Σημείωμα κατάταξης (2020)
- stefanos92
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Το ανακοίνωσαν σήμερα!
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Μπήκα στην ιστοσελίδα του στρατού έβαλα τα στοιχεία μου και μου έβγαλε οτι παρουσιάζομαι στις 10-03-2020 297 Μ/Κ ΤΠ (ΧΙΟΣ). Δεν μου έχει έρθει χαρτί. Που θα βρώ το Σημείωμα κατάταξης;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Σημείωμα κατάταξης
Τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σου.
Σημείωμα κατάταξης
Μου ήρθε σημείωμα κατάταξης για να παρουσιαστώ στο Σουφλί Έβρου. Επειδή θέλω να πάρω να αναβολή για ψυχολοχικούς λόγους, ξέρει κανείς τη διαδικασία; Πρέπει να παώ στο στρατόπεδο την ημέρα που πρέπει να παρουσιαστώ και να μου δώσουν χαρτί για να πάω για εξέταση σε φρουραρχείο;
Σημείωμα κατάταξης
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς της λοίμωξης του κορωνοϊού (COVID-19), η κατάταξη της 2020 Γ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς θα υλοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουνίου 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα, εαν η Γ εσσο πήγε Ιούνιο, η Δ θα πάει Αύγουστο ή Σεπτεμβρίο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα.Την ίδια απορία εχω με τον Νίκο, αν οι επόμενες Εσσο θα αλλάξουν.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα,
εχει καποιος καποια ενημερωση ποτε μπαινει η Γ εσσο 2020 κ ποτε ερχονται
τα σημειωματα καταταξης;
Ευχαριστω
εχει καποιος καποια ενημερωση ποτε μπαινει η Γ εσσο 2020 κ ποτε ερχονται
τα σημειωματα καταταξης;
Ευχαριστω
Σημείωμα κατάταξης
Ηλεκτρονικη παραλαβη σημειωματος καταξης
Σας πληροφορούμε ότι όσοι υποχρεούνται για κατάταξη με την 2020 Γ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς / Πολεμικής Αεροπορίας και με την 2020 Β ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (α δεκαπενθήμερο Ιουνίου 2020), θα παραλάβουν το Σημείωμα Κατάταξης ηλεκτρονικά, εντός του Μαΐου 2020 μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Για την παραλαβή απαιτείται η επιλογή του μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίοιοο Κατόπιν απαιτείται η επιλογή του μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και τελικά η εκτύπωση του.
https://www.stratologia.gr/el/content/ηλεκτρονική-παραλαβή-σημειωμάτων-κατάταξης
Σας πληροφορούμε ότι όσοι υποχρεούνται για κατάταξη με την 2020 Γ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς / Πολεμικής Αεροπορίας και με την 2020 Β ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (α δεκαπενθήμερο Ιουνίου 2020), θα παραλάβουν το Σημείωμα Κατάταξης ηλεκτρονικά, εντός του Μαΐου 2020 μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Για την παραλαβή απαιτείται η επιλογή του μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίοιοο Κατόπιν απαιτείται η επιλογή του μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και τελικά η εκτύπωση του.
https://www.stratologia.gr/el/content/ηλεκτρονική-παραλαβή-σημειωμάτων-κατάταξης
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα!Βγηκανε τα σημειωματα καταταξης ονλαιν:
https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2020-γ΄-εσσο-στο-στρατό-ξηράς
Βαζουμε κωδικους taxis και εκτυπωνουμε το σημειωμα καταταξης.
Παρουσιαζομαι 1 Ιουνιου στην Κω
Καλη θητεια σε ολους
https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2020-γ΄-εσσο-στο-στρατό-ξηράς
Βαζουμε κωδικους taxis και εκτυπωνουμε το σημειωμα καταταξης.
Παρουσιαζομαι 1 Ιουνιου στην Κω
Καλη θητεια σε ολους
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα παιδιά,
Γ ΕΣΣΟ και εγώ εδώ ωστόσο μετά από είσοδο. με τους κωδικούς στο σημείωμα κατάταξης μου βγάζει ότι δεν υπαρχει εγγραφο. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα ή καμία ιδέα το τι συμβαίνει ενώ γνωριζω κανονικά που θα καταταγω;
Ευχαριστώ πολύ
Γ ΕΣΣΟ και εγώ εδώ ωστόσο μετά από είσοδο. με τους κωδικούς στο σημείωμα κατάταξης μου βγάζει ότι δεν υπαρχει εγγραφο. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα ή καμία ιδέα το τι συμβαίνει ενώ γνωριζω κανονικά που θα καταταγω;
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι τον Ιούνιο στην Κομοτηνή στο Στρατόπεδο Ηλιπουλου. Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τα κινητά ;
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι τον Ιούνιο στην Σαμο στο Στρατόπεδο Παλαιοκαστριτη Γνωρίζει κανείς τι γινεται με τα κινητά;
Σημείωμα κατάταξης
Μην τρελαίνεστε με τα κινητά παίδες. Όλοι ξέρουν ότι έχετε και θα το χρησιμοποιείτε. Όλα κουλ. Λίγο το νου σας τις πρώτες μέρες, μέχρι να μάθετε τι παίζει. Εμάς ο διοικητής μας αργότερα μας έλεγε να τον παίρνουμε κατευθείαν τηλ ή να του στέλνουμε στο Viber.
361 Κουφόβουνο💣
361 Κουφόβουνο💣
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Είχα ρωτήσει και 2 εβδομάδες τι γίνεται με τις επόμενες ΕΣΣΟ, μιας και η Γ ΕΣΣΟ μετατεθηκε για τον Ιούνιο. Πάνε πιο πίσω οι εναπομείνασες; Στην περίπτωση που δεν πάνε πιο πίσω, μέχρι πότε μπορώ να διακόψω την αναβολή για να μπω Σεπτέμβρη;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης