Πότε γίνεται η κατάταξη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Ρε παιδιά, το site λέει τα εξής:
"Στο Στρατό Ξηράς η κατάταξη γίνεται την πρώτη Δευτέρα μετά τις 20 του μηνός (δηλαδή συνήθως στις 20-25)."
Από /thiteia/katataksi_1.asp
Άρα αν υπολογίζω σωστά θα πέφτει 25 Φλεβάρη. Κάνω κάπου λάθος;
"Στο Στρατό Ξηράς η κατάταξη γίνεται την πρώτη Δευτέρα μετά τις 20 του μηνός (δηλαδή συνήθως στις 20-25)."
Από /thiteia/katataksi_1.asp
Άρα αν υπολογίζω σωστά θα πέφτει 25 Φλεβάρη. Κάνω κάπου λάθος;
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Η αλήθεια είναι ότι η πληροφορία αυτή είναι πολύ παλιά.
Μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει σήμερα.
Μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει σήμερα.
Πότε γίνεται η κατάταξη;
paidia ayth h plhroforia einai ontws palia kai den isxyei..
rwthsa sto stratologiko grafeio kai mou eipan arxes flevarh..ante mexri tis 5 tou mhnos dhladh
rwthsa sto stratologiko grafeio kai mou eipan arxes flevarh..ante mexri tis 5 tou mhnos dhladh
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Αν οι πληροφορίες είναι λάθος, καλό είναι να ανανεωθούν... ποιος ξέρει πόσος κόσμος έχει παραπληροφορηθεί.
Το ξέρω βέβαια ότι το site δεν είναι επίσημο, και το γράφει κιόλας... αλλά ποιος ο λόγος να υπάρχουν οι πληροφορίες, αν δεν είναι και σωστές;
Εσείς abbath και geo, από πού μάθατε ότι μπαίνουμε αρχές Φλεβάρη;
(Μάλιστα, μπαίνουμε--Α' ΕΣΣΟ 2008 είμαι κι εγώ.
)
Το ξέρω βέβαια ότι το site δεν είναι επίσημο, και το γράφει κιόλας... αλλά ποιος ο λόγος να υπάρχουν οι πληροφορίες, αν δεν είναι και σωστές;
Εσείς abbath και geo, από πού μάθατε ότι μπαίνουμε αρχές Φλεβάρη;
(Μάλιστα, μπαίνουμε--Α' ΕΣΣΟ 2008 είμαι κι εγώ.

Πότε γίνεται η κατάταξη;
Έχεις δίκιο, αλλά είμαι μόνος μου και το site έχει μεγαλώσει πολύ.
Τώρα που έμαθα ότι έχει αλλάξει το πράγμα θα κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις το συντομότερο δυνατόν.
Αρκεί να μάθω βέβαια τις ημερομηνίες κατάταξης.
Τώρα που έμαθα ότι έχει αλλάξει το πράγμα θα κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις το συντομότερο δυνατόν.
Αρκεί να μάθω βέβαια τις ημερομηνίες κατάταξης.
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Kalispera, Eftase kai mena i seira mou gia na skeuto pote tha kopso tin anavoli kai na ipiretiso,re pos pernan ta xronia!Apo oti diavasa sto site an thelo na mpo Mai tha prepei na kopso tin anavoli mou mexri telh Genari.Pige gnostos mou omos stin stratologia kai tou eipan mexri telh Dekembri.
Epeidi einai simantiki apofasi kai den thelo na viasto dioti an tin kopso den einai k eukolo na ksanaparo anavoli,ti paizei;Einai ontos mexri telos Dekembri i prothesmia;
Euxaristo.
Epeidi einai simantiki apofasi kai den thelo na viasto dioti an tin kopso den einai k eukolo na ksanaparo anavoli,ti paizei;Einai ontos mexri telos Dekembri i prothesmia;
Euxaristo.
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Εάν στην στρατολογία σου είπαν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, τότε προφανώς πρέπει να ανανεωθεί η σχετική πληροφορία στο site.
Τακτοποίησέ το το συντομότερο.
Τακτοποίησέ το το συντομότερο.
Πότε γίνεται η κατάταξη;
ξέρει κανείς πότε μπαίνουν; (εννοώ ακριβή ημερομηνία) όσοι μπαίνουν αύγουστο;
-
- Υποδεκανέας
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Παιδες να ρωτησω κατι, η σειρα του Αυγουστου ποσο του μηνος παρουσιαζεται; Μου ειπαν αρχες του μηνα αλλα συνηθως ποτε μπαινουν;
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Συνήθως κατά τις 7-9 του μήνα, όποτε πέφτει μέσα εκεί μία Δευτέρα
-
- Υποδεκανέας
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Α! Στις 11 Αυγουστου (Δευτερα) περιπου δηλαδη.
Καλα ειναι, θα λιωσουμε απο τη ζεστη... !
Καλα ειναι, θα λιωσουμε απο τη ζεστη... !
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Ισχυει οτι η σειρα του Αυγουστου μπαινει για τη βασικη εκπαιδευση μετα τις 15 Αυγουστου;
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Παίδες, επειδή μπαίνω και εγώ Αύγουστο, φήμες από << μέσα>> λένε ότι λόγω Ολυμπιακών θα μπούμε Σεπτέμβριο(7-20). Έχει ακούσει κανείς τίποτα παραπάνω;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Λοιπόν, λογικά κατά τα μέσα Ιουλίου και μετά, θα αρχίσουν να σας έρχονται τα Σήματα για κατάταξη.ALEXDO έγραψε:Παίδες, επειδή μπαίνω και εγώ Αύγουστο, φήμες από << μέσα>> λένε ότι λόγω Ολυμπιακών θα μπούμε Σεπτέμβριο(7-20). Έχει ακούσει κανείς τίποτα παραπάνω;
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΓΕΣ (για τ' άλλα δεν ξέρω), η σειρά του Αυγούστου κατατάσσεται απ' τις 6 Αυγούστου και μετά.
Αν μέχρι τότε έχει αλλάξει κάτι, αυτό θα φανεί απ' τα Σήματα που θα σας απσταλούν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης