Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές
Δυσκολο... Πολυ.
Εγω θα προσπαθησω για κανα 17.5-18 στο 1ο πεδιο, δηλαδη για κανα 16-16.5 στο 4ο... Παμε ετσι και ο θεος βοηθος.
(Για οποιον θελει, εχω αναλυτικη περιγραφη πως βγαινουν στο περιπου τα μορια, σε αλλο θεμα)
Εγω θα προσπαθησω για κανα 17.5-18 στο 1ο πεδιο, δηλαδη για κανα 16-16.5 στο 4ο... Παμε ετσι και ο θεος βοηθος.
(Για οποιον θελει, εχω αναλυτικη περιγραφη πως βγαινουν στο περιπου τα μορια, σε αλλο θεμα)
Δεν ειναι τοσο δυσκολο φιλε εχαλλου η στατιστικη γενικης ειναι ευκολουτσικο μαθημα. Τωρα νταξει στη κατ να γραπσεις ενα μεσο ορο 16 κ εκθεση 17 κ εισαι οκ
Ειναι δυνατον να εχει περασει καπιος ευελπιδων απο θεωριτικη; Προσωπικα το θεωρω αδικια να κοβεται η θεση καπιου απο τεχνολογικη η θετικη απο εναν θεωριτικο. Αφου η σχολη εχει σαν κυρια μαθηματα μαθηματικα φυσικη και χημεια και καποια θεωριτικα οπως ιστορια και κοινωνιολογια που δεν χρειαζεται να ησουν θεωριτικη για να τα διαβασεις. Ο στρατος χρειαζεται θετικα μυαλα. Αφου να σκεφτειται οτι οι σχολες ΣΜΥ ΚΑΙ ΣΜΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 5 ΠΕΔΙΟ βγηκαν απο φετος απο αυτο το πεδιο και ενταχθηκαν στο 2 πεδιο των θετικων επιστημων στο 4 πεδιο υπηρχαν και συνεχιζουν να υπαρχουν. Δεν χρειαζεται μυαλο για να καταλαβεται γιατι το εκαναν αυτο. Γιατι επερναν οικονομια αυτοι απο θεωριτικη και πηγαιναν σμυ και σμυν. Οχι βεβαια πως τωρα δεν μπορουν. Με τα γελοια θεματα που τους βαζουν μαθηματικα γενικης ωστε να γραφουν 20 και οι θεωριτικοι.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Αν θέλεις την άποψή μου το σύστημα δεν είναι τέτοιο που να αναδεικνύει ποιοί αξίζουν και ποιοί όχι να εισέλθουν στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ. Προσωπικά πιστεύω πως ο στρατός θέλει πατριώτες και όχι επιστήμονες. Τους επιστήμονες τους έχει απ'τις ΣΣΑΣ και ΣΑΝ.Χρηστος έγραψε: Ειναι δυνατον να εχει περασει καπιος ευελπιδων απο θεωριτικη; Προσωπικα το θεωρω αδικια να κοβεται η θεση καπιου απο τεχνολογικη η θετικη απο εναν θεωριτικο. Αφου η σχολη εχει σαν κυρια μαθηματα μαθηματικα φυσικη και χημεια και καποια θεωριτικα οπως ιστορια και κοινωνιολογια που δεν χρειαζεται να ησουν θεωριτικη για να τα διαβασεις. Ο στρατος χρειαζεται θετικα μυαλα. Αφου να σκεφτειται οτι οι σχολες ΣΜΥ ΚΑΙ ΣΜΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 5 ΠΕΔΙΟ βγηκαν απο φετος απο αυτο το πεδιο και ενταχθηκαν στο 2 πεδιο των θετικων επιστημων στο 4 πεδιο υπηρχαν και συνεχιζουν να υπαρχουν. Δεν χρειαζεται μυαλο για να καταλαβεται γιατι το εκαναν αυτο. Γιατι επερναν οικονομια αυτοι απο θεωριτικη και πηγαιναν σμυ και σμυν. Οχι βεβαια πως τωρα δεν μπορουν. Με τα γελοια θεματα που τους βαζουν μαθηματικα γενικης ωστε να γραφουν 20 και οι θεωριτικοι.
-
- Λοχίας
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Πεστα... Ετσι ακριβως ειναι...
Φετος δινεις για σσε;ΤΑΚΗΣ έγραψε:Πεστα... Ετσι ακριβως ειναι...
-
- Λοχίας
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Γιαννηςς έγραψε:Φετος δινεις για σσε;ΤΑΚΗΣ έγραψε:Πεστα... Ετσι ακριβως ειναι...
οχι... Πρωτη λυκειου παω...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Φιλε χρηστο γινεσαι γραφικος κ αυτα π λες δεν υφιστανται. Εγω π ειμαι θεωρητικη μπορει να χειριζομαι καλυτερα κ με μεγαλυτερη συνεση καταστασεις μες στο στρατευμα κ ας μην ειμαι καλος στη φυσικη και στα μαθηματικα. Οι αποψεις σου περι μαθηματικων μυαλων στα ΑΣΕΙ καθε αλλο παρα σωστες ειναι δεν θελουμε καθηγητες ηγητορες θελουμε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Ξυνεις πληγες, και εγω θελω λιγο παραπανω δραση. Αλλα δυστυχως οι της θεωρητικης ειμαστε στα αζητητα. Αστα να πανε. Αμα εισαι 2α ξεσκισου στα μαθηματικα, αμα δεν θες να πας στο υποκαταστατο (εξισου ομως σημαντικο ετσι; Εννοω σσασ) της ευελπιδων.
Ασε φιλε, εχω τρελαθει και απο τα νευρα καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη, που δε διαλεξα Τεχνολογικη. Δεν το χα ψαξει καλα το θεμα. Με τον κολλητο, στοχευαμε και οι δυο Ευελπιδων. Αυτος γνωστης των Μαθηματικων απο αρχη, διαλεξε Τεχνολογικη. Εγω δεν το κανα... Τωρα πια, οσο και διαβασμα να ριξω, κατευθυνση δεν αλλαζω. Τωρα πια παω για 3η Λυκειου και δεν σκεφτομαι να παρω Μαθηματικα Επιλογη γιατι 1.700 μορια, ειναι πολλα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Κριμα
. Οσοι προλαβενετε αλαξτε κατευθυνση. Η θεωρητικη δεν αξιζει μια

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Διαφωνο φιλε για οσα λες για τη θεωρητικη... Ειναι μια κατευθυνση που σου δινει τη δυνατοτητα να γραψεις πολυ καλα αν αφοσιοθεις στο διαβασμα και να περασεις και σε στρατιωτικη σχολη (βλεπε σσας). Αντιθετα σε τεχνολογικη-θετικη δεν πρεπει να ειναι κανεις σιγουρος για τα μορια που θα πιασει μιας και ο παραγοντας τυχη παιζει σημαντικο ρολο... 

-
- Λοχίας - Έφεδρος
Μειονεκτηματα της θεωρητικης:
Πρεπει να διαβασεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να περασεις
Οι θεσεις που προσφερουν οι σσας σχολες ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ
Οτιδηποτε αλλο και αν περασεις θα εχεις δυσκολη επαγγελματικη αποκατασταση.
Τεταρτον (o chrpat Θα καταλαβει) που να προσεξεις με τοσα κοριτσια γυρω σου. Μια χρονια πεθανα μεσα στην ταξη δεν παλευεται (παντα με μια δοση χιουμορ ετσι;).
Συν τοις αλλοις σε βαζουν σε καλουπια, ιδιως στα κειμενα. Το τι θα γραψεις ειναι STANDAR
Πρεπει να διαβασεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να περασεις
Οι θεσεις που προσφερουν οι σσας σχολες ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ
Οτιδηποτε αλλο και αν περασεις θα εχεις δυσκολη επαγγελματικη αποκατασταση.
Τεταρτον (o chrpat Θα καταλαβει) που να προσεξεις με τοσα κοριτσια γυρω σου. Μια χρονια πεθανα μεσα στην ταξη δεν παλευεται (παντα με μια δοση χιουμορ ετσι;).
Συν τοις αλλοις σε βαζουν σε καλουπια, ιδιως στα κειμενα. Το τι θα γραψεις ειναι STANDAR
Καλα, οντως, ειναι απιστευτα δυσκολο να πιασεις τα μορια της ΣΣΑΣ. Και αν δεν εισαι αριστουχος απο αρχες λυκειου, τοτε πρεπει να κανεις το ακατορθωτο για να περασεις.
Μπαμπη, και που να δεις σε τιποτα φιλολογικες-ιστορικες σχολες... Εκει πας μονο για να περασεις 4 ωραια χρονια και να ευχαριστηθει ο ''φιλαρακος''σου εκει κατω
Μπαμπη, και που να δεις σε τιποτα φιλολογικες-ιστορικες σχολες... Εκει πας μονο για να περασεις 4 ωραια χρονια και να ευχαριστηθει ο ''φιλαρακος''σου εκει κατω

-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ναι ρε συ, αφου αν δεν περασω σσασ. Σκεφτομαι πρωτα παιδαγωγικο και μετα μεταπτυχιακο νηπιαγωγων (αναλογια 100 προς 1).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες