Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από vasilis »

Συγχαρητηρια! Ηταν αναμενωμενο πιστευω καθως ειναι πολυ ενημερωτικο σαν site πανω σε θεματα για το στρατο καθως δεν υπαρχει καποια επισημη σελιδα που να ενημερωνει τους απλους ανθρωπους οι οποιοι προκειται να υπηρετησουν την πατριδα τους πανω σε θεματα που τους απασχολουν γιατι απλως εχουν πληρη αγνεια και μαθαινουν τις βλακειες του καθενα απο το περιβαλλον τους! Συνεχειστε τη καλη δουλεια!
lostre 305eso Δ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
Επικοινωνία:

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από lostre 305eso Δ »

Μπραβο κα πλι μπραβο στραταρχα στην υπεροχη δουλεια που εχεις κανεις κ φυσικα πολλα ευχαρισω κ συχαριτηρια αξιζουμε εμεισς που εχουμε μπει μεσα κ το ενημερωνουμε κ επισης το κανουμε οσο πιο ζωντανο μπορουμε... Λοιπν μπραβο μας κ περιμενουμε ολι τον διαγωνισμο...
Anonymous

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από Anonymous »

yandr έγραψε:

Αγαπητοί χρήστες του forum!

Με μεγάλη μου χαρά σπεύδω να σας ανακοινώσω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ο δικτυακός τόπος skopia@gr ξεπέρασε τις 40 χιλιάδες επισκέψεις σε μηνιαία βάση. Πιο συγκεκριμένα, Από τις 22 σεπτεμβρίου 2008 ως τις 22 οκτωβρίου 2008 το site δέχθηκε 40495 Επισκέψεις.

Η αύξηση σε σχέση με το ίδιο διάστημα ένα χρόνο πριν (το 2007) είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή, αφού από τις 22 σεπτεμβρίου 2007 ως τις 22 οκτωβρίου 2007 το site δέχθηκε 9791 Επισκέψεις.

Εξίσου Εντυπωσιακή ήταν και αύξηση των σελίδων που προβλήθηκαν, από 81463 σε 281914 pageviews (+ 246%) . Σύντομα αναμένεται να ξεπεράσουμε και το φράγμα των 300 χιλιάδων pageview και υπόσχομαι όταν συμβεί αυτό να έχουμε και έναν διαγωνισμό με έπαθλο που είναι ακόμη υπό σκέψη.

Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε το site και στο μέλλον.

Μαζι με το μπραβο να προσθεσω οτι ηταν εκπληξη για μενα αυτο το site, το βρηκα τυχαια πριν 15 μερες περιπου και επειδη φανταζομαι οτι ειμαι μεγαλυτερος απο τους περισοτερους εδω (κανα δυο δεκαετιες) θελω να πω οτι αλλαζει λιγο την εικονα που εχω για τους εφηβους (και λιγο μεγαλυτερους), κλεινω με το οτι δεν χρειαζεται να εισαι φασιστας , πολεμοκαπηλος κ. Τ. Λ. Για να στηριζεις την αμυνα της χωρας σου, πρεπει να εισαι απλα πολιτης και οχι λαος.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 42

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

Το παρακάναμε με την επισκεψιμότητα. Αν συνεχίσουμε έτσι τα pageview αυτό το μήνα μπορεί ναξεπεράσουν τις 400 χιλιάδες.

Ξεπέρασα τα 50GB bandwidth και μου ζήτησαν περισσότερα χρήματα για την φιλοξενία του site!

Δεν πειράζει, όλο και κάτι βγαίνει από τα κλικ πάνω στις διαφημίσεις.
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Γιατι δεν λες σε όλους όσους μπένουν να πατάνε και πάνω σε μια διαφημιση που και που... ; Πιστεύω πως θα βοηθουσε... Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Ξαναρθα γι αυτο ανεβηκαν τα click! Εικόνα

Πρεπει ομως να φτιαξεις και τα βιντεο.

Το δικο μου (Ξιφολόγχη σελ.2) δεν παιζει! Εικόνα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

UFO έγραψε:Ξαναρθα γι αυτο ανεβηκαν τα click! Εικόνα

Πρεπει ομως να φτιαξεις και τα βιντεο.

Το δικο μου (Ξιφολόγχη σελ.2) δεν παιζει! Εικόνα Εικόνα

Λοιπόν, κοίτα ποιο είναι το πρόβλημα.

Αρκετοί επισκέπτες γράφουν μονάχα με κεφαλαία γράμματα. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω δει σε κανένα forum ξενόγλωσσο, καθαρά ελληνική πρωτοτυπία (και φυσικά αρνητική πρωτοτυπία).

Για το λόγ αυτό, έφτιαξα λίγο κώδικα που φτιάχνει πεζοκεφαλαία γράμματα.

Στο youtube, οι διευθύνσεις των βίντεο είναι case sensitive και επειδή αλλάζουν τα γράμματα σε πεζοκεφαλαία χαλάνε οι διευθύνσεις.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

19adonis92 έγραψε:Γιατι δεν λες σε όλους όσους μπένουν να πατάνε και πάνω σε μια διαφημιση που και που... ; Πιστεύω πως θα βοηθουσε... Εικόνα Εικόνα

Απαγορεύεται να προτρέπεις τους επισκέπτες να κάνουν κλικ πάνω στις διαφημίσεις...
Anonymous

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Να ξερεις οτι το προβλημα με τα link ειναι πιο (σπαστικο) για τον μεσο χρηστη , Απο οτι τα κεφαλαια.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

Εμένα όμως με ενοχλούν περισσότερο τα κεφαλαία Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

Άλλο ένα ρεκόρ καταρρίφθηκε, καθώς τα pageviews για τις τελευταίες 30 ημέρες έφθασαν τα 420 χιλιάδες!

Εάν το site συνεχίσει με το ρυθμό αυτό, σύντομα θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο pageviews.

Θα ήθελα να παινέψω τον εαυτό μου, ωστόσο οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι χρήστες του forum που με την πολύτιμη συνεισφορά τους κάνουν τον δικτυακό τόπο πιο χρήσιμο.

Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά και αν πάμε στα 500.000 pageviews θα κάνουμε στα σίγουρα ένα ακόμη διαγωνισμό με καλύτερο δώρο.

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Μπράβο! Συγχαρητήρια! Το αξίζει η σελίδα και με το παραπάνω! Ο διαγωνισμός πάντως πότε έγινε και δεν το πήρα χαμπάρι;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

Markos_Hdi έγραψε: Ο διαγωνισμός πάντως πότε έγινε και δεν το πήρα χαμπάρι;

Απαντήστε και κερδίστε
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Δημοσίευση από yandr »

Μόλις ξεπεράσαμε άλλο ένα φράγμα, αυτό των 500 χιλιάδων pageviews.

Για το λόγο αυτό, σύντομα θα ανακοινώσω νέο διαγωνισμό με πολύ καλύτερο δώρο από τον πρώτο.

Επειδή πρέπει να βρω τόσο το έπαθλο όσο και το αντικείμενο του διαγωνισμού, μπορεί να μου πάρει αρκετές ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, θα γίνει εμφανής ανακοίνωση σε όλα τα forum.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης