basil2 έγραψε:Γεια σας είμαι νέος στο Forum και δεν ξερω που να ρωτήσω. Γράφω εδώ και αν είναι το σβήνετε. Είχα δηλώσει Ειδικές δυνάμεις και έμαθα οτι μπαίνω Υγειονομικό Μεσσολογγίου. Θέλω να ρωτήσω αν περνάει απο εκει κλιμάκιος των ειδικών δυναμεων ώστε να παω. Ευχαριστω.
Στο Μεσολόγγι δεν είναι το Υγειονομικό αλλά στην Άρτα. Μήπως μπερδεύτηκες κάπου;
Το 2/39 είναι ΚΕΝ Πεζικού.(Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου)
Παρ'όλα αυτά για να σου απαντήσω όμως εννοείται ότι περνάει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων κανονικά.
Σε πόσες μέρες από τότε που παρουσιαζόμαστε έρχεται το κλιμάκιο για Ε. Δ. Και αυτούς που επιλέγουνε μετά τους πάνε στο Μεγάλο Πεύκο ή κατευθείαν στις Μοίρες (όπως έγινε στην ΕΣΣΟ του Νοέμβρη φέτος) ; Τέλος, εάν σε πάνε στο Μεγάλο Πεύκο στο τέλος και πριν φύγεις από εκεί μπορείς να επιλέξεις να συνεχίσεις Ε. Δ. Ή να πας πεζικό, γιατί έχω μάθει δύσκολα μπορείς να φύγεις από Ε. Δ. Ευχαριστώ.
basil2 έγραψε:Γεια σας είμαι νέος στο Forum και δεν ξερω που να ρωτήσω. Γράφω εδώ και αν είναι το σβήνετε. Είχα δηλώσει Ειδικές δυνάμεις και έμαθα οτι μπαίνω Υγειονομικό Μεσσολογγίου. Θέλω να ρωτήσω αν περνάει απο εκει κλιμάκιος των ειδικών δυναμεων ώστε να παω. Ευχαριστω.
Γεια σας. Ειμαι 17. Στη στρατολογια, αυτη που ρωταγε τα στοιχεια, οταν ηταν να επιλεξουμε κλαδο δεν ανεφερε τις Ε. Δ. Και ετσι επελεξα στρατο ξηρας. Τωρα τι θα γινει; Θα παω πιθανοτατα πεζικο η μπορω να επιλεξω αργοτερα Ε. Δ.(εννοω πριν παρουσιαστω και ερθει το κλιμακιο);
T.T.Ptr. έγραψε:Γεια σας. Ειμαι 17. Στη στρατολογια, αυτη που ρωταγε τα στοιχεια, οταν ηταν να επιλεξουμε κλαδο δεν ανεφερε τις Ε. Δ. Και ετσι επελεξα στρατο ξηρας. Τωρα τι θα γινει; Θα παω πιθανοτατα πεζικο η μπορω να επιλεξω αργοτερα Ε. Δ.(εννοω πριν παρουσιαστω και ερθει το κλιμακιο) ;
Μπορείς να επιλέξεις αργότερα όταν έρθει το κλιμάκιο
T.T.Ptr. έγραψε:Γεια σας. Ειμαι 17. Στη στρατολογια, αυτη που ρωταγε τα στοιχεια, οταν ηταν να επιλεξουμε κλαδο δεν ανεφερε τις Ε. Δ. Και ετσι επελεξα στρατο ξηρας. Τωρα τι θα γινει; Θα παω πιθανοτατα πεζικο η μπορω να επιλεξω αργοτερα Ε. Δ.(εννοω πριν παρουσιαστω και ερθει το κλιμακιο);
Οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι καλδος... Κλαδοι ειναι ΣΞ ΠΝ ΠΑ
Παιδια και εγω ΚΕΕΜ παρουσιαζομαι, σαν διαβιβαστης και ενας φιλος μ με ειπε πως απο εκει δεν μπορω να παω στις ειδικεs δυναμεις ισχυει; Και κατι ακομα, μπορω να μπω σαν πεζοναυτης η σε βαζουν οπου εχουν αναγκη;
Sofos20 έγραψε:Παιδια και εγω ΚΕΕΜ παρουσιαζομαι, σαν διαβιβαστης και ενας φιλος μ με ειπε πως απο εκει δεν μπορω να παω στις ειδικεs δυναμεις ισχυει; Και κατι ακομα, μπορω να μπω σαν πεζοναυτης η σε βαζουν οπου εχουν αναγκη;
Euxaristo.
Πες στον φίλο σου να μην το παίζει "ιστορίας" λοιπόν μπορείς να επιλέξεις εσύ που θες να πας όταν έρθει το κλιμάκιο
Δυο ερωτησεις για τον κυριο γκρικ αρμυ που ξερει παρα πολλα... Εχω επιλεγει να παρουσιαστω στην τριπολη πεζικο στις 9 του μηνος... Αλλα επιθυμω να παω ειδικες δυναμεις ως πεζοναυτης... Τι αθληματα πρεπει να περασω και περνεις περισσοτερα μορια αν πας πεζικο στην κυπρο η ως πεζοναυτης; Ευχαριστω πολυ
Φιλε μπορεις να δηλωσεις, και λογικα θα ειμαστε μαζι, γιατι και εγw εκει με βλεπω,20 καμσεις 4 ελξεις 1 χλμ, σε (χρονο) αν δεν κανω λαθος, μορια περνεις σιγουρα παραπανω, αλλα για κυπρο δεν ξερω
pezikarios έγραψε:Δυο ερωτησεις για τον κυριο γκρικ αρμυ που ξερει παρα πολλα... Εχω επιλεγει να παρουσιαστω στην τριπολη πεζικο στις 9 του μηνος... Αλλα επιθυμω να παω ειδικες δυναμεις ως πεζοναυτης... Τι αθληματα πρεπει να περασω και περνεις περισσοτερα μορια αν πας πεζικο στην κυπρο η ως πεζοναυτης; Ευχαριστω πολυ
1. Τα αθλήματα είναι αυτά που είπες. 2. Οι πεζοναύτες ανήκουνε στις ειδικές δυνάμεις οπότε παίρνεις τα ίδια μόρια με έναν καταδρομέα 3. Κύπρο πεζικό δεν παίρνεις μόρια