβιβαστης και ενας φιλος μ με ειπε πως απο εκει δεν μπορω να παω στις ειδικεs δυναμεις ισχυει; Και κατι ακομα, μπορω να μπω σαν πεζοναυτης η σε βαζουν οπου εχουν αναγκη;

Euxaristo.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Sofos20 έγραψε:Παιδια και εγω ΚΕΕΜ παρουσιαζομαι, σαν διαβιβαστης και ενας φιλος μ με ειπε πως απο εκει δεν μπορω να παω στις ειδικεs δυναμεις ισχυει; Και κατι ακομα, μπορω να μπω σαν πεζοναυτης η σε βαζουν οπου εχουν αναγκη;

Euxaristo.

Πες στον φίλο σου να μην το παίζει "ιστορίας" λοιπόν μπορείς να επιλέξεις εσύ που θες να πας όταν έρθει το κλιμάκιο
Sofos20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Sofos20 »

Ευχαριστο για την γρηγορη απαντηση
pezikarios

Δημοσίευση από pezikarios »

Δυο ερωτησεις για τον κυριο γκρικ αρμυ που ξερει παρα πολλα... Εχω επιλεγει να παρουσιαστω στην τριπολη πεζικο στις 9 του μηνος... Αλλα επιθυμω να παω ειδικες δυναμεις ως πεζοναυτης... Τι αθληματα πρεπει να περασω και περνεις περισσοτερα μορια αν πας πεζικο στην κυπρο η ως πεζοναυτης;
Ευχαριστω πολυ
Sofos20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Sofos20 »

Φιλε μπορεις να δηλωσεις, και λογικα θα ειμαστε μαζι, γιατι και εγw εκει με βλεπω,20 καμσεις 4 ελξεις 1 χλμ, σε (χρονο) αν δεν κανω λαθος, μορια περνεις σιγουρα παραπανω, αλλα για κυπρο δεν ξερω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

pezikarios έγραψε:Δυο ερωτησεις για τον κυριο γκρικ αρμυ που ξερει παρα πολλα... Εχω επιλεγει να παρουσιαστω στην τριπολη πεζικο στις 9 του μηνος... Αλλα επιθυμω να παω ειδικες δυναμεις ως πεζοναυτης... Τι αθληματα πρεπει να περασω και περνεις περισσοτερα μορια αν πας πεζικο στην κυπρο η ως πεζοναυτης;
Ευχαριστω πολυ

1. Τα αθλήματα είναι αυτά που είπες.
2. Οι πεζοναύτες ανήκουνε στις ειδικές δυνάμεις οπότε παίρνεις τα ίδια μόρια με έναν καταδρομέα
3. Κύπρο πεζικό δεν παίρνεις μόρια

Sofos20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Sofos20 »

pezikarios έγραψε:Οι ελξεις με συγκεκριμενο τροπο η οπως θελουμε; Και οι καμσεις θα πρεπει να ναι τελειες;

ελξεις με ανοιχτη λαβη. Καμψεις κανονικες, μεχρι κατω. Να πονεσουν οι ωμοι σου ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από comadopsaro »

4 ελξεις με οποιαδηποτε λαβη ετσι και δε τις βγαλεις δε κανεις για ειδικες δυναμεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες