ΕΠΟΠ 2023 - Τι ειδικότητα θα δηλώσετε;
Re: ΕΠΟΠ 2023 - Τι ειδικότητα θα δηλώσετε;
Εάν αναζητήσεις στο google " εποπ πλήρωμα σκάφους ειδικές δυνάμεις, θα βρεις στο army.gr αρχείο pdf που εμφανίζει όλες τις ειδικότητες των Εποπ, με αναλυτική περιγραφή καθηκόντων. Η συγκεκριμένη, είναι στη σελίδα 20 του αρχείου.
ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΠΟΠ.1. Ειδικότητα : Πλήρωμα Σκάφους ΕΔ.2. Αριθμός Κώδικα :9057.3. Καθήκοντα : Εκτελεί τα παρακάτω καθήκοντα σε καιρό ειρήνης, ...
228 σελίδες·1 MB
Styga
Καλησπέρα δήλωσα κι εγω Πληρωμα Σκαφους ΕΔ! Η απορια μου ειναι αν γνωρίζει κανεις σε ποιες μοναδες παιρνουν αυτην τη ειδικοτητα; Πχ μονο νησια ή και Αττικη πχ στη ΜΑΛ και το ΚΕΕΔ;
Καλησπέρα σας. Εχω δηλώσει ΠΑ, διασώστης. Είναι το όνειρο μου απο παιδι. Υπολογίζω 640 μόρια. Ελπίζω όσοι το θέλουν πραγματικα να το καταφέρουν.
Ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις! Καλη επιτυχιαLabros98 έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 1:59 pm Καλησπέρα σας. Εχω δηλώσει ΠΑ, διασώστης. Είναι το όνειρο μου απο παιδι. Υπολογίζω 640 μόρια. Ελπίζω όσοι το θέλουν πραγματικα να το καταφέρουν.
Σευχαριστω κι εσυ επίσης!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 2:13 pmΕυχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις! Καλη επιτυχιαLabros98 έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 1:59 pm Καλησπέρα σας. Εχω δηλώσει ΠΑ, διασώστης. Είναι το όνειρο μου απο παιδι. Υπολογίζω 640 μόρια. Ελπίζω όσοι το θέλουν πραγματικα να το καταφέρουν.
Αν έχουμε δηλώσει μια συγκεκριμένη ειδικότητα στο πυροβολικό πχ και είμαστε εντός των ατόμων αλλά έχουμε επιλέξει κοινή υποψηφιότητα για πολεμική αεροπορία και πολεμικό ναυτικό τι γίνεται;
Αν είσαι επιτυχών σε όλα επιλέγεις εκεί που θέλεις να παρουσιαστείς και στέλνεις ένα email στο άλλο ότι δεν θα παρουσιαστείς εκεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες