Προκήρυξη 300 άτομα ΕΜΟΔΕ + 150 ΓΚ(2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Re: Προκήρυξη 300 άτομα ΕΜΟΔΕ + 150 ΓΚ(2025)

Δημοσίευση από xrhstaras »

Φίλε μου είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, και εγώ εθελοντής είμαι από το 2019 φέτος θα είναι η τελευταία μου πιστεύω ευκαιρία αν δεν περάσω τι να κάνουμε δεν πειράζει ο ζωή συνεχίζεται απλά όπωςκαι να το κάνουμε αυτό όλο που γίνεται με τους εποχικούς πυροσβεστες για μένα δεν έπρεπενα γίνει και το λέω αυτό γιατί ΑΝ μπούμε στο σώμα και εμείς σαν εποχικοι το ίδιο θα μας κάνουν, τα κενά είναι πολλά στο ΠΣ έπρεπε με κάποιον τρόπο να τους αποκαταστησουν, και πιστεύω θα είχαμε περισσότερες ελπίδες πολίτες-εθελοντές για να μπουν
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Επισκέπτη τέλος Μαρτίου με Απρίλιο η προκ εποχικών πυροσβεστών …Για να δούμε μέχρι πριν λίγες μέρες η προκ οδηγών βγαίνει αντισυνταγματική μήπως γίνουν όλες οι θέσεις εμοδε πέραν τούτου από βδομάδα θα βγει η προκ είτε 300 + 150 ή όλες εμοδε …όλοι οι εθελοντές κάνουν τα ρεπο τον μόνιμων και καλώς η κακός και όλα για την φωτό παπατζα φουλ δεν απευθύνομαι στα εθελοντικά κλιμάκια εννοείται τους ανθρώπους αυτούς τους σέβομαι απεριόριστα …Οποιος μπορεί να μπει εποχικώς να το κάνει μην ακούτε το τι λέει ο καθένας
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Και κάτι ακόμα 3 θέλει για να πάρεις μόρια από εθελοντής όποτε για τα μόρια πάνε ελάχιστοι ειδικά το τικ τοκ έχει γεμίσει με εθελοντές μαχιμια Παπατζα
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Desperado7 »

Kakol έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 4:48 pm Επισκέπτη τέλος Μαρτίου με Απρίλιο η προκ εποχικών πυροσβεστών …Για να δούμε μέχρι πριν λίγες μέρες η προκ οδηγών βγαίνει αντισυνταγματική μήπως γίνουν όλες οι θέσεις εμοδε πέραν τούτου από βδομάδα θα βγει η προκ είτε 300 + 150 ή όλες εμοδε …όλοι οι εθελοντές κάνουν τα ρεπο τον μόνιμων και καλώς η κακός και όλα για την φωτό παπατζα φουλ δεν απευθύνομαι στα εθελοντικά κλιμάκια εννοείται τους ανθρώπους αυτούς τους σέβομαι απεριόριστα …Οποιος μπορεί να μπει εποχικώς να το κάνει μην ακούτε το τι λέει ο καθένας
Καλησπέρα, γνωρίζεις το λόγο που κρίνεται αντισυνταγματική?
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Μου είπαν ότι μια προκ αν δε πάρει πολίτη βγαίνει αντισυνταγματική όπως καλη ώρα στην εμοδε παίρνει δασολόγους επι της ουσίας …τώρα όμως από την στιγμή που στους εποχικούς πυροσβέστες έχει λυθεί η σύμβαση τους εντελώς όχι όπως περσυ πχ που ήταν ορισμένου χρόνου μέχρι το 2024 δε ξέρω τι ακριβώς ισχύει πραγματικά πάντως θα είναι κρίμα αν δε πάρει οδηγούς η εμοδε βαράει πολύ δουλειά δε λέω αλλά και στους σταθμούς έχουν σοβαρό θέμα
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Desperado7 »

Kakol έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 11:23 pm Μου είπαν ότι μια προκ αν δε πάρει πολίτη βγαίνει αντισυνταγματική όπως καλη ώρα στην εμοδε παίρνει δασολόγους επι της ουσίας …τώρα όμως από την στιγμή που στους εποχικούς πυροσβέστες έχει λυθεί η σύμβαση τους εντελώς όχι όπως περσυ πχ που ήταν ορισμένου χρόνου μέχρι το 2024 δε ξέρω τι ακριβώς ισχύει πραγματικά πάντως θα είναι κρίμα αν δε πάρει οδηγούς η εμοδε βαράει πολύ δουλειά δε λέω αλλά και στους σταθμούς έχουν σοβαρό θέμα
Ναι σωστά, παρόλα αυτά από την στιγμή που μπορούν να συμμετέχουν όμως που είναι το κόλλημα; Ίσως αν έχει ως ξεχωριστή κατηγορία τους πολίτες να είναι οκ! Όπως πχ με τις πανελλαδικές που ως ξεχωριστή κατηγορία τους εθελοντές. Σίγουρα το πρόβλημα με τους σταθμούς είναι μεγάλο και δεν νομίζω να λυθεί με 150 άτομα!
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παιδιά τα μόρια που λέτε να παίξουν φέτος; Θα είναι πολύ ψηλά;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

xrhstaras έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 12:37 pm Παιδιά τα μόρια που λέτε να παίξουν φέτος; Θα είναι πολύ ψηλά;
εχεις κολλησει με τα μορια
10.000+
τραβα βρες δουλεια
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Και εσένα ποιος σου είπε ρε ***** ότι δεν έχω δουλειά, την πυροσβεστικη την θέλουμε για χόμπι.
Επισκέπτης

xrhstaras έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 4:30 pm Και εσένα ποιος σου είπε ρε ***** ότι δεν έχω δουλειά, την πυροσβεστικη την θέλουμε για χόμπι.
Αει πνιξου τεμπελα
Επισκέπτης

xrhstaras έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 4:30 pm Και εσένα ποιος σου είπε ρε ***** ότι δεν έχω δουλειά, την πυροσβεστικη την θέλουμε για χόμπι.
Εθελοντης εισαι δε περιμεναμε κατι καλυτερο να απαντησεις
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ρε φίλε μουχαμπετι να γίνεται ο άλλος σπατικε γιατί ρώτησα για τα μόρια με λέει τραβα βρες δουλειά, κάτσε αδερφέ όλους τους εθελοντές μην τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Όλοι οι εθελοντές για χόμπι πηγαίνετε να κάνετε υπηρεσία και τικ τοκ αβέρτα η παπατζα πάει σύννεφο 1300-1100 αν θες την γνώμη μ
xrhstaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση kakol, ναι όντως αυτό πού λες για την παπατζα ισχύει κ εμένα μου κάνει εντύπωση
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Όσο για τα μόρια πρέπει να δούμε και τι όρια ηλικίας θα μπουν γιατί πολλά ακούγονται εδώ και 3 μέρες ότι μπορεί να πάει 31-33 για εποχικούς
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες