221 ΤΕ - Μυτιλήνη
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Παίδες καλημέρα κι απο μένα.
Αυτό πυ έχω να πώ ειναι μακριά απο το 296 ΜΚ/ΤΕ
5 Μήνες εκεί μου έβγαλαν το γάλα της μανούλας μου,2ος Λόχος.
Στο 398 ΕΑΡΜΕΘ περάσαμε τζάμι. Είχαμε πάει για εκπαίδευση 1 μήνα για την ειδικότητα (ΟΔΕΡΠΑΣ) Ωραίο στρατόπεδο αλλα η Αγία παρασκευή δεν λέει μία.
Αυτό πυ έχω να πώ ειναι μακριά απο το 296 ΜΚ/ΤΕ
5 Μήνες εκεί μου έβγαλαν το γάλα της μανούλας μου,2ος Λόχος.
Στο 398 ΕΑΡΜΕΘ περάσαμε τζάμι. Είχαμε πάει για εκπαίδευση 1 μήνα για την ειδικότητα (ΟΔΕΡΠΑΣ) Ωραίο στρατόπεδο αλλα η Αγία παρασκευή δεν λέει μία.
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Συγνώμη, είναι το μονο κέντρο εκπαίδευσης στη Μυτιλήνη ή υπάρχουν και άλλα;
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Αν και το θεμα ειναι το 221...
Περασατε καλα στην 398; Αρα ειχατε τον Τσομπλο, ε;
Καταραμενος ουλαμος, μονο εκει ηταν χαλια...
Προς γνωση η 398 εγινε 50% επανδρωση και ειναι πιο δυσκολα τωρα.
Περασατε καλα στην 398; Αρα ειχατε τον Τσομπλο, ε;
Καταραμενος ουλαμος, μονο εκει ηταν χαλια...
Προς γνωση η 398 εγινε 50% επανδρωση και ειναι πιο δυσκολα τωρα.
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Παρουσιαζομαι 18 Μαιου στο 221ΤΕ Μυτιληνη... Αντε καλη θητεια να χουμε αλανια... Χαρτι βεβαια δεν μου ηρθε ακομα και δεν ξερω καν ποτε θα μου ερθει. Το εμαθα απ το στρατολογικο γραφειο οπου ειχα κανει αιτηση να παρουσιαστω στο νησι αφου αρχικα μου ειχε βγει να παρουσιαστω Τριπολη... 

... Τωρα ομως 

221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Ημουν αλφαμιτης στο 221 τε το 1986 για 14 μηνες. ακομα και τοτε ηταν πολυ καλα. αν μεινεις 221 προσπαθησε να πας στο φυλακιο χαραμιδ6ας. θα περασεις. ζαχαρη!
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Ηρεμο στρατοπεδο αλλα πολυ υπηρεσια εκει α ρε γκασμαδια... Χαραμιδα δεν υπαρχει πια αλλα το κουτσουκιδι ζει! Το προβλημα ειναι οτι ανηκει στο 296 στη μορια αλλα περασα καλα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Το 221 ειναι πλεον στο αεροδρομειο (για οσους ξερουν στον ε. Μ. Λ.) στην βαρεια που ηταν το 221 ειναι τωρα ς. Ο. Α.
Το 221 δεν εχει φυλακια τωρα.
Το 221 δεν εχει φυλακια τωρα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Τελος ιανουαριου το 221 κλεινει πλεον
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Κριμα! Τωρα θα μας τρεχουν αλλου... Υπαρχει περιπτωση να ξανανοιξει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Τελικα εκλεισε το "221 τε/κεν - μυτιλήνης" η οχι;
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Οι καλύτερες αναμνήσεις μου από το στρατό ηταν το 9 μηνο που έκανα στο 221. Πολύ καλή εμπειρία, κοντά στην πόλη, κοπάνες από τη ρεματιά, βόλτες στα φυλάκια σαν οδηγός Λοχαγού φυλακίων, πέρασα πάρα πολυ ωραία.266 ΕΣΣΟ.
Απο το κέντρο ακόμα μου είχαν πει οτι είναι βυσματικό στρατόπεδο και θα καλοπεράσω...
κάποια στιγμή πήγα και για μετεκπαίδευση και είδα οτι τελικα είχε γίνει ΚΕΝ εκει που βρισκόταν παλιά ο ΕΜΛ. Πολύ καλές εγκαταστάσεις. Αν δεν έχει κλείσει θα ναι τυχερός όποιος πάει εκεί.
Απο το κέντρο ακόμα μου είχαν πει οτι είναι βυσματικό στρατόπεδο και θα καλοπεράσω...
κάποια στιγμή πήγα και για μετεκπαίδευση και είδα οτι τελικα είχε γίνει ΚΕΝ εκει που βρισκόταν παλιά ο ΕΜΛ. Πολύ καλές εγκαταστάσεις. Αν δεν έχει κλείσει θα ναι τυχερός όποιος πάει εκεί.
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Οδηγός ΑΤ -Σκαπανέας έγραψε: Αν δεν έχει κλείσει θα ναι τυχερός όποιος πάει εκεί.
Δεν έχει κλείσει, απλώς έχει γίνει χαμηλής επάνδρωσης και φυσικά δεν λειτουργεί πλέον ώς ΚΕΝ.
221 ΤΕ - Μυτιλήνη
Γεια σου φιλεμουεχουμε συναντιθει σιγουρα στο 221 τε.
την ιδια περιοδο ειμουν κι εγω εκει αλφαμιτης.
εσυ ποιος εισαι;
το email μου ειναι georges 547@gmail.com
αν θελεις απαντησε μου!
την ιδια περιοδο ειμουν κι εγω εκει αλφαμιτης.
εσυ ποιος εισαι;
το email μου ειναι georges 547@gmail.com
αν θελεις απαντησε μου!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης