523 ΤΠ - Μαυροδένδρι Κοζάνης

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξερι κανεις τι πεζι στα τρικαλα και αν περνοθν φανταρους στιν 62ΜΕ
Anonymous

Μετα απο παραμεθωριο περνω μεταθεση στο 523 κ θα απολυθω απο κει, τι λετε καλα ειναι.

Anonymous

στρ πζ έγραψε:Μετα απο παραμεθωριο περνω μεταθεση στο 523 κ θα απολυθω απο κει, τι λετε καλα ειναι.

σαν μονιμη δυναμη εκει εως οτου απολυθεις ειναι λιγο εμπλοκη απο οτι μου ελεγαν (εκανα εκει κεντρο). Βεβαια απο θεμα προβλεπε και τετοια δεν εχεις προβλημα πολυ χαλαρα μας ελεγαν εως ψιλοχυμα. Σκοπια στην πυλη και θαλαμοφυλακας στο λδ εχει. Αμγειρια Επεισης. Αλλα κατι μου ελεγαν για 10-1

Anonymous

Παιδια ανεβαινω στο 523 στις 30 νοεμβρη για να απολυθω ξερει κανεις τι παιζει εκει
για αυτους που απολυονται απο εκει.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

tasos έγραψε:Παιδια ανεβαινω στο 523 στις 30 νοεμβρη για να απολυθω ξερει κανεις τι παιζει εκει
για αυτους που απολυονται απο εκει.
Σε γενικες γραμμες ειναι καλο στρατοπεδο καλες εγκαταστασεις καλο φαγητο ο 1ος λοχος ειναι λιγο "ζορικος" να εφοδιαστεις με αξεσουαρ γιατι κανει πολυ κρυο. Καλη Μεταθεση και καλος πολιτης!
Anonymous

Παιδια κανενας μαυροδενδρι. παρουσιαζομαι 8 φεβρουαριου 2010. δωστε καμια συμβουλη για εκει τι να προσεχουμε, κ τετοια ευχαριστω.eimai απο φλωρινα θα χαρω να γνωρισω καποιον που μπαινει μαζι μου.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Εικόνα Ειναι μεταξυ κοζανης και πτολεμαιδας απο τις δυο πολεις απεχει 15χλμ. Μικρο κεντρο οι εκγαταστασεις καλες. Εχει 2 λοχους με 3 διμοιριες. Υπηρεισες οι κλασικες που υπαρχουν παντου. Μεταθεσεις ν. Σαντα πολυκαστρο εβρο

φαγητο καλο. Εκει βρισκονται και τα εργοστασια της δεη και τα ατμοηλεκτρικα εργοστασια της δεη. Θα τα βλεπεις καθε μερα. Ο μαυρος καπνος απο τις καμιναδες ειναι "ευεργετικος και καθαρος". Και κανει πολυ κρυο αλλα ξερεις απ αυτα. Αν ξερει κατι καποιος αλλος ας παραθεσει.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΑΣΚΑΛΟΣ »

Μαγκες σας χαιρετω.
8 φεβρουαριου μαυροδενδρι κοζανησ...
καμια πληροφορια.
θα χαρω πολυ να βρω και κανεναν απο φλωρινα!
Anonymous

Θα σου δωσω ε μαιλ να μιλισουμε αμα θελεις.ioanmoki@hotmail.com
Anonymous

Φιλε και γς απο Φλωρινα ειμαι και μπαίνω 8 Φεβρουαρίου.
ΛΑΣΤΙΧΑΣ

Δημοσίευση από ΛΑΣΤΙΧΑΣ »

Απο κοζανη και μπαινω 8/2/2010

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια παρουσιαζομαι στο μαυροδενδρι 9/3/2010 για να απολυθω απο εκει κανενας που να μ πει τ παιζει σχετικα με το στρατοπαιδο;
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Μαυριλα και εμπλοκη Εικόνα
ΣΤΡ (ΠΖ) ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) ΝΙΚΟΣ »

Παιδια... πιστευω πως ειναι απο τα καλητερα κεντρα... μπορει λιγο στην αρχη να σας πριξουν αλλα θα δειτε πως ειναι ξυγεμενοι οι αξιοματικοι... εγω τωρα που ειμαι ευρο πιστευωω εκανα ζωαρα στο μαυροδενδρι
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ενα 8α σας πς καλητερα απο μαυροδενδρι πουθενα εγω πηγα και δεν ηθελα να φυγω γιαυτο μεσον και να μινετε μονιμη δυναμη
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες