Μάγειρας στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
297 LELE
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από 297 LELE »

Γεια σου φιλε λιπον αμα εισαι και σε μοναδα που ειχε ατομα εισαι και τυχεροσ δεν θα κανεισ σκοπια αλλα αμα δεν εχει Κριμα θα μαγειρευεισ και μετα σκοπια

Anonymous

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Anonymous »

Θελω να σας κανω μια ερωτηση
στην πολιτικη μου ζωη ημουν βοηθως μαγειρα κ τωρα που κανω την θειτια μου με εβαλαν μαγειρα. Οταν τελειωσω περνω καποιο πτυχειο; Που μπορω να πιασω δουλεια οταν τελειωσω την θειτια μου;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Anonymous

Μάγειρας στο στρατό

Γεια σας θα ηθελα να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεισ=> πριν μπω στο στρατο ημουν βοηθως μαγειρα κ τωρα που υπηρετω με εχουν βαλει μαγειρα οταν τελειωσω την θειτια μου θα παρω καποιο πτυχειο; Θα μπορεσω να βρω δουλεια; Ευχαριστω
Anonymous

Μάγειρας στο στρατό

Δεν εχει σημασια αν εισαι μαγειρας στο κεντρο εκπαιδευσης. Το θεμα ειναι να σου ερθει ειδικοτητα μαγειρα. Αν σου ερθει τοτε πας γυθειο για 4 βδομαδες και αλλες 2 σπαρτη και σοθ δινοθν χαρτη μαγειρα. Υποτιθεται αναγνωρισμενο Εικόνα απο την ευρωπαικη ενωση... Αυτα... Καλη θητεια
Anonymous

Μάγειρας στο στρατό

Γεια σας παρουσιαζομε στον αυλωνα 10 νοεμβριου εχω τελειωσει μαγειρας λεει για μαγειρας εκει;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Έχει πολύ δουλειά ο μάγειρας φίλε μου. Από το πρωϊ μέχρι το βράδι είσαι στο πόδι. Τουλάχιστον δεν έχεις υπηρεσίες.
geokam
Πολίτης
Πολίτης

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από geokam »

Καλησπερα παιδες...

Ειμαι καινουριος στο σαιτ και στο συστημα... Εικόνα θα παρουσιαστω τον μαιο! Ειμαι φοιτητης!
1 Ξερει κανενας αν μπορω να μπω μαγειρας δεδομενου οτι δουλευα σε εστιατοριο 3 χρονια; Η χρειαζεται μεσο;

2 μπορω οσο κανω τη θητεια μου να ταξιδεψω εξωτερικο;

3 με τις αδειες τι παιζει; Δηλαδη αν εχω καποια τιμητικη μπορω να την "κολλήσω" μαζι με κάποια που δικαιουμαι ηδη;
Εικόνα Ευχαριστω εκ των προταιρων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

geokam έγραψε:Καλησπερα παιδες...

Ειμαι καινουριος στο σαιτ και στο συστημα... Εικόνα θα παρουσιαστω τον μαιο! Ειμαι φοιτητης!
1 Ξερει κανενας αν μπορω να μπω μαγειρας δεδομενου οτι δουλευα σε εστιατοριο 3 χρονια; Η χρειαζεται μεσο;

2 μπορω οσο κανω τη θητεια μου να ταξιδεψω εξωτερικο;

3 με τις αδειες τι παιζει; Δηλαδη αν εχω καποια τιμητικη μπορω να την "κολλήσω" μαζι με κάποια που δικαιουμαι ηδη;
Εικόνα Ευχαριστω εκ των προταιρων

1) αν ξέρει να μαγιρεύεις θα το δηλώσεις την πρώτη μέρα που θα παρουσιαστείς
2) Πρέπει να το δηλώσεις 1 μήνα πρίν και για να σε αφήσουνε πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο
3) Μπορείς
soldier84
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από soldier84 »

Εχω μέσο που μπορεί να με βάλει σχολή μαγείρων. Γνωρίζει κανείς αν αξίζει ;
Ευχαριστώ

υ. Γ. Ο πρώτος μήνας μεταθεσης κοντευει...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

soldier84 έγραψε:Εχω μέσο που μπορεί να με βάλει σχολή μαγείρων. Γνωρίζει κανείς αν αξίζει ;
Ευχαριστώ

υ. Γ. Ο πρώτος μήνας μεταθεσης κοντευει...
εαν σε ενδιαφερει το αντικειμενο, ναι. Θα εχεις μια προσθετη εκπαιδευση
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από tsiripobina »

Παιδια δωστε πληροφοριες σχετικα με αυτο...
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Δεν ξερω κατι παραπανω, γενικα και αντικειμενικα μιλησα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Rojoblanco έγραψε:

Εγω προσωπικα επεσα κ σε πολυ μαυρη μοναδα (289 ΤΠ-Σαμοθρακη) με δικα ΟΥΚΑ κ γενικα ειμασταν σχεδον σαν ειδ. Δυναμεις!2 ατομα ταιζαμε καθημερινα 250 ατομα + 3 φυλακια σε αθλιες συνθηκες μαγειριου κ καπακι φευγαμε για σκοπιες, πορειες, στιβους μαχης κλπ τεσπα... Ειναι που θα πεσεις... Αλλου μπορει να εισαι μαγειρας κ να εισαι αραχτος κ αλλου να τρεχεις κ να μην φτανεις!

το καλυτερο βεβαια ειναι να μπεις σε λεσχη αξιωματικων οπου περνας λουκουμι...
ναι υπηρχε ενας διοικητης πορωμενος στο 289πτ. Μη νομιζεις οτι αλλαξαν πολλα απο τοτε. Αν ησουν πζ οντως ειχες προβλημα. Οι καλυτεροι που υπηρετουν εκει ειναι οι δβ και ιδιως αυτοι που κανουν υεσα. Ολη την μερα στο καραβι και τυγχανουν καλυτερης μεταχειρισης απο το δκτη του ταγματος που τωρα βεβαια εγινε σπ
kwstaw

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από kwstaw »

Καλησπερα σε ολους, ηθελα να ρωτησω πως γινεται να παω μαγειρας στο στρατο; Δεν εχω καποιο πτυχιο απλως λογω του οτι μενω μονος μου εχω μαθει να μαγειρευω πολυ καλα μεσα απο βιβλια κ συνταγες. Επισης θελω να ξερω και τι τρωω κ να μην μενω νυστικος κ εγω κ οι υπολοιποι. Αν γνωριζει καποιος ας αναφερει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα αναφέρεις ότι έχεις γνώσεις μαγειρικής τώρα άλλος τρόπος εκτός του βύσματος δεν νομίζω να υπάρχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Μάιος 30, 2010 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες