Θητεία στην Αεροπορία Στρατού
αεροπορία στρατπύ εχει 3 στρατόπεδα. βόλο, Μέγαρα και Αλεξάνδρεια. Σχετικά καλά αλλά είναι πολυ βυσματικά στρατόπεδα. Οι υπηρεσίες παίζουν απο τάγαμα σε τάγμα. Υπάρχει και 1-1 υπάρχει και3-1. ΣΥΑΣ στα μέγαρα το καλύτερο, μετα το 2ο ΤΥΑΔ, μετα το 4ο ΤΕΑΣ, μετα το 2ο ΤΕΑΣ και τέλοσ το ΤΕΕΠ. Αυτά για τα Μέγαρα. Στο Βόλο πιο χάλια το 1ο ΤΥΑΔ. ΣΑΣ και ΛΣ στο 1-1 παίζουν. Στελέχοι χαλαρά. Υπάρχουν και καλοί και κακοί.
παιδια μπαινω τον αυγουστο αεροπορια στρατου. μηπως γνωριζει καποιος τι παιζει με τις υπηρεσιες στα μεγαρα η και γενικοτερα με τισ εξοδους; ευχαριστς προκαταβολικα!
Δεν εντάσσεστε στην Αεροπορία Στρατού , απλά εκπαιδεύεστε στο κέντρο.
Αερομεταφερόμενοι γίνονται μόνο μόνιμα στελέχη (με τον κόκκινο μπερέ)
Αερομεταφερόμενοι γίνονται μόνο μόνιμα στελέχη (με τον κόκκινο μπερέ)
παιδια κανενας που να ξερει αεροπορεια στρατου ειναι καλα δηλαδη καλητερα απο πεζικο κα8αρα
Αλλο οι αερομεταφερομενοι (νεα σαντα) και αλλο η αεροπορια στρατου
Γεια σας! Γνωριζει καποιος πως ειναι τα πραγματα στην αεριπορια στρατου στο στεφανιβικειο;
Φιλαρακι τα πραγματα στο στεφανοβικειο ειναι ετσι κ ετσι... Πανω απο ολα θα μαθεις τι ετσι ΧΑΝΤΑΚΙ και θα το παρεις επ'ωμου! Καλυτερα ταγματα ειναι το Λ/Σ, η ΣΑΣ, το ΤΕΕΠ
Φιλε αν σου ηρθε το χαρτι για αλεξανδρεια μπες με 1000. Δε θα χασεις.
πολυ ωραια πραγματα, και πιστεψε με θα εισαι και τυχερος να γνωρισεις καποιον αξιωματικο,99% απο αυτους μιλουν χυμα μαζι σου, βεβαια μη το παρακανεις.
και θα μπεις και σε ελικοπτερο. Εννοειται οτι θα απογειωθει.
ολοι οι στρατιωτες απο τους καλυετρους ανθρωπους που θα γνωρισεις,1-2 ισως σου την σπασουν αλλα μεχρι εκει, μην φανταστεις. Ποτε μας ερχεσαι:;
πολυ ωραια πραγματα, και πιστεψε με θα εισαι και τυχερος να γνωρισεις καποιον αξιωματικο,99% απο αυτους μιλουν χυμα μαζι σου, βεβαια μη το παρακανεις.
και θα μπεις και σε ελικοπτερο. Εννοειται οτι θα απογειωθει.
ολοι οι στρατιωτες απο τους καλυετρους ανθρωπους που θα γνωρισεις,1-2 ισως σου την σπασουν αλλα μεχρι εκει, μην φανταστεις. Ποτε μας ερχεσαι:;
Παιδια καλησπερα, ο αδερφος μου προκειται να παρουσιαστει στη θηβα αεροπορια στρατου, γενικοτερα μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με το σωμα, αν ειναι καλα, και μια καλη μεταθεση αργοτερα;
Ξερει καποιος αν παιζει μεταθεση απο μεσολογγι μεγαρα;
Αντε να σας πω και εγω λοιπομ. Παρουσιαστηκα μαιο καιτωρα ειμαι στεφανοβικειο. Αυτα που εχω διαβασει γενικα για αουσβιτς και τετοια ισχυαν. Πλεον καθοτι θεωρειται βυσματικο και ελλειψη αεροποριας ερχεται πολυ κοσμος. Στο τυαδ που ειναι το χειροτερο ταγμα μας ειχε καποια στιγμι στο 1-1 και πλεον στο 2-1 λογω αδειων. Εξοδοι με υπηρεσιακα απο τις 2.30. Απο στελεχοι στ τυαδ τουλαχιστο νορμαλ. Προωλκεπομενα οχι και παρα πολυ απλα αν εισαι τιπικος. Γενικα οσο περισοτερα ατομα μπενουν σασν σιρα τοσο καλιτερα ειναι απο τηεματα ιπιρεσιον. Αλακσε διικιτις και ο κενοθργιος ειναι φοωερος τιπος και πραγματικα δεν εχει σχεσιη με αυτο που λες στρατος. Εμπενει σεβασμο και τον κερδιζει οταν θα δειτε στελεχζη και στελεχη θα καταλαβετε. Ματα τεας και τεεπ ειναι στο 1-1 σιγουρα αλλα το τεας εχει λιγο αγγαρεια παραπνω. Σας εχω ακουσει οτι ειναι ζωαρα οπως και λσ. Γενικα αυτο που ειπα ειναι αληθεια. Οσοι περισοτεροι μπουν τοσο καλυτερα για ολους. Ι 304 σειρα πηγαινε στο 8-1 και πανω. Απο την 305 306 εχει πεσει στο 4-1 το περισσοτερο για τυαδ.
Πλέον η Αεροπορία Στρατού είναι πολύ καλά ο λόγος είναι επειδή έχει κλείσει η Αεροπορία και το Ναυτικό και πλέον όλοι έρχονται σε αυτό το σώμα.
Θα μιλήσω για τα Μέγαρα όπου και υπηρετώ.
Απο στελέχη είναι πλέον χαλαρά υπάρχουν βέβαια άτομα πιο αυστηρά που προέχοντε κυρίως απο το πεζικό αλλά άμα είσαι τυπικός κυρίως στην υπηρεσία σου τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
Οι εξόδους απο τάγμα σε τάγμα διαφέρουν λίγο.
4 ΤΕΑΣ έχει τα λιγότερα άτομα αλλά και τις λιγότερες υπηρεσίες και τους πάιε στο 2-1
ΤΕΕΠ σταθερά στο 1-1
2 ΤΕΑΣ 2-1 1-1
Και το 2 ΤΥΑΔ που έχει τον περισσότερο κόσμο γύρω στα 60 άτομα δύναμη Αλλά έχει και τις περισσότερες υπηρεσίες κάπου στις 27.1-1 οι εξόδους αλλά λόγο αδειών σε όλα τα τάγματα πάντα χαλάει.
Πότε αγροτικές πότε φοιτητικές γενικά οι εξόδους πάντα θα παίζουν.
306 και 307 ήταν μεγάλες σειρές και απ ότι λένε 308 θα είναι μεγαλύτερη οπότε θα είναι ακόμα καλήτερα.
Στις εξόδους βγαίνεις στις 2:30 και γυρνάς την επόμενη μέρα στις 6:30 το πρωί.
Με λίγα λόγια πολύ καλό στρατόπεδο μια καλή λύση για τους Αθηναίους.
Δεν γλυτώνεις όμως τις πρωινές αγκαρίες και τις σκοπιές όπως πολύ πιστεύουν άλλα σε σχέση με Κω Έβρο και άλλα στρατόπεδα της παραμεθορίου είναι πολύ καλήτερα.
Αυτά και απο εμένα.
Θα μιλήσω για τα Μέγαρα όπου και υπηρετώ.
Απο στελέχη είναι πλέον χαλαρά υπάρχουν βέβαια άτομα πιο αυστηρά που προέχοντε κυρίως απο το πεζικό αλλά άμα είσαι τυπικός κυρίως στην υπηρεσία σου τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
Οι εξόδους απο τάγμα σε τάγμα διαφέρουν λίγο.
4 ΤΕΑΣ έχει τα λιγότερα άτομα αλλά και τις λιγότερες υπηρεσίες και τους πάιε στο 2-1
ΤΕΕΠ σταθερά στο 1-1
2 ΤΕΑΣ 2-1 1-1
Και το 2 ΤΥΑΔ που έχει τον περισσότερο κόσμο γύρω στα 60 άτομα δύναμη Αλλά έχει και τις περισσότερες υπηρεσίες κάπου στις 27.1-1 οι εξόδους αλλά λόγο αδειών σε όλα τα τάγματα πάντα χαλάει.
Πότε αγροτικές πότε φοιτητικές γενικά οι εξόδους πάντα θα παίζουν.
306 και 307 ήταν μεγάλες σειρές και απ ότι λένε 308 θα είναι μεγαλύτερη οπότε θα είναι ακόμα καλήτερα.
Στις εξόδους βγαίνεις στις 2:30 και γυρνάς την επόμενη μέρα στις 6:30 το πρωί.
Με λίγα λόγια πολύ καλό στρατόπεδο μια καλή λύση για τους Αθηναίους.
Δεν γλυτώνεις όμως τις πρωινές αγκαρίες και τις σκοπιές όπως πολύ πιστεύουν άλλα σε σχέση με Κω Έβρο και άλλα στρατόπεδα της παραμεθορίου είναι πολύ καλήτερα.
Αυτά και απο εμένα.
Παιδια καλησπερα! Εχω μια ερωτηση. Αν σου ερθει το χαρτι για αεροπορια στρατου στα μεγαρα, ορκιζεσαι εκει και μετα περνεις Μεταθεση η μπορεις να μεινεις εκει μεχρι να απολυθεις; Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης