Πώς είναι στις Ειδικές Δυνάμεις;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Αν είσαι αδιάφορος και νούμερο γίνετε. Αυτούς τους κόβουν και μάλιστα πολλές φορές 1 μήνα πριν απολυθούν και έτσι το φυσάν και δεν κρυώνει. Είχα δει κάτι τέτοιες περιπτώσεις.11 μήνες στις ειδικές δυνάμεις και στο τέλος πεζικό. Ι-ΜΑΚ
Απο τις διαθεσιμες απαντησεις εγω δεν συμφωνω με καμια... Ο Ες εχει αλλαξει αρκετα τα τελευταια χρονια κ μαζι κ οι ειδικες δυναμεις. Παλιοτερα σου αλλαζαν τα φωτα, αυτο ειναι σιγουρο. Απο το 1999-2000 νομιζω οτι εχει πεσει γραμμη απο ψηλα κ τα πραγματα εχουν χαλαρωσει πολυ. Σιγουρα οι ΕΔ δεν ειναι πεζικο αλλα μην πιστευετε κ ιστοριες με αρκουδες στα βουνα. Παπατζα ΛΟΚ. Αν τα πραγματα ηταν οπως παλια τοτε θα κοβοντουσαν οι μισοι απο αυτους που πανε. Οχι μονο γιατι η σωματικη καταπονηση ηταν μεγαλυτερη αλλα κυριως για τονψυχολογικο πολεμο που γινοταν. Κ τωρα γινεται αλλα καμια σχεση. Ουτε οι ασκησεις που γινονται τωρα μπορουν να συγκριθουν βεβαια.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Δεν πρόσεξα αν έχει ποσταριστεί άλλο τετοιο θέμα όποτε ένα συγγνωμη στον admin αν αναγκαστεί να το μετακινήσει. Στο ψητό τώρα. Ένα φιλαράκι μου δήλωσε ειδικές δυναμείς σώμα καταδρομέων και έχει μερικές απορίες.1ον τι εκπαιδευση υπάρχει 2ον ακούγεται οτι πας ειδικες δυνάμεις και βγαίνεις νοικοκυρούλα, ισχύει;3ον ποιες είναι οι απαιτήσεις και ποια η διαδικασια επιλογης. Παρακαλω απαντηστε χωρις φοβο και πάθος και χωρις στρατοκαυλισματα.
Μιλάω μονο από προσωπική εμπειρία, στο τονίζω και λέω τα εξής:1. Στο Πευκο εχει καμια νυχτερινή, λιγη γυμναστικούλα, λιγο σουρσιμο και πολυ πιξιμο και καψωνι.2. Το καλύτερο θα ειναι να μη διαλάξει ειδικότητα που η εκπάιδευση γινεται στο Πευκο.3. Υπάρχουν τρεις "κατηγορίες": Οι ΛΟΚ, οι αμφίβιοι και οι αλεξιπτωτιστές. Πιο λούφα ειναι το δευτερο, λιγοτερες ασκησεις κλπ.4. Αν θέλει οντως να πάει να βάλει μεσον
gioalex έγραψε:Τι μου θύμησες τώρα!
Ρεντίνα Ιανουάριος 2006. Έχουμε φάει το κρύο και το χιόνι της αρκούδας...
Όποιος έπεφτε πρώτος στον ταρζάν έσπαγε τον πάγο, άσε εκεί στο έρπην το χιόνι ήταν μέχρι το σύρμα! Και εκείνος ο αράπης, πιο μαύρος και από τον Καζαμπούμπου ήταν... Μας τράβαγε και απο "Με αρετή και Τόλμη" 3 φορές τον πέρασα. Τουλάχιστον με έδειξαν!
Δες τα βίντεο ΚΕΑΡ 1,2,3 και 4 στο youtube
Εσύ ήσουν στο ΚΕΑΠ, δεν ήσουν ΛΟΚ. Έτσι δεν είναι;
Ενοώ δεν ήσουν απλός στρατιώτης ΛΟΚ, ίσουν έφεδρος αξιωματικός, γιαυτό και πήγες ΚΕΑΠ.
Εγώ πιστεύω οτι για να πας ΕΔ πρέπει να έχεις το μικρόβιο μεσα σου... Να αγαπάς πολύ την Ελλάδα και να το λέει η ψυχη σου... Άμα πας μόνο για τα μόρια και για το καύχημα πως πήγες ΕΔ είσαι τελειωμένος...
-
- Στρατιώτης
Η σωματικη κουραση αντεχεται... Ο ψυχολογικος πολεμος ειναι που σε λυγιζει στις ειδικες δυναμεις...
Υπομονή σε οσους επιλέξουν να κάνουν εκει τη θητεία τους. Πάρτε το σαν μια εμπειρία, ετσι μονο θα περάσει ο καιροε και θα περάσετε και εσεις καλύτερα.
Φιλε κουτρουμπα την καλύτερη κουβέντα ειπες. ΥΠΟΜΟΝΗ
Κανονικά ναι
Ρε παιδια εγω δεν τα παω καλα με τις καμψεις... Απο τρεξιμο δεν εχω προβλημα και ουτε και σε ψυχοπολεμο... Υπαρχει περιπτωση στην αρχη να κοπω επειδη δεν εκανα πολλες καμψεις; Διοτι δεν προπονουμαι τελευταια και σε 5 μερες φευγω για νεα περαμο... Σορρυ για το ηλιθιο προβλημα αλλα πραγματικα εκανα μερικες και πιαστηκαν οι μασχαλες μου... Λετε εκει να συνηθησω;
Φρόντισε να 'ξεπιαστούν' οι μασχάλες σου φίλε καθότι εμάς μας είχαν ξεκωλιάσει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδια μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε ποσες καμψεις ελξεις και τρεξιμο θα συναντησω στους καταδρομεις;
Άπειρες κάμψεις. Κάθε λίγο και λιγάκι θα σου λένε "πέσε και παίρνε 5-10-20"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες