523 ΤΠ - Μαυροδένδρι Κοζάνης
Ξερι κανεις τι πεζι στα τρικαλα και αν περνοθν φανταρους στιν 62ΜΕ
Μετα απο παραμεθωριο περνω μεταθεση στο 523 κ θα απολυθω απο κει, τι λετε καλα ειναι.
στρ πζ έγραψε:Μετα απο παραμεθωριο περνω μεταθεση στο 523 κ θα απολυθω απο κει, τι λετε καλα ειναι.
σαν μονιμη δυναμη εκει εως οτου απολυθεις ειναι λιγο εμπλοκη απο οτι μου ελεγαν (εκανα εκει κεντρο). Βεβαια απο θεμα προβλεπε και τετοια δεν εχεις προβλημα πολυ χαλαρα μας ελεγαν εως ψιλοχυμα. Σκοπια στην πυλη και θαλαμοφυλακας στο λδ εχει. Αμγειρια Επεισης. Αλλα κατι μου ελεγαν για 10-1
Παιδια ανεβαινω στο 523 στις 30 νοεμβρη για να απολυθω ξερει κανεις τι παιζει εκει
για αυτους που απολυονται απο εκει.
Σε γενικες γραμμες ειναι καλο στρατοπεδο καλες εγκαταστασεις καλο φαγητο ο 1ος λοχος ειναι λιγο "ζορικος" να εφοδιαστεις με αξεσουαρ γιατι κανει πολυ κρυο. Καλη Μεταθεση και καλος πολιτης!tasos έγραψε:Παιδια ανεβαινω στο 523 στις 30 νοεμβρη για να απολυθω ξερει κανεις τι παιζει εκει
Παιδια κανενας μαυροδενδρι. παρουσιαζομαι 8 φεβρουαριου 2010. δωστε καμια συμβουλη για εκει τι να προσεχουμε, κ τετοια ευχαριστω.eimai απο φλωρινα θα χαρω να γνωρισω καποιον που μπαινει μαζι μου.

φαγητο καλο. Εκει βρισκονται και τα εργοστασια της δεη και τα ατμοηλεκτρικα εργοστασια της δεη. Θα τα βλεπεις καθε μερα. Ο μαυρος καπνος απο τις καμιναδες ειναι "ευεργετικος και καθαρος". Και κανει πολυ κρυο αλλα ξερεις απ αυτα. Αν ξερει κατι καποιος αλλος ας παραθεσει.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μαγκες σας χαιρετω.
8 φεβρουαριου μαυροδενδρι κοζανησ...
καμια πληροφορια.
θα χαρω πολυ να βρω και κανεναν απο φλωρινα!
8 φεβρουαριου μαυροδενδρι κοζανησ...
καμια πληροφορια.
θα χαρω πολυ να βρω και κανεναν απο φλωρινα!
Θα σου δωσω ε μαιλ να μιλισουμε αμα θελεις.ioanmoki@hotmail.com
Φιλε και γς απο Φλωρινα ειμαι και μπαίνω 8 Φεβρουαρίου.
Παιδια παρουσιαζομαι στο μαυροδενδρι 9/3/2010 για να απολυθω απο εκει κανενας που να μ πει τ παιζει σχετικα με το στρατοπαιδο;
Παιδια... πιστευω πως ειναι απο τα καλητερα κεντρα... μπορει λιγο στην αρχη να σας πριξουν αλλα θα δειτε πως ειναι ξυγεμενοι οι αξιοματικοι... εγω τωρα που ειμαι ευρο πιστευωω εκανα ζωαρα στο μαυροδενδρι
Ενα 8α σας πς καλητερα απο μαυροδενδρι πουθενα εγω πηγα και δεν ηθελα να φυγω γιαυτο μεσον και να μινετε μονιμη δυναμη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες