ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Γεια σας παιδια!! παρουσιαζομαι 13/8/08 στο Πευκο! τι σειρα ειμαι; στο χαρτι που μου εστειλαν δεν λεει. ευχαριστω εκ των προτερων.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ρε παιδια ειναι κανενας για πευκο απο θεσσαλονικη;
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΣΕΡΩ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΕΙΜΑΙΣΤΕ 08 304 Γ ΕΣΣΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΤΗΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ... ΟΠΟΤΕ... ΤΗΑ ΤΑ ΠΟΘΜΕ ΣΤΙΝ ΚΙΠΡΟ
-
- Στρατιώτης
"ολε" αν θες πςσ μου και το επιθετο σου ρε μηπως σε πετυχω πουθενα.
εμενα με λενε ΤΑΓΓΙΛΗ ΓΙΑΝΝΗ
εμενα με λενε ΤΑΓΓΙΛΗ ΓΙΑΝΝΗ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα οσοι ειναι να μπουμε ΕΔ αλεξιπτωτα... εκοψα αναβολη 15/9
ρε παιδια ποιος ξερει να μου πει α) ποσο καιρο ειναι η εκπαιδευση στο μεγαλο πευκο;
β)μετα απο πιο χρονικο διαστημα δηλωνεις που θελεις να πας(λοκ, μακ κτλ.)
ευχαριστω.
β)μετα απο πιο χρονικο διαστημα δηλωνεις που θελεις να πας(λοκ, μακ κτλ.)
ευχαριστω.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Οι δηλώσεις είναι στις πρώτες μέρες στο Πεύκο. Η εκπαίδευση είναι ως εξής - 2 βδομάδες για παρέλαση και ορκωμοσία.4 βδομάδες βασική εκπαίδευση.4 βδομάδες προχωρημένη εκπαίδευση ΠΕΝ και 2 βδομάδες ειδικότητα. Μετά στις μονάδες
Θα ηθελα να μου πειτε αν οταν καποιος παρουσιαζεται στο μεγαλο πευκο υπαρχει περιπτωση να μην υπηρετησει εκει για ολο το χρονικο διαστημα Της θητειας του Και να τον στειλουν καπου αλλου; Και συγκεκριμενα γινεται να τον στειλουν στην Κρητη; Ευχαριστω... 

Και εγω 11 παρουσιαζομαι... εκει παιζουν και πολλα πραματα οχι μονο τσιγαρο... μην ανυσιχεισ δεν κοβεσαι γι αυτο, και εγο καπνιζω τα λεμε μεσα παιδια
-
- Επιλοχίας
Φυσικα και υπαρχει... το πευκο ειναι κεντρο... κρητη στο μαλεμε... !στεφανία έγραψε: Θα ηθελα να μου πειτε αν οταν καποιος παρουσιαζεται στο μεγαλο πευκο υπαρχει περιπτωση να μην υπηρετησει εκει για ολο το χρονικο διαστημα Της θητειας του Και να τον στειλουν καπου αλλου; Και συγκεκριμενα γινεται να τον στειλουν στην Κρητη; Ευχαριστω...
-
- Συνταγματάρχης
Ναί αλλά δεν είναι μόνο η Κρήτη στους τόπους μεταθέσεων...ΗΛΕΚΤΡΑ έγραψε:Φυσικα και υπαρχει... Το πευκο ειναι κεντρο... Κρητη στο μαλεμε... !στεφανία έγραψε: Θα ηθελα να μου πειτε αν οταν καποιος παρουσιαζεται στο μεγαλο πευκο υπαρχει περιπτωση να μην υπηρετησει εκει για ολο το χρονικο διαστημα Της θητειας του Και να τον στειλουν καπου αλλου; Και συγκεκριμενα γινεται να τον στειλουν στην Κρητη; Ευχαριστω...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Χθες ορκίστηκα και βγήκα :P εντυπωσεις; Δεν ειναι τοσο δυσκολα οσο περίμενα :/ αν και ακόμα κανουμε εκπαιδευση πεζικου (αφου τα 400 απο τα 760 ατομα ειναι Ιαδες / Ατομα που δεν θελουν να παραμεινουν Ε. Δ. και απλα κατατυχη τους ηρθε το χαρτι για Ε. Δ. ). Ο 5ος Λοχος εχει θεικά στελέχη :) απο ΛυΛ (εκπαιδευτες) έως και τον Λοχαγό μας :) (αυστηροί αλλα νοιάζονται και σε ενα προς ενα ειναι πιο χαλαροι) φυσικά αν δεν εισαι ατομο που κανει ***** σιγουρα θα περασεις καλά :)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Αληθεια απο υπνο πως ειναι; Υπαρχουν ωρες ξεκουρασης;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
22-23 ωρα το βραδυ κοιμόμαστε έως τις 6:00 (επειδη ειμαστε νεοπες ακόμα και αργουμε για αναφορα) πιο μετα θα 3υπναμε 6:30 και θα κοιμομαστε χαλαρα 22:00 (8.5 ωρες υπνο :O ) (εκτος κι αν εισαι θαλαμοφύλακας :P)
Πεμπτη παμε για βολη :) 14 χλμ πορεια ! \ο/
Πεμπτη παμε για βολη :) 14 χλμ πορεια ! \ο/

-
- Στρατιώτης
Πεμτη τελικα; Μια χαρουλα
Θαλαμοφυλακας ειμαι...
Αντε δευτερα μεσα και μετα παμε για οπλα
Μια χαρουλα
Θαλαμοφυλακας ειμαι...
Αντε δευτερα μεσα και μετα παμε για οπλα